abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Niye ki gider bi tur tavaf eder gelirsin daha var referanduma. Oruçlu olunca stackleniyodur belki hem sevabı diminishing returns e girmiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://www.trcanligundem.com/akpden-umreye-gidislere-onlem-alindi-umreye-gidisler-durduruldu-mu-yasaklandi-mi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 benim ışıgım o saatlerde fix açık ama sorsana oruç tuttum mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oruç tuttun mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 vaniLLe said: http://www.trcanligundem.com/akpden-umreye-gidislere-onlem-alindi-umreye-gidisler-durduruldu-mu-yasaklandi-mi/ haklıymışsın gözümden kaçmış özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 said: AKPden Umreye Yasak 12 Eylüle Kadar Umreye Gidişler Yasaklandı Mı AKP Umreye Gidişleri Yasakladı Mı AKP’den Umreye Gidişleri Neden Yasakladı Umreye Gitmeyin Umreye Gidişler Duduruldu Mu Umreye Gitmek Yasaklandı Mı AKP Neden Umreye Gidişleri Yasakladı Umreye Gitmek Niye Engelleniyor 12 Eylül İin Umreye Gitmek Yasak Mı 12 Eylüle Kadar Yurtdışı Çıkışları Yasaklandı Mı Umreye Referandum İçin Yasak Geldi Referandum İçin Umreye Gitmek Yasaklandı Umreye Gidişler Referandum Oyu İçin Mi Yasaklandı Umreye Gitmek Referandum İçin Durduruldu bu ne abii.. mindfuck yasadim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 vay kafirler vay! niye kalkmıyosunuz lan sahura? yakmak lazım o semtleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oha adamlara bak allahın emrini yasaklıyolar. kafir bunlar be resmen. ulusta mı oturuyolar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ARKADAŞLAR BUNNARIN HEBSİ PLANLI takvimin sayibi meğmet emin karameymet geçen hafta istanbul elektrik ve ankara doğalgaz dağıtım ihalelerini aldı. ankara doğalgaz dağıtımını hiç başka kimseye verir mi m.gögçek? demekki iktidar bişeyler karşılıyında verdi!!!!!!!11111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://i47.tinypic.com/euh9qr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Emaleth said: biz karanlıkta sahur yapmayı seviyoruz, daha romantik ve ulvi oluyor. takvimi kınıyorum ve ona laflar hazırladım. Inanir misin emaye ablabizde nightvisipnlarla yapiyorz yesil yesil pek bi ulvi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi şu dinci kesimin olumsuzlukları olumlu sıfatlarla pekiştirmesi olayına bayılıyorum. tatlı telaş, sevimli açlık, gülümseten panik... geçenlerde bir hac belgeseli tarzı bişey izlemek zorunda kaldım, ekranda gördüğüm bildiğin rezillik, insanlar üst üste çıkmış, kavurucu güneşin altında yerlerde, toprakta yatıyorlar vs. ama anlatan arkadaş "hacı adaylarımız sıcacık güneşin altında uzanmış, tatlı tatlı yorgunluklarını gideriyorlar" falan diyor. insanın dindar olası geliyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tatli bir telas mmmm. pidenin getirdigi kücük süprizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 madımak otelinde kamp ateşi yakan müslümanların tatlı sıcaklık etrafında mayışmasını izlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi izmir canıms ya. dün gece sahilde 12-03 arası 30 kişi filan vardı çocuklar filanda var. bi yanda gayda! ve davul ile halay çeken insanlar bi yanda biz alkol alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ramazanda alkol alan çok insan var.yani oruç tutmayan biri aman ramazanda alkol almiyim demiyor yani ramazanın ilk günü gittiğim yerde her masada bir rakı şişesi vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 lan 2 gün önce izmirde sahilin birinde sahur saatlerinde alkol alıyodum ben? işin komik yanı eskiden izmirde oruç tutan insanlara rastlardım, Türkiyedeki yobaz sayısı arttıkça benim memleketimde dinsizlik artıyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abvblizzard said: İnanmayanları 3 kere uyardıktan sonra convert edemezsen öldürebiliyorsun ne demek ne ilgilendirir.basbaya, taşa bile tapsam kimseyi alakadar etmez, kendi seçimimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abvblizzard said: madımak otelinde kamp ateşi yakan müslümanların tatlı sıcaklık etrafında mayışmasını izlediniz. Mübdi arkadasimiza katiliyor ve siradaki haberle devam ediyorum bültenimize. Ucagi coskuyla kucaklayan kuleler, sicak ramazan pidesinin agizlarda dagilisi gibi, yerle bir oldu. Bilanco güllac gibi masallah fikih fikih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ben Ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ben vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Arştan bildirdik. aeo. Selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Nişantaşı-Harbiye civarında o saatlerde travestiler fink atıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 onlar bile sahura kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar