|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Acı oldu... Geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Galatasaray lütfen avrupa'ya gitmesin ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 adnanlara kapak, o kadar da kötü değiliz diye hala kendini avutan pollyannalara da hediye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 keşke ligden de elenebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ya ne diyim ben, adam topu verdi koşmadı bile arkasından. bu adamı takımda tutanında, futbolcularında rezalet lan bu , defolsunlar biran önce ben çıkıyım ana avrat düz gidip banlanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Zegna said: of tam ZAAAAAAAAA lık ama bi an inandınız dimi :D dsfgsfdgsfdgfgds Topicte küfür serbest olsun sabaha sileriz ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fenerin 2 dakkalık şamp. sevincinden kısa sürdü sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 floryaya gidip otobus taşlayıp futbolcuya kufur edenleri anlıyorum yani yemin ediyorum usenmesen havalanına gider hepsinin anasına kufur ederim böyle birşey görmedim ben çok fena sinirliyim katil olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sevindim.Bu heriflere böyle bir tokat gerekiyordu.Gerçi akılları başlarına gelir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi kendimi bildim bileli gs maçlarını izliyorum hayatımda böyle bir rezillik görmedim. helal olsun yönetime de futbolculara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ruhsuz herifler ulan 30 saniye sonra gol yediler be insafsiz adamlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ardayı umarım silktirederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hakan balta şerefsizi yeşilköylere gelip okeyini oynarken cayır cayır sigara içmeye devam etsin, allahın belası umarım anadolunun izbe kulüplerinden birinde oynar şerefsiz 2 maçtır sattığı 2 gol var kafayı yedim resmen şerefsiz yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sakin beyler tromsoyudu goren adamlarsınız ne de olsa sdfgfgsdf ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.fckarpaty.lviv.ua/ua/attachments/player/141/141.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yani KURTULDUK diyorum baska bisi demiyorum yoksa butun avrupa ligi boyunca saclarimiz beyazlicakti heralde bu cileden :D Darisi Eskisehir macina artik onlar da 2 3 atar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 LANET OLSUN ULAN LANETTT abi küfür serbest olsuın biraz neolur ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 iyi ki elendik oh be şimdi attığımız gole sevindim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yahu yanlıslıkla eliyorduk işte.hemen telafi ettiler kasıtlı yani bu.sürekli tesaduf olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Red said: floryaya gidip otobus taşlayıp futbolcuya kufur edenleri anlıyorum yani yemin ediyorum usenmesen havalanına gider hepsinin anasına kufur ederim böyle birşey görmedim ben çok fena sinirliyim katil olacam Aynen abi, imkanım olsa şimdi gider taşlarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 gülen anime adamları gifini unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve hattaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 mokoko said: http://www.fckarpaty.lviv.ua/ua/attachments/player/141/141.jpg şunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama, topiğin en anlamlı mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 "raw power" said: Sevindim.Bu heriflere böyle bir tokat gerekiyordu.Gerçi akılları başlarına gelir mi bilmem. Bok gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar