SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Selam, 8mbite kadar olan 49ytl ücretli netlimitsiz paketinin kotası kalktı mı ? http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri__adsl/ucretlendirme Burda limitsiz görüyorumda 49ytl lik paketi. Yoksa hala 15gb kota geçerlimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kotası hiç kalkar mı? hiç kalkar kotası mı? kalkar hiç kotası mı? ttnet'ten bahsediyorsak kota mota kalkmaz bir yanlışlık vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 1 sene boyunca bu paketi kullandık öğrenci evinde bir kere bile düşmedi internet hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 benim su an yerlerde surunmekte fekat ?!?! nedendir acebe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 artık düşürüyolar sanırım. kimse sorsam patladık diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ben hala patlamadım valla. Ama normal yavaşlaması netin, arada sırada 1mbite düşüyo bende de, sonra toparlıyo.. Baktım şimdi daha yeni geçmişim gerçi 15gb'ı, akşam worms çıkacak onu indireceğim, ondan sonra isterlerse yavaşlatsınlar np =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 25gb dan sonra 1 mbit e düşme olayı umarım eylülde yürürlüğe girer yoksa 2 mbite falan geçecez. hiç değilse 25gb hızlı indirip gerisini 1mbite bağlarız. dizi falan indiremez olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 dizi izlemeye yetiyo aslında 15 gb. ama hd film indiremiyosun:D 10gb 8gb filan indiriyodum, indirmicem bundan sonra. ay sonunda indiririm ya da. benim 15 i geçince hemen düşmedi bu arada, 72 filandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bugun itibariyle ttnet hizlari dusurmeye basladi o bakimdan callcenterda yogunluk bulunmakta mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 abi aslında hızlar düşmeden gayet kullanabiliyoruz. altyapı dayanıyo. bıraksınlar insanları işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ulan internet de grevini yapabileceğin bir şey değil ki sınırsız net gelene kadar kullanmıyoruz diyelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 mersindeyim ve dl hızı 50 kb nin uzerine cikmamaya basladi, dl varken de web sitelerini dahi acamiyor. simdi bu ne lan diye aradm ismimi aldılar begenmedi heralde daha sonra arayın su an sistem kullanılamıyor falan birsey dedi. ben dayanamam bu baglantıya bir sorun yok derse ttnet hemen degistiricem bunu, bi öneriniz var mi bu mersinin altyapısı ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 nileppezdel said: Ulan internet de grevini yapabileceğin bir şey değil ki sınırsız net gelene kadar kullanmıyoruz diyelim :( haklısın valla, bu alanda telekomun tekel olması çok kötü. superonline keşke daha uygun fiyatlarla güzel bir şeyler yapsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 DareJedi said: Bugun itibariyle ttnet hizlari dusurmeye basladi o bakimdan callcenterda yogunluk bulunmakta mesela :P artık 512ye mi düşüyor kotayı geçince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 512 e düşmüştü benim bağlantı tekrar 1 mbit limitsize döndüm...yaklaşık 40-50 gb arası bir download yaptıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yok daha hiç dü$medi nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu arada 512 ye düşse bile hızı ping i yani oyunlardaki randıman olarak 8mbit alıyoruz sanırım doğrumudur . technical bi açıklama bekliorm prolardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bnm dusurduler sanırım. neyse ama ztn ayın 26sı oldu. çok koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 benim de düşürdüler modem res falan hiç bi şekilde düzelmyior :D, ayın sonu diye ben de takmıyorum, ayrıca pingler çok iyi 8mb ile hiç fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 7thBreath said: benim de düşürdüler modem res falan hiç bi şekilde düzelmyior :D, ayın sonu diye ben de takmıyorum, ayrıca pingler çok iyi 8mb ile hiç fark yok. evet ping olayı öyle sanırım ping im 8mbit kalsın düşürsün kotamı canımı yesin adsff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 öle deme ya torrent açıkken pati'de bile gezemiyorum ama sc2 oynarken hiç problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 wow oynayan var mı? orda pingler nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sw0d said: 7thBreath said: benim de düşürdüler modem res falan hiç bi şekilde düzelmyior :D, ayın sonu diye ben de takmıyorum, ayrıca pingler çok iyi 8mb ile hiç fark yok. evet ping olayı öyle sanırım ping im 8mbit kalsın düşürsün kotamı canımı yesin adsff :) pingim 8mbit ne demek abi, pingin 512de neyse 8mbitte de o olur zaten en fazla 5ms falan farkeder anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 oyunda data alışverişi yok mu? onu etkilemez mi hız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar