Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sabahtan beri bi kaç konuda birden gördüm bu 8 günde level 80 karakter kasma olayını. Çok mu anormal bişey? Gayet de noliferlık gerektirmeyen bir durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 anormal bişey, 8 günde level 80 karakter yapan adam noliferdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bence yapamayanlar fail biraz öyle anladım ben. hele senelerce wow oynayıp kasamıyosa pehpeh hellokity oynasınlar. cataclysmde umarım zorlaşır bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ya tamam genel anlamda nolifer olmuyosun da o 8 gün baska bi is yapmaman lazim, ki sende bi tek lvl kastin simdi dogruya dohru sevimli ejderha. Birbirimizi kandirmayalim. Ama ilk charin helal iyi kastin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 16 saat grind 8 saat uyku yaparsan nolifersındır. Evet oyun için başka bişiyle uğraşmadım yok gem yok prof yok blabla gez toz pek olmadı addon saolsun q-q-random-q-q-random arada biraz boost o kadar. İnsanlar niye bu kadar abartıyo anlamıyorum 30 saatte 73 kasan biri var guildde şu anda. Ha 8 günde kastım derken amacım hiçbişekilde oba çok imbayım lan kralım ilk charım dötte nitro var gibi kastım değildi. ama bu kadar fail wowcu olduğunuda bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu arada icc gir varyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 günde 5+ saat noliferdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arkadaslar farketmediginiz bir noktaya dikkat cekmek istiyorum. insanları nolifer diye etiketlemeden once forumda kac saat gecirdiginizi bi tutun. bircogunuz 6-7 saat belki fazla geciriyor. uzgunum ama zamanı gelmisti bunu soylemenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ee? biz değiliz mi diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bazıları diyor. seni bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bende zamanında günde 5 saat haftada 5 gün raid yaptım. sosyal hayat diye bişey kalmıyo pek açıkçası. ama paran cebine kalıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya aslında duzenli gun ve raid saatlerin varsa. ve guildin oturmus iyi bir guild ise, hayatını hiç aksatmadan oynayabilirsin. eskidendi wowda git 5 saat farm yap, git resist gear kas filan. simdi raidden raide gayet girip bitirebiliyorsun. ama mesela benim duzgun guildim yokken kendimi biliyorum. ne duzgun raid yapıyodum ne bişi, raid yapanlardan da daha cok oyunda duruyodum kıytırık item alcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sosyal hayat kavramı kişiden kişiye değişir bu 1453 kere tartışıldı senin balık tutmaya yada tango dersine gitmen benim için hiçbirşey ifade etmezken benim günde 12 saat wow oynamamda senin için birşey ifade etmez o zaman niye tartışıyoruzki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 SevimliEjderhanın haftalardan beri ince ince trollediğini hissediyorum hahaha. 2 günde 80 oldum, yeni oyuncuyum. 1 haftada sadece pve gear 6k gs oldum fak yeh. hayır no lifer değilim. bunları günde 3 saat! evet yanlış duymadınız 3 saat oynarak 8 günde başardım. şimdi sizde hemen arayın ve bu mükemmel ürüne çok avantajlı fiyattan sahip olurken oturduğunuz yerden basenlerinizi inceltemede yardımcı olacak bu kemeri de ekstra olarak kazanın! falan. http://www.youtube.com/watch?v=ROh6WdqgM50&p=BE53AE096ECC0795&playnext=1&index=12 hadi bakalım genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sezon bitmeden Gladiator da olur bu haftaya. Yürü koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Masquerade said: SevimliEjderhanın haftalardan beri ince ince trollediğini hissediyorum hahaha. 2 günde 80 oldum, yeni oyuncuyum. 1 haftada sadece pve gear 6k gs oldum fak yeh. hayır no lifer değilim. bunları günde 3 saat! evet yanlış duymadınız 3 saat oynarak 8 günde başardım. şimdi sizde hemen arayın ve bu mükemmel ürüne çok avantajlı fiyattan sahip olurken oturduğunuz yerden basenlerinizi inceltemede yardımcı olacak bu kemeri de ekstra olarak kazanın! falan. http://www.youtube.com/watch?v=ROh6WdqgM50&p=BE53AE096ECC0795&playnext=1&index=12 hadi bakalım genç. 1. si günde 5-6 saat ile 8 günde 80 ledim bu bir 2. si pvp gear değil pve gear laf sokabilmek için cümleleri o kafanın içindeki kıvrımlı şeyde evirip çevirme 3. evet yeni oyuncuyum wowda ama 10 senedir türlü mmo oynadım ve wow gerçekten 13yaş oyunu olmuş o yüzden 7-8 günde 80lemek yada gear dizmek matah bişi değil,ha bu kolaylıkta yapamayan varsa zaten oynamasın. little big planet falan var çozevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ve cidden bazılarınız çok yetersiz ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 serverdaki yabancılar da haykırdı mı 40 saat ~ played time ile 80 olunca? SevimliEjderha said: 2. si pvp gear değil pve gear laf sokabilmek için cümleleri o kafanın içindeki kıvrımlı şeyde evirip çevirme MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 YETERSİZİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ahaha kafamızın içinde ki o kıvrımlı şey ne la bu? beyin, BEYİN YOKKİ KIVRIMLI KAS KÜTLESİ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 adam oyunu bitirdi bırakıcak bile biz halen senelerdir oynuoz mal gibi..yetersizsiniz türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 testis yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ee hani armory? 1.sayfadaki http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?cn=Shdwfx&r=Draenor bu mu armory? bu alakasız bi char cünkü bahsettiginden misal Koralon the Flame Watcher kills (Wintergrasp 25 player) 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 adam 8 günde 8 olup, tek icc25 ile 6k'ya yaklaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Armory? Houston, we got a problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar