Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 dün 4. sezonu da izledim bitirdim, ama keşke devam etseymiş, hiç sıkılmamıştım henüz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bence de :( bi de son bölüm inanılmaz bomba bitiyo insan istiyo devamında ne oluyo görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 cnbc-e de izlerdim çok severdim :( altyazı var mı peki bölümlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ilk sezonun altyazısını buldum ben sadece, gerisini altyazısız izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Cuma günü digiturk Comedymax kanalında izledim çok beyendim. How i met tadında bir diziymiş. Tüm sezonları baştan sona veriyorlar işte... Hafta içi hergün saat 7'de altyazılı İ love you digi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Her bölümünü rahat 3 er kere izlemişimdir, hala da izlerim arada, hiç sıkılmıyorum. Ryan Reynolds harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben sürekli izliyorum comedy max de 10 numara dizi bide 30 dk deil 21 dk lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 merak ettim çok ama torrent bulamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu dizi bitmemeliydi )= friends ve american dad ile birlikte en sevdiğim üç diziden biri kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Bence de Ayrıca öss çocuğusun ders çalış sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hiç canım istemiyo sınıfta çıktım. yeter bu kadar bence :D reaper izliyorum şu anda da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Şunu keşfettim ki ben tv'den dizi izleme özürlüyüm.. hep kaçırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ben de, indir izle abi ne kasacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ben de çok severdim bu diziyi be, ama bi dövme olayından başka sahne hatırlamıyorum, indireyim aklıma gelmişkene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mükemmel bir dizi.Az önce 4. sezonu 2. defa bitirdim.Güzel baya.Devam etsinler.Baya tutar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Devam etsinler derken? Biteli yıllar oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Hatta konsept tutunca aynı yapımcılar two girls one cup'ı çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 two and a half men'i de unutmamak lazım yalnız cidden çok şeker dizi be, geçen gün oturup ilk sezonunu izledim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 two and a half men bambaşka birşey ya. o 25 dakika boyunca dünyanın en mutlu insanı yapiyor seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 İkinci sezondan sonra mı ne pizza place gitti, two guys and a girl kaldı, ancak velakin eski pizza place'li tadını da yakalayamadı bu değişimden sonra. Son bir not ekleyeyim, itfaiye üniforması içinde Tiffany Thiesen ne kadar seksidir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ryan Reynolds'ın kassız olduğu zamanlar tey tey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dizi harika ama nette kaliteli sunumları yok ilginç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar