Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA:EL: Trabzonspor - Liverpool (26.08.2010 - 20.30)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Trabzonspor için rövanş maçı. Ne olursa olsun bir ümit var.

Trabzon son maçında Fener'i 3-2 geçerek maça moralli çıkarken Liverpool kadrosunda Gerrard, Torres, Mascherano, Agger ve Maxi Rodriguez yok.

maraton said:

Trabzonspor’un, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda karşılaşacağı Liverpool’da Steven Gerrard, Fernando Torres, Daniel Agger, Javier Mascherano ve Maxi Rodriguez maç kadrosuna alınmadı!..

Gerrard, Agger, Maxi ve Torres'in sakat olmaları nedeniyle kadroya alınmadıkları belirtilirken, Mascherano'nun ise Barcelona'ya transfer olma durumu yüzünden UEFA Avrupa Ligi'nde oynatılmadığı tahmin ediliyor.

Liverpool’un Trabzonspor maçı kafilesinde şu isimler bulunuyor: Reina, Gulacsi, Hansen, Johnson, Kelly, Skrtel, Carragher, Krygiakos, Aurelio, Cole, Spearing, Poulsen, Lucas, Pacheco, Shelvey, Babel, Kuyt, Ngog, Eccleston.
Mesaj tarihi:
jaja yı oynatamıyor mu bu macta ? abi futbol fakiri umutla gol aramak sabriden muz orta beklemek kadar fantastik bir dusunce yani zaten fb macında sırıtmıstı orta saha liverpool eksikleri olmasına ragmen affetmez yani onur un ellerine kalmıs bence trabzon un kaderi
Mesaj tarihi:
Ceyhun-Selçuk-Colman ligdeki en iyi orta saha, tırsmadan basarlarsa top yaptırmazlar. Gerrad, Torres, Agger yok adamlarda, yani 3 bölgenin en önemli adamları, Trabzonspor kazanır ama tur için yeter mi bilemem
Mesaj tarihi:
trabzon atar ama yer o yüzden de elenir

2-0'dan 2-1 yapar liverpool eler trabzonu

yani illa yer trabzon 1 mi 2 mi bilemedim

babel yeterli trabzona torres zaten sakattı, gerrard formsuzdu farketmedi bir şey..
Mesaj tarihi:
Son 10-15 yılda gördüğüm en kötü Liverpool, Man City maçını 90 dakika izledim, böyle bir rezillik yok. Benitez resmen enkaz bırakmış, oyuncu yetiştirmeden, gereksiz adamlara bonservis saçarak mahvetmiş takımı.
Mesaj tarihi:
valla feneri hem kuupadan hem sampiyonluktan etsede trabzon bu haftada yenilmis olsak bile helal olsun diyorum ben cirkeflik yapmadilar hic. cokta guzel top oynuyolar. baskan degisimi cok yaradi trabzona. sadri cok bariscil bi politika izliyor. taraftar gruplarida artik deplasmana gelen diger taraftarlari karsilayarak jest yapmaya basladi.senol guneside hepimiz biliyoruz akli basinda adam gibi adam.
trabzon iyi yolda insallah gecerler turu.
Mesaj tarihi:
mascherano ve agger yoksa defans manasında bişeyi yoktur liverpoolun. trabzon zaten gene 75 dakika atak oynar,gerrard ve torres de yoksa bitti liverpool diyebilirim

umut biraz sakatmış naz yapıyomuş, çıkartmış şenol kadrodan
  • Yeni Oluştur...