Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İŞTE KAFİR SEMTLER by Takvim

mokoko

Öne çıkan mesajlar

said:
AKPden Umreye Yasak 12 Eylüle Kadar Umreye Gidişler Yasaklandı Mı AKP Umreye Gidişleri Yasakladı Mı AKP’den Umreye Gidişleri Neden Yasakladı Umreye Gitmeyin Umreye Gidişler Duduruldu Mu Umreye Gitmek Yasaklandı Mı AKP Neden Umreye Gidişleri Yasakladı Umreye Gitmek Niye Engelleniyor 12 Eylül İin Umreye Gitmek Yasak Mı 12 Eylüle Kadar Yurtdışı Çıkışları Yasaklandı Mı Umreye Referandum İçin Yasak Geldi Referandum İçin Umreye Gitmek Yasaklandı Umreye Gidişler Referandum Oyu İçin Mi Yasaklandı Umreye Gitmek Referandum İçin Durduruldu

bu ne abii.. mindfuck yasadim okurken
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu dinci kesimin olumsuzlukları olumlu sıfatlarla pekiştirmesi olayına bayılıyorum. tatlı telaş, sevimli açlık, gülümseten panik... geçenlerde bir hac belgeseli tarzı bişey izlemek zorunda kaldım, ekranda gördüğüm bildiğin rezillik, insanlar üst üste çıkmış, kavurucu güneşin altında yerlerde, toprakta yatıyorlar vs. ama anlatan arkadaş "hacı adaylarımız sıcacık güneşin altında uzanmış, tatlı tatlı yorgunluklarını gideriyorlar" falan diyor. insanın dindar olası geliyor valla.
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

madımak otelinde kamp ateşi yakan müslümanların tatlı sıcaklık etrafında mayışmasını izlediniz.

Mübdi arkadasimiza katiliyor ve siradaki haberle devam ediyorum bültenimize.

Ucagi coskuyla kucaklayan kuleler, sicak ramazan pidesinin agizlarda dagilisi gibi, yerle bir oldu. Bilanco güllac gibi masallah fikih fikih.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...