Roqq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bende deluxe pre-order yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 AI turnleri gereksiz uzun sürüyor, bilgisayarda bi gereksiz kasıyor oyunda sanki ama.. güzel ya, ben sevdim ilk izlenim olarak.. daha campaign'e girişmedim bi huge skirmish atıyorum training gibin.. fena değil fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 heronun mapin neresinde olursa olsun troopa turnde 1 kere çakması kalkmış mı kalkmamış mı bana onu diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 skidrow selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 /offline diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Sufi said: heronun mapin neresinde olursa olsun troopa turnde 1 kere çakması kalkmış mı kalkmamış mı bana onu diyin kalkmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 5'ten farkı ne ozm ? (senaryo'yu geçiniz... senaryo oynanır biter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 oyun inanılmaz gzl olmuş , 3e çok benziyor.Bu arada mapin herhangi bir yerindeki adama büyü atmasıyla vurması arasındaki fark ne ? Might herolarıda bir işe yaramış oluyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Şimdi oynadım güzel walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 @sawer haklısın da line of sightta olmayan troopa büyü atmanın görsel çelişkisiyle satranç tahtasındakiler gibi herkesin hareketinin belli olduğu yerde heronun gidip de x yerdeki troopun kafasına döynk diye indirmesinin görsel çelişkisi arasında ciddi fark var. tamam denge için yapılmış anlıyorum da keşke başka bi yol bulunsaydı. açıkçası beni çok rahatsız etti 5^te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 5`teki gibi gidip vurmuyor, büyü gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Skidrowu indirdim oynadım çok begendim,satın aldım güzel yapmıslar ancak biraz daha info olabilirmiş skillerde tam çözemedim. Battle cry undeadde kullanılmıyo sanırım mesela ya da bişileri anlamadım. Birde skill reset tuşu neden kapalı sonradan mı açılıyor yoksa skidrowda mı öyleydi? Bilgisi olan var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Online ile ilgisi olabilir onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Neyse steamden bitmek üzere deneyip görecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 oyun baya basit olmuş, güzel yani fena değil ama ne bileyim..sadece 3 tane resource olayını pek sevmedim. bi de kaleyi kaybettin mi tüm resource'lar da gidiyor.. alırsan hepsini alıyorsun, sırf kale odaklı late game oluyor, iyi mi kötü mü karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Heroes 3 den aldığım yaşattı bana.Bu kadar güzel bir oyun beklemiyordum.2.5 saate yakın necro ile skirmish oynadım.Vampire ve lichlord a aşık oldum resmen. Heroların ability olayı aşmış,çok ayrıntılı ve iyi düşünülmüş. Kaleyi elinde tutanın, etrafındaki resourcelarada sahip olması gayet mantıklı ve hamallıktan kurtarıyor yalnız sadece 2 çeşit resource olması kötü olmuş Town ekranı kısmı ise epic fail olmuş,belki release yetiştirirler dedim ama olmamış. heroes 3 wogdaki gibi ünitelere her savaş sonunda xp gelse,level atlayıp yeni ability kazansalar süper olurmuş bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Combat ekranında yaratıklar niye vik vik ses çıkarıyor. Babalar gibi orc shamanım var, viykkk diye seviniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Gangren said: Combat ekranında yaratıklar niye vik vik ses çıkarıyor. Babalar gibi orc shamanım var, viykkk diye seviniyor evet çok salakça bir sevinme tarzı viklemek ama görmezden geliyorum onu artık. koskoca zırhlı hayvani şövalye adam öldürdü diye viykliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ya oha 3 resource olsa sadece. her oyunu dumbdown edin.aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi 3 risors olayi dumbdown sayilmaz zaten tüm irklar 3 tane kullaniyordu ve kullandıklarını marketten +1 getiriyorlardı. diceksin ki diğer kaynaklari toplayip trade etyordum meh yani. bir tek mage tower dikmek için işe yariyordu tüm kaynaklar. o da might herosuna sahipsen lüzümü yoktu. bence kötü bir karar sayilmaz. bence de heroes neyse öyle kalsa daha iyiydi ama basitleştirmek değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 heroesVteki unitscreen tarzı bir şey yok değil mi ?bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Kalede ya da combat sırasında bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 4 resource çeşidinin 1'e indirilmesi büyük bi dumbdown sayılmaz bence de ama her kaldırılan şey oyunun ruhundan bişeyler eksiltiyor. senaryolarda mercury lab'larının etrtafı genelde spellcaster tarzı yaratıklarla korunurdu, sulfur madeninin etrafında imp vs tarzı fiendish yaratıklar görürdük. gem madenlerinin etrafı da fairy tarzı yaratıklarla dolu olurdu. bütün bu görüp de pek farketmediğimiz detaylar homm'yi homm yapan şeyler bence. bunların eksiltilmesi oyunu eksiltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 like butonu olsa basıcam valla sufimmmmmm blood bowl oynuyormusun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oyun inanilmaz olmus bence. iv ve v den kat kat daha iyi. 2 gundur basindan kalkamiyorum. ozellikle unit animasyonlarina bayildim. deus ex le witcher 2`yi bitiriyim diodum ikiside yarim kaldi bunun yuzuden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar