Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski su tabancası aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elinde olan varsa bana ulaştırabilir mi? bir çekim için kullanıcaz. hani şeffaf plastik içi gözüken renkli su tabancaları vardı. pembe falan revolver olurdu
Mesaj tarihi:
aslında hala bulunabilecek şeyler onlar, kalmamış mı ki hiç. Böyle kenar mahalle oyuncakçılarında, seyyar oyuncakçılarda falan vardır muhtemelen.

Hatta ben yarın o tarz bi yere uğrayabilirim başka bi iş için, eğer gidersem görürsem bulursam yardımcı olurum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hehe, valla resimleri görünce hatırladım :)
şimdi yeni nesilin kullandığı su tabancalarıda bayağı gelişti. hele denizde kullandıkları daha değişik pompalı bir alet var, o bayağı garip :)
Mesaj tarihi:
umut sarikaya karikaturu cikar o agza dayayip su icme olayindan sadfasf

bide uclari hemen tikanirdi cogunun, terkos suyu mafederdi

su aqua bilmemneyi ben ilk bi havuzda bulmustum, sonra gazete filan vermisti 10 tane filan vardi, doldurup bel cantasina atar sonra milleti islatirdim

bende asil bol sirt cantali bi su tabancasi vardi, kibrista alakasiz bir dukkanda bulmustum bole ghostbusters modeli, 3 litremi ne su aliyordu, kampta 3 kisi bole aksam saati cocuk oyun alanlarini basar herkezi islatir kacardik, bi kere iyice kaptirmisiz karsilikli daliyoruz, yoldan tumgeneral geciyor dikkat etmedik, crossfire da kaldi islandi adam saniyesinde adam bagirmaya baslamadan bir topukladimki omrumde o kadar hizli kostugumu hatirlamiyorum, oyle bir tirsmisimki bide o aksam yemek yemeye bile gidemedim lokantaya hastayim numarasi yaptim ehueheu
  • Yeni Oluştur...