Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Red said: bu arada maçta goruntu problemi yaşayan var mı ? arada böyle lag oluyor pixel pixel gibimsi oluyor.diğer maçlarda olmuyordu Sebebi şu olabilir eskiden oluyordu bende. Telefon'a arama gelirse yada yapılırsa yada sms filan o an bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 xaty said: adam yere düşünce faul diye topa yöneldi de kartlık bi durum olduğu tartışılır adamın ayağı kaydı. faul ile alakası yok. bende kale önünde atlayım topun üstüne faul sandım deyim. Öyle saçma işmi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 arda sağ kanatta oynayamıyo bi de. adamın tek olayı var sol kanatta koş koş topa bas, sağa çek orta kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 takım zaten yine yetemiyor o ayrı ama takım zaten kötü, kırmızıyı ondan çıkarmadım demek fgdh.. neyse, ilk yarı gibi devam ederse oyun bir umut 1-1 falan bitiririz belki ya da kontralardan 2-3 oluruz gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 barnacle said: ali turan basit ver kaç bile yapamıyor. SARBİ NEREDESİNNNNN sakatlanmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sabriye gülüyoruz da olmazsa olmaz adam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sevdiğimizden gülüyoruz abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2. yarıda böyle oynayalımda :) ben memnunum oyundan bu takımdan ancak bu kadar olur. ellerinden geleni yapıyorlar bu maç. böyle oynasınlar top girer girmez o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 eskiden bu tribunlerde isim soyad anaya sinkaf seklinde kufurler olurdu, ne guzel gunlerdi. o zamanlar bu hakemler ali sami yen'de boyle buyuk babasizliklar yapamazlardi ahh ahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 olm zorlamayın lan beni!! http://img163.imageshack.us/img163/2995/87450xnull.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 özlemişim ha mor formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 4Ever said: xaty said: adam yere düşünce faul diye topa yöneldi de kartlık bi durum olduğu tartışılır adamın ayağı kaydı. faul ile alakası yok. bende kale önünde atlayım topun üstüne faul sandım deyim. Öyle saçma işmi olur faul ile alakası yok ama düşen futbolcunun refleks ile bunu yapması normal karşılanabilir. ayrıca gs'nin pozisyonunu veya golü engellemesi gibi bir durum yok. ve kendi avantajına da kullanmadığı açık. topun o sırada kimin kontrolünde olduğu da tartışılır. bi de seyircilerin sesini hakemin düdüğü sandım demesi de yeterli kart görmemesi için, tabi hakem bunun ardında art niyet aramazsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://www.incicaps.com/images/dff.jpg ŞU OLMALI ULAN ŞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 xaty böyle bir yorum yok. Kasti el sarıdır kural kitabında, tehlikeli atak olmasına gerek yok. kontrolün kimde olduğunun önemi yok. kural uydurmayın bir yerinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 formamı giydim, atıcaz şimdi golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nasıl yok abi. adam bir tek top oynar kaleci ile karşı karşıya kalırsın sonucta bursa cıkarken kaptırıyor topu. ee pozisyon diye faul diye at kendini elle oyna. Olmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 xaty said: 4Ever said: xaty said: adam yere düşünce faul diye topa yöneldi de kartlık bi durum olduğu tartışılır adamın ayağı kaydı. faul ile alakası yok. bende kale önünde atlayım topun üstüne faul sandım deyim. Öyle saçma işmi olur faul ile alakası yok ama düşen futbolcunun refleks ile bunu yapması normal karşılanabilir. ayrıca gs'nin pozisyonunu veya golü engellemesi gibi bir durum yok. ve kendi avantajına da kullanmadığı açık. topun o sırada kimin kontrolünde olduğu da tartışılır. bi de seyircilerin sesini hakemin düdüğü sandım demesi de yeterli kart görmemesi için, tabi hakem bunun ardında art niyet aramazsa.. abi hangi gezegenden yazıyorsunuz bu yorumları. futbolda refleks olarak dokunmak diye bir şey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Szasstam said: xaty böyle bir yorum yok. Kasti el sarıdır kural kitabında, tehlikeli atak olmasına gerek yok. kontrolün kimde olduğunun önemi yok. kural uydurmayın bir yerinizden. kural kitabına bakabilirsin. bir yerden uydurduğum yok. hangi durumda kasti elin cezalandırılmadığı yazıyor kitapta. ayrıca refleksleri kasıtlı hareketlerle bir tutmak yanlış olur. kart gösterilmesi için el ile oynamanın golü, gol pozisyonunu, atağı veya oyun akışını değiştirmesi gerektiği de kural kitabında yazılı. @bittus: futbolda geçmiyor o tanım. kasten yapılan hareketler ve yapılmayan hareketler diye ayrılıyor futbolda sadece. refleksler de kasıtsız yapılanlara giriyor. top gelirken elin yüze gitmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ne zaman maçımızı izlesem yeniliyoruz lan. kapattım wow oynıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://img831.imageshack.us/img831/5421/volka.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bursa ne karaktersiz bir takımmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 arda naapıyor acaba ben merak ediyorum. kılını kıpırdatmadı herif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bursanın arjantinlileri nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adamlar bildiğin pis zaman geçiriyor AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 neyse ki ufuk kaleyi devralacak bu maçtan itibaren. yenilsek de çok sorun değil. LAN BAROS O NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar