Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kaliteli ADSL modem hangisi?

LombaK_Knight

Öne çıkan mesajlar

Derken Robotics türkiye piyasasından çekilmiş :(

Hayatımda 2 modem aldım biri 56k, biri adsl'di ikiside size aitti be insafsızlar. Taş gibi modem yapıyordunuz, niye gittiniz ki Türkiye'den. 2 tane kıçı kırık Taiwan firmasına piyasayı bıraktınız. Sizde haklısınız diğerlerine göre kaliteli mal kullanmaktan imalat fiyatınız fazlaydı ama seviyorduk be Robotics seni.

Açaydım kollarımı gitme diyeydim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben size özet geçeyim:

moriQ said:

airties(tu)

Absolut said:

USRobotics iyidir ama pahalıdır.

jonq said:

Linksys

Eralp said:

witpack

KHaRoN said:

d link, linksys

kertenkel said:

engenius

...

:)

Benim tavsiyem sadece marka tavsiyesi almak yerine model tavsiyesi alman. Aynı markanın x ve y modelleri çok kaliteliyken, z modeli çok kötü olabiliyor.

Ben sorunlu Linksys modem de kullandım, taş gibi çalışan Zyxel modem de.

Vaktin varsa yukardaki markalardan istediğin işi yapacak ve fiyatı cebine uyacak modelleri bul yaz bir yere. Sonra review oku bol bol derim. Vaktin yoksa KHaRoN'un yazdığı markalardan tipi en güzel olanını al. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Airties iyidir . Aslında çok kaliteli gibi durmasa da , kullananı çok olduğu için destek bulması da kolay oluyor. Bir de port forwardlama , torrent , multiplayer oyunlar gibi şeylerde sorun çıkarmadı. Zyxel almıştım bir dünya para verip , ne Fifa 11 e girebiliyorduk PS3 ' te , ne PC de online oyun oynayabiliyordum :) Modemi bir değiştim hepsi açıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

AIRTIES REIS.
4 senedir falan kullandığım bir RT-205TT var, ne mikrodalga fırın dinliyor, ne telsiz telefon, yan komşudan bile çekiyo, bi kere arızalandı garantisi bitince (sanırım 3.5 yıl falan olmuştu), götürdüm Mecidiyeköydeki servisine ne kadarsa yapın parasını vercem diye, adamlar 10 dakika içinde halletti, para falan da almadı. Hala da çalışıyor. Hatta elimin altında yeni bir airties modem var, köşede tozlandı alet eskisinin bozulmasını beklemekten.
Sosyal ağlarda paylaş

geek modemim vardı.. hâlâ duruyor teknolocik aletler bekleme odasında..

sanırım ilk 4portlu seridendir.

tuğla şeklinde, tuğla kadar özellikli ve tuğla kadar dayanıklıdır kendisi.. piramitin yapılışı sırasında yapı elemanı olarak araya koysan Giovanni Belzoni 1818'te Kefren piramidine girdiğinde hemen internete bağlanır ve "olm acaip bişi buldum!" diye statusun değiştirip fotoları upload etmeye başlardı.

o kadar dayanıklıdır kendisi. 3000sene falan çalışır bence

ama özellik bakımından kısır bişi tabii..
Sosyal ağlarda paylaş

Selam.
Cisco Linksys. İyi bir modelini alırsan VoIP özelliklerinin yanı sıra, yüksek bedeller ödeyerek alabileceğiniz salt router IOS özelliklerine de sahip. Tabi kullanabiliyorsanız. :)

Alalı 2,5 sene oldu, ne bir sefer tık dedi, ne de rezalet telekom altyapısında çalışma olmadıkça bağlantı gitmedi. (her koptuğumda sövmek için telekomu aradığımda iyileştirme çalışması var, şu kadar saat internetsizsin geyiğinden bahsediyorum)

Gerçekten memnunum.
İyi forumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...