Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Bayadır public bi iş bitiremiyoduk, iyi oldu bu. Arkadaş tasarladı ben yazdım http://www.vulcanus35.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 https://twitter.com/sovalye_anilari sovalye dusturlarini begenenlere ithaf ettigim olusumum. Hergun duzenli paylasimda bulunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Siyaset Tv Siyasi hbr sitemiz... tevsiyelerinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 @mehanix biraz daha sade bir tasarım gerekli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ekrana yayilmiyo, kenarda ufak kalmis. browserdan mi oyle acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 2007 diyo abi, sanırım eski sitenin reklamını yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bende ortalıyor belki browser dandır bilemedim sade gibi gelio bana ama belki alıştıgımdandır bir bakayım daha nasıl sadeleşir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 aktif ya gerci tam istedigimiz gibi yapamıyoruz bi kaç fikir var cok guzel olacak yaparsak ama iş yogunlugundan çok aktif yapamıyoruz su an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tasarım komple değişmeli bence ya. baya kötü. ortalamıyor ayrıca bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Rtuk Tv şu adresten hbr yapıyoruz ama dedigim gibi eksikler çok Valla yardımcı olacak biri varsa bize seve seve kabul ederiz ankaralı olursa daha da iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 2000'li yıllara geri döndüm siteyi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mehanix said: Rtuk Tv şu adresten hbr yapıyoruz ama dedigim gibi eksikler çok Valla yardımcı olacak biri varsa bize seve seve kabul ederiz ankaralı olursa daha da iyi olur... site hacklenmiş dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hacı siteyi patlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 halletik pkk yandaşları hacklemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 photographer said: http://www.5liksimit.com/ Türkiyenin bir numaralı bilgi, birikim, paylaşım, blog, makale sitesi! evet biraz abarttım :P bitcoin 1000 dolara yaklaştı demişsin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 eski haber o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Runarch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Oyun dünyasının kalbinden en güncel haberler, iş ilanları ve oyun dünyası girişimleri ile ilgili güncel blog. Eğer oyun firmalarıyla ilgili veya oyun dünyasıyla ilgili başka hiçbir yerde bulamayacağınız haberleri okumak, oyun dünyasından en güncel iş ilanlarını incelemek ve sektörün liderleriyle ilgili röportajları okumak istiyorsanız sizi de sitemizi ziyarete çağırıyoruz.Gamerazzi - Oyun Sektörü Haberleri, İş İlanları ve Girişimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sade, kolay okunaklı güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 www.kaptanpanda.com collectibles geyikleri üzerine e-ticaret sitem, yani büyük ölçüde tamamladım gibi bir şey, hazır sistem üzerine komple kendim tasarladım. Hani sistemi daha çok test edemedim. Gümrükte de 3 haftadır mallarımı çekemiyorum vs. adam gibi açılışta olmadı da son yaptıklarımdan sonra böyle görselliği için yorum alayım dedim. Gereğinden fazla mı sade yapmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 arka planda resim varmış da hata vermiş yüklenememiş gibi görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Dark, Site son derece sade ve güzel. Belki değiştirmek istersen, -Ürün grupları menüsünü biraz daha belirgin hale getirebilirsin, düz font olmasından bahsediyorum. -Duyurular köşesi kısmı kayan yazı olmamalı bence. -"Önsipariş avantajı" falan bu tip şeyler sitenin ilk girildiğinde görülebilecek bölümlerinde olması daha etkili olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 deniztraka.net bildiğin yazılımcı blog sitesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Dark tasarımcı olarak sana tavsiyem site bgsinin gri nokta vurgusunu biraz hafifletmen göz yoruyor. Siten başarılı eline sağlık güven veriyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Textmancer Geçen hafta gibi açtık, teknolojik ıvır kıvır, çizgi-roman, kafamıza göre oyun, çeşitli şeyler falan yazıyoruz. Tasarımı hala oturtamadık temamız falan tamam sayılır da sürekli banner-logo falan oynayıp duruyoruz, göz ardı ediniz. Umarım güzel şeyler bulursunuz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 güzelmiş siteniz hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar