kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 mauha allah korusun :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ablam volverine için x-men bu adamdı dimi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 cyclops'a da tepegöz deselermiş hadi birşey demeyecektim ama komik olmuş böyle. çevirecekseniz doğru düzgün çevirin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya hadi onları idare ettikte mıknatıs nedir yani? yok kurbağa, köpek diş allalla ya allallaaa[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Sam'in dediği gibi herşeyi birebir türkçeye çevirceksen, Cyclops'u da "tepegöz" diye çevirmeleri gerekliydi.. kılıçdiş olması lazımdı sabretooth, adını sabretooth tiger'dan almış çünkü, o hayvan da, Türkçemizde "kılıçdişli kaplan" diye geçiyor, köpek dişli kaplan diye değil.. Ama dua ediyorum, wolverine'i kurtadam diye çevirmemişler.. kaç yıl örümcek adam romanlarında wolverine'i kurtadam diye okudum çünkü, çok sonra, o maceralarındaki kurtadam'ların wolverine olduğunu farkettim...[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 özel isimer çevirilmemeli.[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 çevrilir evvelden beri, bir temel reis, bir red kit.. bunlar güzel şeyler.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 siklops abi ayıptır günahtır[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 -şey abi x men varya nerde onlar şimdi? sansar- gene çöpleri karıştırıo serseri- sokaklarda sürtüyor mıknatıs- buzdolabına yapıştırdık köpek diş- dişçide siklops- ee hiç bilmesen daha iyi ehhe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 işte bu yüzden izlemedim zaten izlemiştim sinemada zamanında. hoştu aslında ama çok da sevmemiştim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben zarar gormedim dublajdan sizin kadar. bekliyordum bukadarini, sasirmadim bile :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 x-men=çarpı-adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 vay be. izlememiştim daha önce, güzelmiş hakkaten. ikincisi nasıldır acaba meraklandım şimdi :) yalnız bişey kötüydü filmde, isimleri bi garip yapmışlar. cyclopse - siklops. süfer be.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... [Bu mesaj Saeros tarafından 16 Ağustos 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çizgi filminde çevirmemişlerdi güzeldi bunda batırmışlar resmen siklops pffff[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Xavier xzavyır diye okunmuyor mu x mende ? ben professor şavi dedi .. ahah[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 $avi demedi, `Zaviye` dedi. Xavier in fransizca okunusu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 şaviye zaviye hede hödö[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Kanal D'de X-Men 15 Ağustos pazar 20:30 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya hadi onları idare ettikte mıknatıs nedir yani? yok kurbağa, köpek diş allalla ya allallaaa[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Sam'in dediği gibi herşeyi birebir türkçeye çevirceksen, Cyclops'u da "tepegöz" diye çevirmeleri gerekliydi.. kılıçdiş olması lazımdı sabretooth, adını sabretooth tiger'dan almış çünkü, o hayvan da, Türkçemizde "kılıçdişli kaplan" diye geçiyor, köpek dişli kaplan diye değil.. Ama dua ediyorum, wolverine'i kurtadam diye çevirmemişler.. kaç yıl örümcek adam romanlarında wolverine'i kurtadam diye okudum çünkü, çok sonra, o maceralarındaki kurtadam'ların wolverine olduğunu farkettim...[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 özel isimer çevirilmemeli.[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 çevrilir evvelden beri, bir temel reis, bir red kit.. bunlar güzel şeyler.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 siklops abi ayıptır günahtır[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 -şey abi x men varya nerde onlar şimdi? sansar- gene çöpleri karıştırıo serseri- sokaklarda sürtüyor mıknatıs- buzdolabına yapıştırdık köpek diş- dişçide siklops- ee hiç bilmesen daha iyi ehhe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 işte bu yüzden izlemedim zaten izlemiştim sinemada zamanında. hoştu aslında ama çok da sevmemiştim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben zarar gormedim dublajdan sizin kadar. bekliyordum bukadarini, sasirmadim bile :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 x-men=çarpı-adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 vay be. izlememiştim daha önce, güzelmiş hakkaten. ikincisi nasıldır acaba meraklandım şimdi :) yalnız bişey kötüydü filmde, isimleri bi garip yapmışlar. cyclopse - siklops. süfer be.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... [Bu mesaj Saeros tarafından 16 Ağustos 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çizgi filminde çevirmemişlerdi güzeldi bunda batırmışlar resmen siklops pffff[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Xavier xzavyır diye okunmuyor mu x mende ? ben professor şavi dedi .. ahah[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 $avi demedi, `Zaviye` dedi. Xavier in fransizca okunusu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 şaviye zaviye hede hödö[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Kanal D'de X-Men 15 Ağustos pazar 20:30 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 siklops abi ayıptır günahtır[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 -şey abi x men varya nerde onlar şimdi? sansar- gene çöpleri karıştırıo serseri- sokaklarda sürtüyor mıknatıs- buzdolabına yapıştırdık köpek diş- dişçide siklops- ee hiç bilmesen daha iyi ehhe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 işte bu yüzden izlemedim zaten izlemiştim sinemada zamanında. hoştu aslında ama çok da sevmemiştim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben zarar gormedim dublajdan sizin kadar. bekliyordum bukadarini, sasirmadim bile :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 x-men=çarpı-adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 vay be. izlememiştim daha önce, güzelmiş hakkaten. ikincisi nasıldır acaba meraklandım şimdi :) yalnız bişey kötüydü filmde, isimleri bi garip yapmışlar. cyclopse - siklops. süfer be.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... [Bu mesaj Saeros tarafından 16 Ağustos 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çizgi filminde çevirmemişlerdi güzeldi bunda batırmışlar resmen siklops pffff[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Xavier xzavyır diye okunmuyor mu x mende ? ben professor şavi dedi .. ahah[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 $avi demedi, `Zaviye` dedi. Xavier in fransizca okunusu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 şaviye zaviye hede hödö[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar