di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Soyle can acitan ama pek bi zarar vermeyen, ses cikarmayan, soteye yatip rahatca kullanabilecegim turden olani var midir bunlarin ? Mahallenin gerzek cocuklari ve onlarin daha gerzek ebeveynleri ustunde kullanicam. Giris katinda oturdugumuzdan cat diye spot ederler ses falan cikarirsa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 lol bende var kör etmeyenini daha görmedim sapanla obje atsana daha fair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 crossbow al abi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 saçma atanlar işte :) domuz kurşunu atmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sen şey al böyle yerliler bambulardan TÜFF yapıp zehirli ok fırlatıyo ya sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Yok abi oyle bisey istemiyorum. Acirim uzulurum o tip bir durumda. Lakin boyle gereksiz anlarda cigligi koyverdiklerinde ya da yanlarindaki analari babalari "bilmem kime sor bakayim hede hodo" deyip cocugu 50 metre oteden gecen tipe bagirttiginda cat diye ebeveynin kafasina indiresim var. Bulursam boyle bi alet maymun egitir gibi egiticem hepsini. Bagirdigi anda cat diye yicek boncugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 siyaha boyanmış yumurta at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Giris katindayim diyosun sen yimirta diyosun kemiKIL. Gerci hic gerek kalmayacak, az sonra delirip sussaniza lan diye firlicam pencereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 http://urun.gittigidiyor.com/PAINTBALL_AIRSOFT-MP5A2-TUFEK-boncuklu_W0QQidZZ27211452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kıç bacak kısımlardan vurursan bi sıkıntı olmaz herhalde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sapanla atcan yumurtayı işte camı açıp iyice içeriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Balonun içine boya koyup onları fırlat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bonibon tabancasi al, agizlarina agizlari sik adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 evin perdelerini panjurlarını aç ışıkları yak evde çıblak dolaş şikayet gelirse röntgencilikle suçla, toplasınlar çocuklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 geçen sene mahallenin çocuklarına airsoft ile sıkan adamı hapse attılar ona göre dikkat et yani, airsoft alırsın büyük ihtimalle mermi olayını iyice araştır gerisi senin işini görür zaten asdhashasdsagasshasd!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 boncukları botilinuma batır öyle at. deriyi delsin tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bana da lazım bundan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Gözüne kulağına gelir çocukların hem vicdan azabı çekersin hem suçlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Cocuklara bir kastim yok zaten, bilmez etmez ufacik bebeler de analarina babalarina fena ayar olmus durumdayim. Esas kastim onlara. Gidip konusayim diye niyetlendim bi ama ne dedigi bile anlasilmiyor ki okuz oglu okuzun. Agzini her actiginda bi tane cakasim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 niye vicdan azabı çeksin ki? kendi çocuu mu bu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bende pompalısı vardı boncuk tabancasının. Duvara ateş edince mermi tuzla buz oluyodu, güçlüydü yani :) Bulabilirsen öyle bişey kap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 uzun menzilli diyosun mahallede sıkıcam ona buna diyosun. deler o boncuk deriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 işte ondan botilinuma batıracak onları.. gg olacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 limon tuzuna batırılmış 4.5 airsoft mermisi kullan geyik ceylan çakal avlıolar onlarla sakın 5.5 kullanma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 plastik olanlardan alma. metal vardı ben de bir tane uzun seneler kullandım. ayrıca göze kulağa dikkat cidden. sıkıntı yaratabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar