Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ardeth said: Cuce said: değilsen neden başkalarının adına konusuyosun? bu ne demek lan haha onu söyleyebilmem için encinsel olduğunu bildiğim insanlar olması yeter. millete nedne eşcinsel diyorsun arakdasım! iftira atmasana. neyse bu ufak parodimizde bence yeterli oldu. tadında bırakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Yazı çok kötüymüş bu arada. Adam selam verirken hece aralarına virgül koyacak sandım. Dramatik duraklamalar falan. Samimiyetimi öldürüyor böyle insanlar. Bide Ardeth bariz homo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dil falan koyun olm anlamıyorum sonra parodileri ya da sonuna ünlem falan koyun anlayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bu ardeth in ben W,A,S,D yerine klavyenin sagindaki ok tuslari ile oyun oynadigini gordum lan party de psikolog biri varsa bunun ustunden kisilik analizi yapabilir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 zıplama eğilme tuşlarını falan ctrl shift yapıyorum kolay oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 xunn said: Bide Ardeth bariz homo ki. hepimiz homoyuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 forumun adi paticik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bide axedice lazim bu topige usuyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 homo sapieniz açısından bakmıştım ben olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Viktor said: forumun adi paticik lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Viktor said: bide axedice lazim bu topige usuyoruz reis Evet abi adamın summon anahtar sözcükleri: Homo, Travesti, Ardeth. Otuz kere gelmiş olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hindistan, hint fakiri, kutsal inek, shiva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Sarsılarak geliyordur muhtemelen şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Emre gel summonlayalım. HOMO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Tercih olarak eşcinsel değil bu, hormonal bozuklukları olduğu için iki cinsiyeti birden var. Kötü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Lütfen eğlenceli muhabbetinizi özelden yapın. Konuyu saptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Hazır bekliyormuş valla, bana gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi çat diye combobreaker yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Viktor said: bide axedice lazim bu topige usuyoruz reis oda mı homo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bu ne gereksiz ajitasyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 travesti olması ile olayını ben birleştiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 travestilerin maruz kaldığı ayrımcılıktan dem vurmak istemişler. bu arada eleman konuşabiliyorsa sorsunlar neredeymiş kafa kağıdı da aldırtıp hastaneye kaldırsınlar. ee.. kimliğinin nerede olduğu bilinmeyen bu zavallı yavru kuşun kırık kanadını sarmak, şefkatle dokanmak için nüfus kağıdının yerini bilen iyi kalpli dostlarımızdan yardımlar bekliyoruz. oldu? bulamıyorlarsa anne adı, babadı, doğum yeri falan alıp da başvurabilirler bi yerlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 burada -büyük ihtimalle yanlış hatırlamıyorumdur, suark- allahın nepal'inde kimliğini ve pasaportunu kaybettiğinde madur duruma düşmediği halde bir kimlik eksikliği yüzünden bir kişinin maduriyetinden bahsediliyorsa a)yazı saçma şekilde yazıldığı için esas sorunu belirtemiyordur b)adamlar cidden beceriksiz c)suark 10000insan gücünde ben a şıkkı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Travestilik hastalıkmı yoksa tercihmi muhabbeti yapmak yasakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 biz yönetim olarak insanların kendileri için aldıkları kararların (din, cinsel tercih vs.) tercih olduğuna karar kıldık.. olurda lab.da deneyler yapıp gaylik virüsünü falan bulursanız da onun yeri bilim teknik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar