Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 İlk sayfadaki mesajımda sitemin uzantısını .com olarak düzeltirse modlar sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://dddeals.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ne iyi Gelir Sağlık Bunlar da benim sağlık sitelerim. :) Pek çok yararlı sağlık bilgisine ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 gurselsayat.net Kisisel blogum, ne yaarim ne ederim uoplayer.com Uo oyuncu platformu ve online sunucu listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
confess05 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Satmayı düşündüşünüz sıfır veya ikinci el Apple ürününüz varsa veya bir Apple ürünü almak istiyorsanız işte size ilan verip sahibinden ürün alıp elden satış yapabileceğiniz bir platform. Ücretsiz üye olun ve kolay bir şekilde ilanınızı verin. İlanlarınızı kişisel sayfanızdan takip edin ve düzenleyin. Kimse Apple'sız kalmasın, kimsenin elinde Apple kalmasın!!! www.alsatapple.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
confess05 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Güncel iphone fiyatları ile ilgili güncel bilgileri bulabileceğiniz rehber niteliğinde bir web sitesi. En güncel iPhone Fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hezarfen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Dünya sinemalarından en iyi filmlerin yer alacağı www.eniyi250film.com adlı siteyi siteyi bitirmek üzereyim , önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kukuleta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hezarfen said: Dünya sinemalarından en iyi filmlerin yer alacağı www.eniyi250film.com adlı siteyi siteyi bitirmek üzereyim , önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler torrentleri ve altyazıları tamamlarsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://birhayalperestinyazilari.blogspot.com/ Burası da benim kişisel blogum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hezarfen said: Dünya sinemalarından en iyi filmlerin yer alacağı www.eniyi250film.com adlı siteyi siteyi bitirmek üzereyim , önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler ufak ayrıntı ama joomla'nın default favicon'unu değiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi torrent linki fln diyo orda wareze girmesin, yanlis olmasin? hava olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Güncel tasarım ve ilgili konularda içeriğin paylaşıldığı blog sitem; Murat Tekmen - Blog Facebook - Twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scopolamine Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 site bana ait değil ama yine de ekleyeyim. http://www.trchan.org/b türkçe imageboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 beyler/bayanlar bir sorum olacak. blogspot üzerinden bir blogum var da, tekil ziyaretçiye nasıl bakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 google analytics eklesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 nasıl yapıcam onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 imzamdada var burayada koyim, bari tiklanirsa anlarim google analytics dogru calisiyo; :D http://www.50promil.com/ secmece muzikler yayinladigimiz, genelde club muzikleri benim sectigim diger geri kalan tum kisimla arkadaslarimin ilgilendigi playlist sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 küheylan said: nasıl yapıcam onu? abi google analytics se girip kaydolcan siteni adamlar sana tek satirlik kod vercek sitenin anasayfasina html olarak eklicen, boylece sitenin senin oldugunu ispatlican, sonrasinda, sana 3-5 satirlik tracking code verecekler, onu tum sayfalara eklicen, gerci master page gibi bisi varsa direk ona koy otomatikman tum sayfalarda olsun, sonra girip istedigin gibi kim ne kadar ziyaret ediyo ogrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://www.haberoyun.net böyle bir site açtım, amatör bir tasarımcı olarak blog olarak açmak zorunda kaldım ama elimden geldiğince çalıştım üzerinde falan filan, halen test ediyorum birçok yönünü, umarım becerebilirim bu işi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 açılmıyore dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şimdi? giriyor bütün arkadaşlar ya asdf ha birde güncel demişsin ama çok az haber var ve pekte güncel değil demeyin. Birkaç hatası vs. vardı sitenin, birde başka işlerim vs. derken pek haber giremedim. Birkaç arkadaşın da katılmasıyla herşeyi oturtmaya kasacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 darkrider, gece gece kotu haberlerim var =) sitenin tasarimi bana ilk bakista cok kotu geldi. detayli bakinca tasarim cok guzel ama layout cok islevsiz oldugu icin cok kotu bir izlenim birakiyor. soyle gostereyim http://img7.imageshack.us/img7/7691/darkriderh.jpg anasayfadaki info/clutter orani. whitespacelerin de duzensiz olmasini goz onunde bulundurursak bence layout'ta degisiklik yapman gerek.. niyeyse cok kafama takildigi icin gosteresim geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysti Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Kişisel, garip bir blog işte. Tık tık tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 konsept güzel ama illa insan bi tasarım arıyor hacıt be. ama nostalji oldum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysti Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 zaten nostalji kafasi abi ya, fazla bir esktrasi yok. kisisel yani tamamen. beni anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar