Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Fairy Tail

GERGE

Öne çıkan mesajlar

mangada işler iyice tuhaflaştı, sonraki bölümleri görmek için sabırsızlanıyorum. 1 hafta yavaş geçiyor ama

şöyle ki:

- büyük ihtimalle future lucy dedikleri kişinin zerefle bir ilgisi var
- rogue'un gölgesinden çıkan şey shadow dragon olabilir
- umarım gajeel kim vurduya gitmez
- şu sakallı şovalyenin foyası bir çıksa rahatlıycam

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

son sayfa bu mangada yanlış giden herşeyi özetledi:

HURR SKILLS ARE NOT IMPORTANT DURR

jura-san'a hürmetler. (tu)

iyi de şöyle bişi var

purehito>makarov>gildarts>laxus>erza

gildarts ten wizards arasına girebilecek güçte. makarov yokken jura besinci ten wizards kademesine çıkıyor, ama makarov geri döndüğünde halen besinci olacak anlamına gelmiyor. jura ile gildartsın benzer seviyede olduğu söyleniyor.
guildde gildartstan sonra gelen adam laxus. makarovun torunu. adam yıllar önce S-class mage gücündeydi. natsu s-class mage kadar güçlenmesine neden olduğu buff'ı alırken, laxus da yeteneklerini geliştirmekle uğraşıyordu.
babasının fairy tail'i yoketmek için hazırladığı guildi elinin tersiyle silkeleyip attı, babasını da bi güzel patakladı.
orgayla teketekte kapıştı.
böyle bir adamın jura tarafından bu kadar basit altedileceğini düşünmüyordun herhalde?

elbette jurayı dövmesi saçma olur. belki saldırılarına dayanabilecek kadar güçte, ama onu yenebilecek kadar güçlü de değil.
o yüzden ben şöyle bir şey tahmin ediyorum,
bir-iki sayı boyunca kavga edecekler, ama kavgaları önemli bir olay yüzünden bölüncek. maç bitecek ve oraya koşmak zorunda kalacaklar.

benim aklımda bunun dışında merak ettiğim şey god slayer ne demek.

yapay olarak yaratılan dragon slayerların olayını bilmiyoruz ama doğalları gördük. direk olarak ejderhalar tarafından alınıp büyütülüp onlar tarafından eğitilen adamlar. (eğer ejderhalar kaybolmasaydı natsu şimdi baya esaslı bir adam olabilirdi)
god slayerlar da tanrılar tarafından mı eğitiliyor? yok ya olmaz öyle bir şey. belki de yine yapay dragon slayerlarla bir bağlantısı vardır olayın.

ben esas cheria gibi bir kızın god slayer büyüsü almış olmasına şaşırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

god slayer'ın tam kökeni ne onu anlatınca bileceğiz ama dragon slayer'lardan kuvvetliler, mantıken de öyle olmalı yani.

orga tek yerken jura'dan, orga'nın yara bere içinde bırakıp yenişemediği adamın jura'ya kafa tutması saçma, yenerse zaten artık ne söylesem laf değil bu mangakaya.

hayır gray yenemeyeceği adamı yendi hadi evvelden hesabı vardı, minerva'ya da öyle bir laf söyletti ki yenilecek, laxus yenilmeyeceğinin sinyalini verdi, gacilü yenilmedi. bütün takımlar dağıldı bizimkiler hala 5 kişi. bu kadar da abartılmaz yani. bütün guild'ler kapasın dükkanı çekilsin piyasadan wizard saint de yenemiyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...