pronoit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 dün gece gold edition'i kurdum da gayet iyi ya. insanlarin kaçirdiği şey şu ki hiçbir homam expansionlari olmadan o kadar iyi değil. bir tek bundaki iki radikal karar o kadar iyi kararlar değil. birisi resource diğeri de hero'nun level progresi. ama iyi oyun. bence olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 hero lvl prog. güzel bence, homam3 teki şans faktörü de işin içinde olsaydı daha hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Sawer said: Darklight1903 said: wog bence de gayet boktan, h3'de de silerim evet :D 6'da might vs magic olayi daha dengeli, en azindan faldir faldir artifact aramaniza gerek kalmiyor. WoG'da rütbe muhabbeti çok saçma, adamlar öyle bir sistem kurmuş ki kendi ordunda rütbe arttırman çok zor ve karşına saçma sapan rütbelerde adamlar gelip duruyor. ayarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 computerı vezir yaparsan oyun başı 10 senelik oyunda yapay zeka namına en fazla öyle bir denge bulabilirdin. bence gayet olması gereken oydu wogda. pvp de iki tarafta eşit rütbe alıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 wog da sağlık çadırın res. ini kapatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sağlık çadırı değilde artilerylerin lvl alması düzeltilmesi lazım aslında. kilgor veya crack hack gibi herolarda daha lvl 10 heronun artilerysi 700-800 hit vuruyor. bir de double dmg olduğumu ordusuz takılıyorsun haritada. quick combat yapıyorsun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 wog oyundaki dengeyi inanilmaz pis bozuyor bence. gereksiz dedigimiz artifact'leri falan fix'lemisler, super kotu bi' durum. random'ligi azaltmis oluyor bir suru ozelligiyle, h3'un dogasina aykiri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 o kadar heroes 3 demişken complete edition GOG'ta 5$ bende kaptım bi tane canım çekti. http://www.gog.com/gamecard/heroes_of_might_and_magic_3_complete_edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 standalone expansion la ilgili QA imsi. QA kisaca expansion cikinca orjinali cope aticaklar patch support gg. ve Adventure Packleri yaptirdiklari Limbic yapmiyor Virtuos games diye bi firmaya vermisler. bir franchise in yikilisi mi kurtarma cabalari mi anlamadim ama 1 oyunun her adimini farkli bir firma yapmasi ne kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 nasil kesecekler ya. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 resmen sacmalamislar: subat 2013 de hem expansion hem complete edition cikicakmis, map editor improvement yok, orjinal oyuna 1.8 den sonra patch yok ki oyun 5.8 olsa anca fixlenir. bide su dynasty level fikriyle gelen cod ozentisi developer kimse getirsinler bi dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 oyundaki random elementleri bayagi kisitladiklari icin, dynasty level zorunluluk gibi bi' sey. random olmasa da cesit sunuyor en azindan. yalniz bu gelistirmeme olayina cok canim sikildi. hic hosuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 heroes şu piyasadaki en saygın isimlerden biri olmasına rağmeni şu oyundan yeteri kadar para kazanamamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Oyunun 1.0 hali hem performans hem denge sorunlariyla cikica yerden yere vuruldu. Hatta ertelenmesine ragmen bu kadar sorun cikti(arada uzun bir beta sureci de vardi). Oyle olunca kazanamazlar tabi betayi begendigim icin steam den deluxe preorder aldim, 3.5 ay kadar oynadim. Yani oynatiyor oyun guzel ama soran arkadaslarima hep abi bayagi sikintili bi patch bekleyin dedim. Cunku releasedeki halini bilerek kendim gidip almam. Ayrica nerdeyse 1 senede 1.8 e geldi oyun ama bu patchlerin cogu faso fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 performans sorunlarini iyi kotu cozduler de, harita azligi, faction azligi falan kaldi oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Adam gibi bir random map generator olsa... Bir arkadas var rampart niye yok diye duzenli isyan halinde. Faction azligi ciddi sorun dlc halinde gelseydi satardi kesin onun yerine adamlar singleplayer campaign getirdiler dlclerle ve bunlarin 2-3 dynasty hero ve weapondan baska bir artisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bunun muhabbetini yapmistik da iste, normal patch'le getiricez falan diyorlardi rampart'i.(veya dungeon seklinde? neyse ki iyi ki oyle gelmedi. dark elves falan. yalniz minotaur falan var yeni creature'larda. dark elf'lerin kolesiydi, simdi mutual respect'le kanka oldular falan diye de lore girmisler. yeni bi' seyler donebilir) agir kolpa yaptilar. dlc'ye yeni campaign'in yaninda mutlaka yeni neutral yaratiklar falan da koymalari lazimdi. yapmadilar. adamlar conflux'i neutral army diye yedirdi bize fsjdklfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 heroes V mi VI mı ? bir de steam'de ındırıme girer mi VI? Yoksa gog.com'dan 5 bundle alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Standalone expansion preorder a acilmis: http://store.steampowered.com/app/229790?snr=1_41_4__42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Çok pahalı olmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 homm-6 nası guzel mi boyle beraber oynaycak gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 1'i oynamadim, siralamam soyle olurdu: 3>2>6>4>5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 4 ü en dibe koyardım ben, heroes değildi başka bişide 4. 5 güzeldi bence 3>6>5>2>4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Heroes 2'i öldürmüşüz bu seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 4 ten sonra seri benim için bitti. yenileri hiç oynayamadım. puristim abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar