applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gayet ciddi bişey sordum nilep böyle cocukca yorumlara gerek yoktu.. cidden garip geldi..neyse eyw bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 - bursa çok iyiydi, hakikaten ne gerekiyorsa yaptı sahada, özellikle volkan şen bayağı iyiydi - gs'de ortasaha eskisi kadar açık vermedi, bunun da sebebi 4-3-3 değil 4-5-1 gibi oynamamız oldu. kanatları da geri çekince de gol atamadık, baros çok yalnız kaldı. - goller talihsizdi resmen, 2. golde oturduğu yerden topu izleyen ufuk'a diyecek laf yok. - Barosu hiç bu kadar şanssız görmemiştim,kolay gol kaçırmayacak adam bir sürü pozisyonu ezdi kolay goller kaçırdı daha tam iyileşmemiş. - Elano'yu artık ilk 11'e monte etmek şart. - Kondisyon açısından GS çok zayıf kaldı, haftaiçi bir maç oynamış olmasının ve o maçı son anda çevirdiği için sarfettiği ekstra eforun da faturası bu maça çıktı 70ten sonra takım öldü resmen. - hakem rezaletti, saçmaladı durdu sahada. - 45.dk'da volkan şen'in kırmızı kartını yemesi hata falan değil bilinçli bir şeydi. faul ya da başka bir durum değil, haliyle yoruma açık bir kart değildi o, direkt olarak topu eline alıp önüne çekti, zaten tekrarlardan izlerseniz kendisi de kırmızıyı yediğini/yemesi gerektiğini hissederek sonrasında naptım ben diye kafayı yedi. Hiçbir şekilde yoruma açık olmayan, futbolcunun bile farkında olduğu tamamen kural kitabında yazan bir sarı kartı göstermemek hata değildir. - tüm takımı 2 adamın üstüne kurarsan o iki adam yorulunca böyle elde patlıyorsun - sivas maçında barışı niye sokmadı diye isyan eden ledzeppelin, buyur abi bu parça sana gelsin :) - Bursa'nın adeta eksiği yok, taktiksel olarak çok güzel hazırlanmışlar, takımı pek ellememişler, tıkır tıkır oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 @Sea beni hala fenevli sanıosn galba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adam kendi maç topikinden cok bizimkinde post kasıyor. Kendini kazandığınız maçlara sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 applev0dka said: buna katılmıorm.. ayni yönetimi gecen sene yere göge koyamıyordnz..jo'lar fln geldgnde...? Haldun Üstünel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Zaasaray ligin dibine demir attı sanki :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ya yönetim çıksın desin ki paramız yok transfer mransfer yapmıcaz, ona göre bir kadro ayarlar rijkaard da heralde. ama gereken transferler yapılacak diyor herif, göndermiş allahın malağını transfer görüşmesi yapsın diye... ulan bu herif beceremiyor bu işi. ayarlasana başka birini transfer görüşmesi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mehmet Helvacı: "Taraftarın sinirini anlayabiliyorum. Transferler için uğraşıyoruz. Transfer dönemi bitmeden transferi bitireceğiz." Ne kafası bu laf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 @Nilep lol abi troll ne alaka..ciddi ciddi sordum yani :) hani tüm gs yönetimi haldun mu die sordum cvp aldm eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Rew Ufuk çok net kontörpiyede yada her neyse onda kaldı :D Yani orada ona laf etmek ne kadar doğru bilemedim.. Terse düşmüşken kalkıp topa müdahale etmek her yiğidin harcı değil. Kaldı ki ilk yarıda Batalla'nın şutunu Aykut %100 yerdi, koltuk altına gelen topların hepsini içeri almakgibi bir özelliği var çünkü arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 applev0dka said: @Sea beni hala fenevli sanıosn galba.. istersen mersin idman yurdu taraftarı ol, sen alınmazsan arkadaki fenerliler alınır boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Wispy said: Zaasaray ligin dibine demir attı sanki :/// evet ligin 23 haftasındayız, başından beri lig sonuncusu gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 SeaGle said: applev0dka said: @Sea beni hala fenevli sanıosn galba.. istersen mersin idman yurdu taraftarı ol, sen alınmazsan arkadaki fenerliler alınır boşver. haha eyw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yanlız bu adnan sezgini neden getiriyorlar anlamıyorum.özhanda getirmişti gene mal mal transferler yapmıştı 1 tane doğru düzgün transferi yok.bu adamın galatasaraya getirisi neyki inatla her yönetim yanına alıyor anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aquila said: Wispy said: Zaasaray ligin dibine demir attı sanki :/// evet ligin 23 haftasındayız, başından beri lig sonuncusu gs. haftaya daha vahim olacak o tablo haha. 4. haftada içerde anteple. oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 faruk başgan, üşüyoruz. adsfasd ille birine üşücez her sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nileppezdel said: Rew Ufuk çok net kontörpiyede yada her neyse onda kaldı :D Yani orada ona laf etmek ne kadar doğru bilemedim.. Terse düşmüşken kalkıp topa müdahale etmek her yiğidin harcı değil. Kaldı ki ilk yarıda Batalla'nın şutunu Aykut %100 yerdi, koltuk altına gelen topların hepsini içeri almakgibi bir özelliği var çünkü arkadaşın kontörpiyede kaldı da, gören de top yön değiştirdikten sonra fişek gibi gitti sanacak, resmen tekrar uzanacak vakit vardı orada izledi adam dondu kaldı. hem onu geç de Barış diyodun Sivas'ta niye girmedi diyodun, aldın mı cevabını onu söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aquila said: Wispy said: Zaasaray ligin dibine demir attı sanki :/// evet ligin 23 haftasındayız, başından beri lig sonuncusu gs. küme düşmüşüz abi haber gelmedi mi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aquila said: Wispy said: Zaasaray ligin dibine demir attı sanki :/// evet ligin 23 haftasındayız, başından beri lig sonuncusu gs. ağır oldu biraz aquilla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 arda bu takımda oynamayı haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 üşüyoruz uzan reis. bas parayı getir yıldızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Rewendor said: nileppezdel said: Rew Ufuk çok net kontörpiyede yada her neyse onda kaldı :D Yani orada ona laf etmek ne kadar doğru bilemedim.. Terse düşmüşken kalkıp topa müdahale etmek her yiğidin harcı değil. Kaldı ki ilk yarıda Batalla'nın şutunu Aykut %100 yerdi, koltuk altına gelen topların hepsini içeri almakgibi bir özelliği var çünkü arkadaşın kontörpiyede kaldı da, gören de top yön değiştirdikten sonra fişek gibi gitti sanacak, resmen tekrar uzanacak vakit vardı orada izledi adam dondu kaldı. hem onu geç de Barış diyodun Sivas'ta niye girmedi diyodun, aldın mı cevabını onu söyle :) Abi yıllar yılı bekleyip aniden forma şansı buldu adam. Elbette üzerinde bi ölü toprağı vardır. En azından 0 hali aykutu geçer gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Rewendor said: nileppezdel said: Rew Ufuk çok net kontörpiyede yada her neyse onda kaldı :D Yani orada ona laf etmek ne kadar doğru bilemedim.. Terse düşmüşken kalkıp topa müdahale etmek her yiğidin harcı değil. Kaldı ki ilk yarıda Batalla'nın şutunu Aykut %100 yerdi, koltuk altına gelen topların hepsini içeri almakgibi bir özelliği var çünkü arkadaşın kontörpiyede kaldı da, gören de top yön değiştirdikten sonra fişek gibi gitti sanacak, resmen tekrar uzanacak vakit vardı orada izledi adam dondu kaldı. hem onu geç de Barış diyodun Sivas'ta niye girmedi diyodun, aldın mı cevabını onu söyle :) Abi maça göre adam alınır diyorum. Sivas'a karşı Barış şarttı. Sahadaki adam hiçbir şey yapamıyorken koşacak adamı alırsın, hiçbir şey yapmasa en azından koşar rakibi bozar o işe yarar. Barış'a yetenekli demiyorum zaten ama rakibin fizik gücü yüksekken sağ açığa Emre Çolak'ı koyup ortada da hazır olmayan adamı oynatırsan başarısızsın. Orta sahan tamamen oyundan düşmüşken buna yandan diri adam oyuna sokarak müdahale etmezsen yine başarısızsın. Savunulacak yanı yok ki Rijkaard'ın :) Bir de öyle pozisyonlarda çoğu kaleci, çok iyi kaleciler de, müdahale edemiyor ya. O yüzden çok üstüne gitmemek lazım. Her türlü Aykut'tan iyi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2. golü buffon olsa kurtaramazdı abi yapmayın etmeyin ufuk un hiç bir suçu yok orda.aykut olsa 2 gol fazla yemiştik.umarım bundan sonrada ufuku oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 O topu dünya üzerinde hiç bir kaleci kurtaramaz saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar