sardius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 "Leila Kanz" said: Heroes 3'un initiative sistemine donuceklermis, ayrica homm3'un sistemini kendilerini ornek amislar. bir iki guzel nokta : - Heroelari biz yaratiyoruz : cinsiyet, stats etc ... - Bir kaleyi alinca kendi irkimizin kale tipine cevirebiliyoruz. cikis tarihi 2011 oh oh iyi olmuş bunlar. özellikle 1. si benim icin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 2. olay harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 O olay age of wonders da vardı, baya eski yani, almayı daha yeni akıl ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Homm ve disciples bir yana, ben halen aow3 bekliyorum. Sadece overlord yapar oldu maalesef triumph. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Evet aow da iyi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Vingthor said: dördü ben baya oynamıştım ya. hiro sistemi çok keyifliydi. beşi hiç beğenmedim. çok oynadım olduramadım bir türlü. ama tabiki 3>all 5'in düz ırkları baya kötüydü, biraz necro ehti, sonradan gelen cuceler ve orclar iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Birde benim gibi dungeon oyuncularını düşün, emo darkelf lere kalmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Barbar ırkı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 5'in orclu campaignleri çok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 4 ve 5 i hemen hiç oynamadım. homm3 her dönemde oynanır. beğendiğiniz alınan kaleyi kendi kale tipine değiştirebilme imkanını beğenmedim. oyunu daha da kolaylaştırır bence. homm3'ün adam basan alayına gider olayı daha da artarak devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 total war serisinin din değiştirme olayını anımsattı bana. çok farketmez gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 age of wonders da kaç yil önce vardı bu olay. sağlam eksileri vardı. ama onun mantığı homamdan daha gelişmiş olduğu için kendi içinde kurtariyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 5 kadar iyi olsun yeter benim gözümde.3 tabii ki serinin en iyi oyunu;ama 3 den başka bir sey oynamayız gazıyla millet 5 i es geçti kanımca.Barbar campaingi ile olayın mightına da el atmışlardı ki bence gatling olayı olsun,barbarların war cry olayı olsun cok güzel seyler vardı.Skiller harikaydı zaten sadece o kalenin elde edebildigi hala Might over magice hastayım mesela yaratıcı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Steam pre-order a başlamış, mayısda geliyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Almış bulunduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 İlk faction sanırım: http://www.gametrailers.com/video/reveal-faction-might/711566 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 5 in tek güzel sistemi skill sistemiydi o kadar, hala 3 en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 2de guzeldi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 en iyi 3 dünya tarihininde en iyi ilk 5 inde. 10 senedir hala oynadığım oyunlardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şu horn of abyyss de bi çıksa artık. var mı bilgisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 SoulCube said: en iyi 3 dünya tarihininde en iyi ilk 5 inde. 10 senedir hala oynadığım oyunlardandır. 2 de iyiydi ama, hakkini yemeyelim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1 ve 2 de denge namına HİÇBİŞEY yoktu 3 en azından uzun bir süre denedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Adamlar zaten 4'ü çıkartınca alınan tepkiden dolayı 3 ü baz alarak 5 i çıkardılar =P Hayırlıda oldu, bence 5 bayağı güzeldi, expansionlarıda harikaydı her unit 2 değişik upgrade geçirebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 5 oynamadım oynasam mı 2nin atmosferi 3te yoktu. müzikler, grafikler.. gerçekten masal oynuyor gibiydiniz. ama 3 gameplay olarak daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 HOMM 3. Rulazzz!! Hala oynarım ara sıra. Özledim bak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar