Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Bursaspor / 22.08.2010 / 21.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

abi çarpma olur tamamda herif kendi bile surat ifadesiyle kırmızıyı gordugunu kabul etmişken tırıs tırısken

sen nasıl eliyle bilerek kasıtlı topla oynayan adama kart vermezsin

spiker şerefsizi.sen kimsinki baros için fanzteileri falan diyorsun.sen yorumunu yap ben böyle mal spiker toplulugu görmedim.hepsi hakem hepsi futbolcu hepsi otorite anasını satayım

bıdı bıdı herşeye yorum
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi çarpma olur tamamda herif kendi bile surat ifadesiyle kırmızıyı gordugunu kabul etmişken tırıs tırısken

sen nasıl eliyle bilerek kasıtlı topla oynayan adama kart vermezsin

spiker şerefsizi.sen kimsinki baros için fanzteileri falan diyorsun.sen yorumunu yap ben böyle mal spiker toplulugu görmedim.hepsi hakem hepsi futbolcu hepsi otorite anasını satayım

bıdı bıdı herşeye yorum

allah belasını versin o spikerin zaten bütün olayı gsye laf sokmak her maç.

edit: volkana kırmızı vermeye yüreği yetmedi onu geçtim barosa niye sarı verdi bildiğin o da kırmızı kart. ona da yüreği yetmedi. komik.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı bitmeseydi baroş atılabilirdi, iyi oldu.. kaleciyi falan da engelliyordu yanlış görmediysem. sarı kart gördü hala hakemin arkasında dikiliyor gelsin çarpsın hakem diye.. tam gerginlik üstüne bitti ilk yarı, biraz daha uzarsa gs'nin işi zor.

adam yere düşünce faul diye topa yöneldi de kartlık bi durum olduğu tartışılır, insanlık hali diye değerlendirdi sanırım hakem. topun yerini değiştirmesine rağmen gs'yi sinirlendirmek dışında oyuna etki ettiği söylenemez.

@BulletRide: maçın başlarını izlemedim ama bu hafta bjk ile eskişehir de iyi oynayıp kaybetti
Sosyal ağlarda paylaş

böyle pozisyon yok ama, volkan şen bile açık açık "sıçtık" bakışı atmış. görmemek gibi bi durum yok da ne düşünüp de o karara vardı onu merak ettim, çok takdir meselesi değil bildiğim kadarıyla.
neyse, yine de baros'un sarı kartı gereksiz oldu, adam haklı beyler demiş de olsam. çok kaşınıyo bu tip işlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...