dergul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Dragonfire said: çıktı ama pek bişeyi yok. Natsu tek yumrukla tanrı alıyor artık. 436. bölümünde, nedenini vermişti. 436 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 zeref combatını cart diye bitirmezler herhalde? keşke bitirseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 manganın bu haftaki bölümü iyiydi. plot thickens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bone said: manganın fillera bağlaması derken? anakonuda devam ediyor güzelcene. hayır shounen sonuçta, naruto gibi one piece gibi bişi, ne hayır bekliyorsun bilmiyorum da genel olarak keyifli ilerleyen bir seri. bunu anime başlığında tartışmak yerine manga başlığında (evet, ayrı olarak manga başlığı da vardı) tartışmak daha mantıklı olur. tartaros sonrası filler gibi bölümlerle geçirdiler 1-2 ay dayanamayıp bıraktım o aralar. sonra yine adam gibi bi arc başlamış olabilir tabi bakmadım hiç. mangada tam iyi bi olay oluyo aha devamı iyi olur diyorsun sonra bi anda alakasız bi dünya şey giriyor. yok guild dağıldı yok bilmem kaç yıl geçti. sinir bozucu. ara vermek istiyolarsa ara versinler yani nedir bu japonlardaki filler kafası =) tüm dünya gibi sezon arası ver hem özleyelim hem çorba olmasın seri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 herkes çok güçlü herkes immortal he he. Gildarts ne zaman gelecek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ağır bir savaş olacak daha sağlam kapışma görmedik öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Dragonfire said: herkes çok güçlü herkes immortal he he. Gildarts ne zaman gelecek acaba? şu eileen, tam gildartz'a göre bir rakip. ikisinin dövüşü çok renkli geçebilir. birde eski sevgililerinden biri çıkarsa, seyredin cümbüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 gildartz o zaman erza'nın babası çıkar. ama sanmam zira magnolya geliyor onla kapışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 baya saçma bir sahne oldu sonu. Aşırı gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bu hafta: https://www.youtube.com/watch?v=M9R4SnOTEd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 tepkim aynı oldu auhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 adam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 sahibi geldi beyler bıraksınlar animeyi tek atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sırada gerard ve laxus var. ikisine de iyi bir giriş yaptırırlar.(başka seçenekleri yok.) gerard bir sema patlatırsa, aradaki güç farkını, nicelik olarak dengelerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 7 sayı sonra bitecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bırakalı birkaç yıl oldu ama erza ve happy en son ne oldu diye bakarım biterken herhalde. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 geçen sene bırakmıştım okumayı. ne oldu hikaye nasıl ilerledi diye son arc'ı okuyum dedim, bi baktım zaten son sayıları gelmiş, hızlı bitirdiler. arcları çok kaliteli olmasa da, karakterleri çok eğlenceliydi. naruto'daki gibi üzüldüm bitince. hey gidi... https://www.youtube.com/watch?v=kIwmrk7LoDk animesi kaçıncı bölümde bilmiyorum ama bitince baştan izlemek gerek yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 natsu'nun olmadığı, erza'nın başrol olduğu ve happy'i yanına aldığı bir spin-off yapsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar