Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 G27 direksiyon aldım ve en gerçekçi araba sürüş simulasyonunu arıyorum. gerçekçilikten kastım tabi grafik falan değil :) debriyaj sistemi, vites sistemi vs. gerçeğe uygun çalışacak, yaptığım hataların sonuçları olması gerektiği gibi olacak vs... gogula yazdım baktım, driving simulator 2009 diye bişey çıktı. iyi midir, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Abi aldım dedin ciğerimi yaktın.. Ben mezun olup işe girip ilk maaşımı alana kadar kimsenin sahip olmaması gerekiyordu bu alete :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bu arada bizim burda alışveriş merkezinde bu setle kurulmuş smulasyon şeysinde NFS Shift kuruluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 live for speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bayağı sağlammış set, vites kolu debriyaj pedalı felan. Gran turizmo (söylendiği gibi yazdım) iyi olur bence need for speed çok hafif kalır bu direksiyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Pc'de tourismo yok. Grid oynayabilirsin ve sürüş testi için de live for speed zaten 150-200mblık bi oyun.Daha iyisini bulana kadar idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bi de bulursan benim için de simulasyon oyunu direksiyon için banada yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 şindi nfs shift denedim, güzel, zevkli, ama simulasyon şeklinde olmuyor. debriyaja basmadan 1'den direk 5 'e ordan 3'e ordan 4'e rahat rahat atabiliyorum. sadece boştan 1'e geçirtmiyor. Live for Speed denedim, daha iyi, daha uyumlu. O güzel. Ama bunlar hep yarış için abi. Ben açıkçası gerçek araba kullanma konusunda çok az fikir sahibiyim ve bana bir nebze olsun yardımı dokunabilecek birşeyler arıyorum. Ha bir de seagle, alet gayet güzel ama çok hayvani bir para. g27 alacağına g25 al derim. 25'e hiç bakmadım ama arasında öyle aman aman bi fark yokmuş okuduğum kadarıyla. 25'te direksiyon dönerken hörçç diye ses çıkarıyormuş bu çıkarmıyormuş o yani. bi de direksiyon daha bi kavranabilirmiş muş falan. 200-300 lira fark var arasında, hiç değmez. abim doğum günü hediyesi diye almış zaten valla imkanım olsaydı geri götürürdüm, ama almıyorlarmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ulan milletteki abileri görünce benimkini gece zehirleyesim geliyor ya hakikatten adam yaşamım üzerinde acayip zararlı. arabası var, bi kez vermez. para desen, aman benden almasın yeterli. herhangi bi işime küçücük bi hayrı bulunmaz. ulan yine efkarlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ona vereceği parayla araba hediye alsaymış yahu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 SeaGle said: ulan milletteki abileri görünce benimkini gece zehirleyesim geliyor ya hakikatten adam yaşamım üzerinde acayip zararlı. arabası var, bi kez vermez. para desen, aman benden almasın yeterli. herhangi bi işime küçücük bi hayrı bulunmaz. ulan yine efkarlandım. bakma zaten benimki kendi için de istiyodu zaten de aile bireylerinin tepkisini yumuşatmak açısından doğum günüme denk getirdi dsfkgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çakaaaaaal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 simbin oyunlarını oyna wtcc'ler güzel bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 up lan belki biri fikir söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 evet; ben de araba temalı oyun arıyorum hep yarış çıkıyo. şöyle şehirde, dağda kırda, otobanda gidebileceğimiz bi şeyler olsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 HARD TRUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 soulberry said: evet; ben de araba temalı oyun arıyorum hep yarış çıkıyo. şöyle şehirde, dağda kırda, otobanda gidebileceğimiz bi şeyler olsa iyi olur. aynen işte, bir de araba fizikleri gerçeğe mümkün olduğunca yakın olacak (ve g27 destekleyecek :) ) Driving Simulator fos çıktı. Bırak g27 desteklemeyi, gazı freni bile ayarlayamıyorum o kadar aciz. Şu anda en iyisi live for speed. şöyle midtown madness'ın realistik versiyonunu çıkarsalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Off insan çıkarır şöyle bi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yarış istersen rfactor. eğer need for speed oynayacaksan, hayrına şu forumdan birimize ver daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 soulberry said: evet; ben de araba temalı oyun arıyorum hep yarış çıkıyo. şöyle şehirde, dağda kırda, otobanda gidebileceğimiz bi şeyler olsa iyi olur. sanırım araba bilgisayara ulaşan herkesin bir şekilde ulaşabileceği bir şey olduğundan, çıkıp gerçeğini sürdüklerinden böyle programlar yapılmıyor. oyun diyemedim. hani yarışsız sürüş simülasyonu zor gibi. olsa denerdim o ayrı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 nfs shift yeterince sim bence, oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 nfs shift.. sim.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 shift simimsi ama sim değil. rfactor lfs wtcc nascar bunlar sim öyle kırda gezeyim için ben test drive unlimited oynuyordum, gün batımında miami'de gezmek güzel oluyordu bayağı. onun dışında tüm kamyon oyunları büyük fail. nedendir bilinmez bi tane adam gibi yapamadılar daha, en sonunda oturcam ben yapcam o olcak. 18wheels'ler fln aşırı dandikler, ne grafik var ne de tır sürdüğünü hissedebiliyorsun, koca eyalete gidiyorsun 10dakkada boydan boya geçiyorsun eyaleti, realistic adına bişi yok. oysa yolları birebire yakın, tırlardaki tüm fonksiyonların olduğu bir oyun yapsalar sapık gibi oynarım ben. Ki benim gibi tır fantazisi olan adam da çoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Tırda tecavüz fantazim bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 live for speed fena değil,direksiyonlamı oynican? yoksa ehliyet sınavına flnmı hazırlanıon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar