Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netlimitsiz 8mbte kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
8mbite kadar olan 49ytl ücretli netlimitsiz paketinin kotası kalktı mı ?
http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri__adsl/ucretlendirme
Burda limitsiz görüyorumda 49ytl lik paketi.

Yoksa hala 15gb kota geçerlimi ?
Mesaj tarihi:
Ben hala patlamadım valla. Ama normal yavaşlaması netin, arada sırada 1mbite düşüyo bende de, sonra toparlıyo..

Baktım şimdi daha yeni geçmişim gerçi 15gb'ı, akşam worms çıkacak onu indireceğim, ondan sonra isterlerse yavaşlatsınlar np =D
Mesaj tarihi:
25gb dan sonra 1 mbit e düşme olayı umarım eylülde yürürlüğe girer yoksa 2 mbite falan geçecez. hiç değilse 25gb hızlı indirip gerisini 1mbite bağlarız.

dizi falan indiremez olduk.
Mesaj tarihi:
dizi izlemeye yetiyo aslında 15 gb. ama hd film indiremiyosun:D 10gb 8gb filan indiriyodum, indirmicem bundan sonra. ay sonunda indiririm ya da. benim 15 i geçince hemen düşmedi bu arada, 72 filandı.
Mesaj tarihi:
mersindeyim ve dl hızı 50 kb nin uzerine cikmamaya basladi, dl varken de web sitelerini dahi acamiyor. simdi bu ne lan diye aradm ismimi aldılar begenmedi heralde daha sonra arayın su an sistem kullanılamıyor falan birsey dedi.

ben dayanamam bu baglantıya bir sorun yok derse ttnet hemen degistiricem bunu, bi öneriniz var mi bu mersinin altyapısı ne acaba
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ulan internet de grevini yapabileceğin bir şey değil ki sınırsız net gelene kadar kullanmıyoruz diyelim :(

haklısın valla, bu alanda telekomun tekel olması çok kötü. superonline keşke daha uygun fiyatlarla güzel bir şeyler yapsa..
Mesaj tarihi:
bu arada 512 ye düşse bile hızı ping i yani oyunlardaki randıman olarak 8mbit alıyoruz sanırım

doğrumudur . technical bi açıklama bekliorm prolardan :D
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

benim de düşürdüler modem res falan hiç bi şekilde düzelmyior :D, ayın sonu diye ben de takmıyorum, ayrıca pingler çok iyi 8mb ile hiç fark yok.

evet ping olayı öyle sanırım
ping im 8mbit kalsın düşürsün kotamı canımı yesin adsff :)
Mesaj tarihi:
sw0d said:

7thBreath said:

benim de düşürdüler modem res falan hiç bi şekilde düzelmyior :D, ayın sonu diye ben de takmıyorum, ayrıca pingler çok iyi 8mb ile hiç fark yok.

evet ping olayı öyle sanırım
ping im 8mbit kalsın düşürsün kotamı canımı yesin adsff :)

pingim 8mbit ne demek abi, pingin 512de neyse 8mbitte de o olur zaten en fazla 5ms falan farkeder anca
  • Yeni Oluştur...