aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hakem şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ezerek yeniliyoruz helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi çarpma olur tamamda herif kendi bile surat ifadesiyle kırmızıyı gordugunu kabul etmişken tırıs tırısken sen nasıl eliyle bilerek kasıtlı topla oynayan adama kart vermezsin spiker şerefsizi.sen kimsinki baros için fanzteileri falan diyorsun.sen yorumunu yap ben böyle mal spiker toplulugu görmedim.hepsi hakem hepsi futbolcu hepsi otorite anasını satayım bıdı bıdı herşeye yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 baros da trollden kart gördü asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bir 5 dk fln daha olsaydı baros gg ydi, sarı kartı gördü hala kaşınıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 cok babali hakemlerle lig oynatiliyor saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 baroş sinirlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ezerek yenilelim ya, o hakemede bir gözlük kifayetsiz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 canı sağolsun hakemin, volkan bile orada farkında sıçtığını kırmızıyı bekliyor auhau. neyse takım en azından mücadele ediyor, bu kadroyla bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Allah belanı versin hakem gibi. 10 kişi kalıcağına Bursa biz 2 tane sarı kart görüyoruz böyle bi komiklik yok dünyada. Bursasporlu salak bile yaptığı öküzlüğün farkında suratı ekşiyor ama Hakem maşallah umurunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Red said: abi çarpma olur tamamda herif kendi bile surat ifadesiyle kırmızıyı gordugunu kabul etmişken tırıs tırısken sen nasıl eliyle bilerek kasıtlı topla oynayan adama kart vermezsin spiker şerefsizi.sen kimsinki baros için fanzteileri falan diyorsun.sen yorumunu yap ben böyle mal spiker toplulugu görmedim.hepsi hakem hepsi futbolcu hepsi otorite anasını satayım bıdı bıdı herşeye yorum allah belasını versin o spikerin zaten bütün olayı gsye laf sokmak her maç. edit: volkana kırmızı vermeye yüreği yetmedi onu geçtim barosa niye sarı verdi bildiğin o da kırmızı kart. ona da yüreği yetmedi. komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hakkaten takım zorluyor ama kapasite belli yani transfer yap yönetim uyuma barosla kewell olmasa varya tribünden atlar insanlar intihar ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bu hakem akrabam olsa. akraba katili olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hakem inanılmaz ya. yok böle bişi. pozisyona uzak desen değil bakmıyor desen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ilk yarı bitmeseydi baroş atılabilirdi, iyi oldu.. kaleciyi falan da engelliyordu yanlış görmediysem. sarı kart gördü hala hakemin arkasında dikiliyor gelsin çarpsın hakem diye.. tam gerginlik üstüne bitti ilk yarı, biraz daha uzarsa gs'nin işi zor. adam yere düşünce faul diye topa yöneldi de kartlık bi durum olduğu tartışılır, insanlık hali diye değerlendirdi sanırım hakem. topun yerini değiştirmesine rağmen gs'yi sinirlendirmek dışında oyuna etki ettiği söylenemez. @BulletRide: maçın başlarını izlemedim ama bu hafta bjk ile eskişehir de iyi oynayıp kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 böyle pozisyon yok ama, volkan şen bile açık açık "sıçtık" bakışı atmış. görmemek gibi bi durum yok da ne düşünüp de o karara vardı onu merak ettim, çok takdir meselesi değil bildiğim kadarıyla. neyse, yine de baros'un sarı kartı gereksiz oldu, adam haklı beyler demiş de olsam. çok kaşınıyo bu tip işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Yanlız topun kontrolü bizde izlediğim kısıma bakılırsa. Gol yedik tabi onu da bildiğimiz açıklara bağlayacağız, olur böyle açık varken. Oyunu elimizde tutuyor gibiyiz lakin gol şart erken dakikalarda. Baroş reyiz bomba gibi, bi golle patlar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hakem baktı çocuk hatasının farkında, kıyamadı. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 böyle saçma sapan bi maç görmedim ya. Acayip sinirim bozuldu. Böyle gerizekalı hakem olabilir mi ya of. Baroş da manyak mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 alır gs. yeniliyoruz yazılarını gorunce sandım macın son dakikaları. daha bi suru zaman var. alır gs bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 İlk yarı bitmeden bi gol atmamız lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 el rekortmeni barosun yüzsüz itirazı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 koskoca cimbom, volkan şen'in atılmasından medet umuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 da işte herifler cok hızlı.bizde geride bir servet kalıyor.volkan sercan falan yakaladımı affetmez 2 kere geldiler 1 tane attılar 2 kere daha gelirler sakat yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://img825.imageshack.us/img825/6305/adszks.jpg bu hakemin adını ilk defa duyuyorum ben. umarım mhk'da gereken yapılır ve bundan sonra yönettiği son süper lig maçı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar