pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 elinde olan varsa bana ulaştırabilir mi? bir çekim için kullanıcaz. hani şeffaf plastik içi gözüken renkli su tabancaları vardı. pembe falan revolver olurdu
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 aslında hala bulunabilecek şeyler onlar, kalmamış mı ki hiç. Böyle kenar mahalle oyuncakçılarında, seyyar oyuncakçılarda falan vardır muhtemelen. Hatta ben yarın o tarz bi yere uğrayabilirim başka bi iş için, eğer gidersem görürsem bulursam yardımcı olurum.
pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ah abi alırsan sana banka havalesi ile yollayabilirim parasını. artık kargoya verebilirsen kargo parasını da ödeyebilirim.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 abi parası mühim değil o tarz bişeyin çok ucuz şeyler, havaleyle uğraşmana değmez sdf kargosunu ödersin sorun olmaz, yeterki denk gelsin x)
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 2-3 TL bişeydi harbiden ya, ne dandik şeylerdi onlar :)
pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çok güzeldi yav böyle ufak 6 patlar şeklinde olanları vardı kırmızı olurdu canım çekti
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende mcdonalds in verdigi dinazor modelli bir tane var yazın az kız ıslatmamıstık :P
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ractamainus said: bu di mi? gittigidiyor linkini de versen :D
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben agzima dayayip su iciyodum bunlarla. degisik bi tadi oluyodu suyun. hala hatirlarim tadini.
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hohopus vardı neydi onların adı ya :D Minik top şeklinde böyle sıkardın :))
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Eralp said: gittigidiyor linkini de versen :D satılmış, başka da yoktu.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mal said: güzeldi ama :D canim cekti.harbi güzeldi ya onun tadı :D ben de severdim :)
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Tripling said: hohopus vardı neydi onların adı ya :D Minik top şeklinde böyle sıkardın :)) aquaballs du onlar bende hatirladim simdi cok aglayip zirlamistim ama babam hic almamisti :( itu sozlukte biraz bilgi var... biraz bilgi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hehe, valla resimleri görünce hatırladım :) şimdi yeni nesilin kullandığı su tabancalarıda bayağı gelişti. hele denizde kullandıkları daha değişik pompalı bir alet var, o bayağı garip :)
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 umut sarikaya karikaturu cikar o agza dayayip su icme olayindan sadfasf bide uclari hemen tikanirdi cogunun, terkos suyu mafederdi su aqua bilmemneyi ben ilk bi havuzda bulmustum, sonra gazete filan vermisti 10 tane filan vardi, doldurup bel cantasina atar sonra milleti islatirdim bende asil bol sirt cantali bi su tabancasi vardi, kibrista alakasiz bir dukkanda bulmustum bole ghostbusters modeli, 3 litremi ne su aliyordu, kampta 3 kisi bole aksam saati cocuk oyun alanlarini basar herkezi islatir kacardik, bi kere iyice kaptirmisiz karsilikli daliyoruz, yoldan tumgeneral geciyor dikkat etmedik, crossfire da kaldi islandi adam saniyesinde adam bagirmaya baslamadan bir topukladimki omrumde o kadar hizli kostugumu hatirlamiyorum, oyle bir tirsmisimki bide o aksam yemek yemeye bile gidemedim lokantaya hastayim numarasi yaptim ehueheu
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 babasına QQ layıp tüfek aldıranlar hava atardı BENİM Kİ DAHA İLERİ ATTIRIYO
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 vay anasını be bi ara ne yaygındı bunlar acaba hala öyle de biz büyüdük diye farketmiyo muyuz, yoksa su tabancası tüfeği devri geçti mi ?
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 boncuk tabancası bitirdi. ama en güzeli kağıtı elektrik borusuyla atma olayıydı. çok severdim.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ractamainus said: bu di mi? bunların beretta gibi olanı da vardı.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bende şarjörlü uzi vardı 2 tane. sene 92-93. peeh.
Öne çıkan mesajlar