Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 En son oynadığım RTS Warcraft 3 ve Medieval II (ikisini de çıktığında oynamıştım). Yeni bir RTS arıyorum. Sci-fi ilgimi çekmiyor, Starcraft demeyin yani. Bilgisayarımda X1600 var. Şu anda Rome ya da Rise of Legends oynayayım diyorum ama, bir de fikrinizi alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ama baska rts yokki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Company of Heroes oynamadıysan iyi gider. Ek paketleride var 2 tane olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bilmiyorum Warhammer 40K evrenini bilimkurgu mu sayarsin(ben saymiyorum). O yonden bir itirazin yoksa Dawn of War 2'yi tavsiye ederim. Bir de Company of Heroes'u. Bu arada Company of Heroes Online'in da betasi var simdi. Bir baska Ikinci Dunya Savasi temali oyun olan Men of War da iyidir. Medieval 2 oynadigina gore diger Total War oyunlarini da sevebilirsin belki(Empire, Napoleon). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 wh40k nasıl Sci-fi olmaz ya ahaha. kendime not: olmayabilir evet, sc açısından bakarsak öyle ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Company of Heroes'da bildiğim kadarıyla kaynak toplayıp, bina yapıp, asker basma yoktu age of empires'dan alıştığımız şekilde. Öyle bir şey istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 GERGE said: Company of Heroes'da bildiğim kadarıyla kaynak toplayıp, bina yapıp, asker basma yoktu age of empires'dan alıştığımız şekilde. Öyle bir şey istiyorum ben. kaynakları bölge ele geçirip kazanıyordun periyodik bir şekilde ele geçirdiğin bölgelerden kaynak geliyordu,asker basma aoe'dan alıştığımız şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Deneyeyim bir. Daha bir kılıç, kalkan olsa iyi giderdi ama herkes iyi diyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Şu var http://forum.paticik.com/read.php?35,5019494 turn based Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Zaten yıllardır tur tabanlı oynayıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bunu da oyna, yorum yaz, biz de ona göre hareket edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 GERGE said: Company of Heroes'da bildiğim kadarıyla kaynak toplayıp, bina yapıp, asker basma yoktu age of empires'dan alıştığımız şekilde. Öyle bir şey istiyorum ben. Asker basma bina dikme var, kaynak ise ele geçirdiğin bölgelerden geliyor. Ama savaş kısmı daha önplanda age deki gibi bir ekonomi yok. Herşeyden önce atmosfer çok güzel, bugüne kadar oynamakdan en çok keyif aldığım RTS, strateji kısmı bir SC gibi aşmış olmayabilir veya dengesi, atmosfer desen 10 numara oyun, grafik motoruda ayrı şahanedir, zoom yaptıkça nerdeyse bir fps haline geliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 dow2 nin single playeri müthiş bayıyor yalnız,bu kadar tekdüze görevler olur mu.Ayıplıyorum relic ve thq yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 soulstorm, dow2'den daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Yani aynen katılıyorum,Dow2 yerine soulstorm oyna derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 DOW 2'nin ek paketi Chaos Rising'i oynamadiginizi tahmin ediyorum. Gerci ben orijinal campaignini de Soulstorm'a tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 medieval 2 kingdoms oyna, kılıç kalkan var ve düz medieval'dan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Dayan azcık daha ruse çıkıcak hatta demosu var şuan steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar