Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 zyxelin şu olayı güzel http://www.zyxel.com.tr/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20050125090459&CategoryGroupNo=0B6ADF90-564F-4A64-A5B3-2DBA424D6326&display= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 cisco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Derken Robotics türkiye piyasasından çekilmiş :( Hayatımda 2 modem aldım biri 56k, biri adsl'di ikiside size aitti be insafsızlar. Taş gibi modem yapıyordunuz, niye gittiniz ki Türkiye'den. 2 tane kıçı kırık Taiwan firmasına piyasayı bıraktınız. Sizde haklısınız diğerlerine göre kaliteli mal kullanmaktan imalat fiyatınız fazlaydı ama seviyorduk be Robotics seni. Açaydım kollarımı gitme diyeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Dlink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 tplink w8960n diye bi modem var inventus satıyo ucuz baya bundan kullanan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ha olur da zyxel alırsanız aman firmware'ı güncellemeyi unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 airties 5450 bunu alıyosun keyfine bakıosun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Absolut said: USRobotics iyidir ama pahalıdır. Yaklaşık 7 yıl kablolu bir modelini kullandım en ufak bir sorun yaşamadım. Şimdi modem alacak olsam usrobotics alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ben size özet geçeyim: moriQ said: airties(tu) Absolut said: USRobotics iyidir ama pahalıdır. jonq said: Linksys Eralp said: witpack KHaRoN said: d link, linksys kertenkel said: engenius ... :) Benim tavsiyem sadece marka tavsiyesi almak yerine model tavsiyesi alman. Aynı markanın x ve y modelleri çok kaliteliyken, z modeli çok kötü olabiliyor. Ben sorunlu Linksys modem de kullandım, taş gibi çalışan Zyxel modem de. Vaktin varsa yukardaki markalardan istediğin işi yapacak ve fiyatı cebine uyacak modelleri bul yaz bir yere. Sonra review oku bol bol derim. Vaktin yoksa KHaRoN'un yazdığı markalardan tipi en güzel olanını al. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Airties iyidir . Aslında çok kaliteli gibi durmasa da , kullananı çok olduğu için destek bulması da kolay oluyor. Bir de port forwardlama , torrent , multiplayer oyunlar gibi şeylerde sorun çıkarmadı. Zyxel almıştım bir dünya para verip , ne Fifa 11 e girebiliyorduk PS3 ' te , ne PC de online oyun oynayabiliyordum :) Modemi bir değiştim hepsi açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Dragonmax said: airties 5450 bunu alıyosun keyfine bakıosun ^^ Bunun VOIP lisi var bende de . 2 tane telefon hattı çıkıyor. Biri ADSL veriyor üye olanlara , üyelikleri boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 taş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ahah ben witpack ı dalgasına yazmıştım beni ciddiye alma :D laptop kullanmaya başlayınca alcatel speedtouchtan geçmek zorunda kaldım, taş gibi çalışıyo alet de alma yani tanınmaz etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 AIRTIES REIS. 4 senedir falan kullandığım bir RT-205TT var, ne mikrodalga fırın dinliyor, ne telsiz telefon, yan komşudan bile çekiyo, bi kere arızalandı garantisi bitince (sanırım 3.5 yıl falan olmuştu), götürdüm Mecidiyeköydeki servisine ne kadarsa yapın parasını vercem diye, adamlar 10 dakika içinde halletti, para falan da almadı. Hala da çalışıyor. Hatta elimin altında yeni bir airties modem var, köşede tozlandı alet eskisinin bozulmasını beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 3,5 yılda bozulan modeme modem demem ben hacı. Benim alcatel modem 6-7 yıl çalıştı ki hala da çalışıyo ama ben kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 geek modemim vardı.. hâlâ duruyor teknolocik aletler bekleme odasında.. sanırım ilk 4portlu seridendir. tuğla şeklinde, tuğla kadar özellikli ve tuğla kadar dayanıklıdır kendisi.. piramitin yapılışı sırasında yapı elemanı olarak araya koysan Giovanni Belzoni 1818'te Kefren piramidine girdiğinde hemen internete bağlanır ve "olm acaip bişi buldum!" diye statusun değiştirip fotoları upload etmeye başlardı. o kadar dayanıklıdır kendisi. 3000sene falan çalışır bence ama özellik bakımından kısır bişi tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 USR artık Türkiye'de olmadığından dolayı Airties 5450 derim. Sorunsuz, sağlam alet. Wireless'ı da baya güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 tp link dedim bi önceki sayfada ama kimse bilmiyo heralde airties 5450 de 4 port ethernetten kullanan oldugumu aynı anda, performans düşüklüğü falan olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Selam. Cisco Linksys. İyi bir modelini alırsan VoIP özelliklerinin yanı sıra, yüksek bedeller ödeyerek alabileceğiniz salt router IOS özelliklerine de sahip. Tabi kullanabiliyorsanız. :) Alalı 2,5 sene oldu, ne bir sefer tık dedi, ne de rezalet telekom altyapısında çalışma olmadıkça bağlantı gitmedi. (her koptuğumda sövmek için telekomu aradığımda iyileştirme çalışması var, şu kadar saat internetsizsin geyiğinden bahsediyorum) Gerçekten memnunum. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Linksys(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 zoom iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sisco modem uretiyorsa en kalitelisi odur. keza hemen hemen butun internetin altyapisi sisco sayesinde ayakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 senko said: keza hemen hemen butun internetin altyapisi sisco Alcatel sayesinde ayakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 alcatel speedtouch 330 modemim var 11 yıllık hala çalışıyo taş gibi alet usb li giriş olandan. ama evde 3 pc olunca artık 4 portluya ihtiyac duydum bu arada tp link i baya övüyolar f/p ürünü diyolar bilgisi olan varmı w8960n modeli hakkında invent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 linksys ve airties iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar