syd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben galiba soruyu açıklayamıyorum. 3 ay ödedik hala mount yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Gangren said: Free month, şu anki ödeme bitince devreye giriyor. Mountu ise, RAF sayfasından Claim edecek, Recruit eden kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi raf sayfasında ödül gözükmüyor. mount yok orda. demek istedigim o. charlarımdan birine aktarcagım bir mount yok RAF sayfasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Accountlarınız halen linked, di mi? Valla biraz bekleyin, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 evet hala linked hatta direk yazayım.. .. XXX 26-09-10 Until 25-12-10 claimed kısmı boş FROM FRIEND: REWARD: CLAIM STATUS: You do not have any earned rewards yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 gm e ticket aç sen olmadı ne yapman gerektiğini sor onlar sana uygun şekilde doldurulcak maili atar bu konu hakkındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 trialdan normal acc'a çevirdiğimizde 2 3 gün sonra benim ekranda normal acc olmuştu gene 2 3 bekleyeceğim sonra admin forumuna yazmak lazim GM değil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 mountu chara aktarcağım sayfanın faq'ında çıktı, trial bitiminde geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 country değiştirebildiğimiz dönemde kendime RAF yapmıştım eşimin hesabından, ama key girip etkinleştirmedim. history de Never Linked // Send A New Invite şeklinde duruyor. şimdi o hesaptan key girsem aktif olurmu acaba raf. belirli bir süresi varmıdır bunun.. faq kısmına göz attım ama süre ile ilgili birşey göremedim. ülke türkiye olduğu için gönderemiyorum artık. edit: yanındaki kocaman soru işaretinde yazıyor süresi geçti yenisini gönder diye. nasıl gönderelim.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hazır battlechest 5 öyro olmuşken kendime bir acc daha alayım dedım. bunu RAF yapmak istesem olur mu? su an ki durumlar nedir? ülke değiştirmek gerekiyor mu yine de? bir de level sınırı 80 olmadı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bende aynı şeyi sabah bende düşündüm olursa süper olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 5€ değil ama artık bugün bitti o olay. Ben mesela dün acc aldım. Direk aldım starter edition da gözüküyo hala gold filan alamıyorum arkadaştan şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bende şans olsa zaten.. akşama bakıyım ülke değiştirme kalkmadıysa yaparım yıne de.. not:blizz store da hala 5 euro gozukuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 abi bişey sorucam. yeni konu açmayayım buraya yazayım. aktif olan accounttan aktif olan başka bir accounta raf atılabiliyomu? arkadaşın var bi 30 karakteri benim var 28. birlikte yardıralım diyoruz. mümkünmü böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 said: To recruit a friend, they must not already have a World of Warcraft account or their account must be fewer than 30 days old. Starter Edition accounts are eligible for this service. Players who created an account more than 30 days ago and are returning to the game are not eligible unless they create a new account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 eyw başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 gizli gizli wowa başlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yıllar sonra wow oynayasım geldi iyi mi. Accountu falan da sattıydım hiçbişeyim yok. Bak ya. Napcam ben şimdi. Geçer heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 GokTuRK said: Yıllar sonra wow oynayasım geldi iyi mi. Accountu falan da sattıydım hiçbişeyim yok. Bak ya. Napcam ben şimdi. Geçer heralde... Al account slyvanas ally kasalim beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 yeni konu açmayayım dedim ama 2 arkadaş oyuna basladık biz legion almadan sadece classic olanı aldık fakat recruit a friend olayını yapmadık şimdi mail atsam olur mu yada supporta yazsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Şuraya yazana kadar supporta ticket atsaydın cevabı gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 burası blizzardın forumu değil mi modlar gm lere iletiyomuş sdfmdlgknflshgşhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 totoslar biz de biliyoruz supporta ticket acmayi.maksat on bilgiye gore aksiyon almak.baska birinin basina gelmis mi gelmemis mi merak ettik. soruda mi sormayak ha dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar