Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Bursaspor / 22.08.2010 / 21.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

4Ever said:

xaty said:

adam yere düşünce faul diye topa yöneldi de kartlık bi durum olduğu tartışılır

adamın ayağı kaydı. faul ile alakası yok. bende kale önünde atlayım topun üstüne faul sandım deyim. Öyle saçma işmi olur

faul ile alakası yok ama düşen futbolcunun refleks ile bunu yapması normal karşılanabilir. ayrıca gs'nin pozisyonunu veya golü engellemesi gibi bir durum yok. ve kendi avantajına da kullanmadığı açık. topun o sırada kimin kontrolünde olduğu da tartışılır.

bi de seyircilerin sesini hakemin düdüğü sandım demesi de yeterli kart görmemesi için, tabi hakem bunun ardında art niyet aramazsa..
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

4Ever said:

xaty said:

adam yere düşünce faul diye topa yöneldi de kartlık bi durum olduğu tartışılır

adamın ayağı kaydı. faul ile alakası yok. bende kale önünde atlayım topun üstüne faul sandım deyim. Öyle saçma işmi olur

faul ile alakası yok ama düşen futbolcunun refleks ile bunu yapması normal karşılanabilir. ayrıca gs'nin pozisyonunu veya golü engellemesi gibi bir durum yok. ve kendi avantajına da kullanmadığı açık. topun o sırada kimin kontrolünde olduğu da tartışılır.

bi de seyircilerin sesini hakemin düdüğü sandım demesi de yeterli kart görmemesi için, tabi hakem bunun ardında art niyet aramazsa..

abi hangi gezegenden yazıyorsunuz bu yorumları. futbolda refleks olarak dokunmak diye bir şey mi var
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

xaty böyle bir yorum yok.
Kasti el sarıdır kural kitabında, tehlikeli atak olmasına gerek yok. kontrolün kimde olduğunun önemi yok.

kural uydurmayın bir yerinizden.

kural kitabına bakabilirsin. bir yerden uydurduğum yok. hangi durumda kasti elin cezalandırılmadığı yazıyor kitapta.

ayrıca refleksleri kasıtlı hareketlerle bir tutmak yanlış olur.

kart gösterilmesi için el ile oynamanın golü, gol pozisyonunu, atağı veya oyun akışını değiştirmesi gerektiği de kural kitabında yazılı.

@bittus: futbolda geçmiyor o tanım. kasten yapılan hareketler ve yapılmayan hareketler diye ayrılıyor futbolda sadece. refleksler de kasıtsız yapılanlara giriyor. top gelirken elin yüze gitmesi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...