Monthius Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 0ne said: Hao said: rampart yok dungeon yok tower yok.. skirmishte 10 tane map var.. sövmemek elde değil.. oha oha, almayı düşünüyodum en azından su saydıklarını oyuna getirene kadar almamaya karar verdim. Black Dragon, Minatour, Grand Elves Archer ve Unicorn olmadan oynamam ki... Spoiler Oyunu bitirdikten sonra açılan Epilogue bölümlerinin sonundaki videolardan birinde Dungeon'a yeşil ışık yakmışlar zaten. Tanıdık bir yüz gözüküyor o videolardan birinde. Muhtemelen Elfler ve Dark Elfler gelecek ek pakette. Gangren said: demonların kalede rain of fire atan bir bina (?) var sanırım, patır patır indiriyor bizim mobları, lolz. Bir de oyun buglandı, ana heromdan 2 tane oldu, birini öldürdüler. Ölen herodan gelen championları da capitalda resleyip devam ettim :p O Rain of Fire atan bina Tear of Asha'yla yapabildiğin bina olmalı yanlış hatırlamıyorsam. Belli sınırlara düşman hero'su girdi mi yağdırıyor üstüne direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 setting nere ki, 5. oyunun settingi mi kullanmışlar, nerde might and magiclerin dünyası nerde bunlar ya beyinsiz ruslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sparkcaster said: setting nere ki, 5. oyunun settingi mi kullanmışlar, nerde might and magiclerin dünyası nerde bunlar ya beyinsiz ruslar 5. oyunun Setting'i, evet. Ama yaklaşık 400-500 yıl öncesi 5'in geçtiği zamandan. Bir de bildiğim kadarıyla Black Hole Rus firması değildi. Ama 5'in geçtiği dünyayı yaratanlara laf ediyorsan 5'i yapan firma Rus'tu, ona bir şey diyemem. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 critical hit ler pek bir az vuruyor sanki, ya da bana öyle geliyor. Combat log da da bazen yazmıyor, var mı böyle bir bug ben mi hayal ediyorum fgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 genel gördüğüm, 30-50 dies on hit diyo. critliyorum. 30 ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 the spiders stratagem bölümünde (hani şu yer altında 4-5 tane town ı yıkmamız lazım. hepsini yıktım 1 tane kaldı ama portal yok. Ortada bir tane mor one way entrance var ama çalışmıyor buglandı mı oyun yoksa bişiyimi bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hatırladığım en son sol üste doğru gidiyosun, ama sırası karışık yapmış olabilirim. ortası aktif olunca oyun söylicek sana zaten. ps: kısaca questlog a bak ne yazıyosa yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 LethE said: genel gördüğüm, 30-50 dies on hit diyo. critliyorum. 30 ölüyo. aynen, şimdi normal olarak critlerin kırmızı yazması ve critlerde cutscene girmesi lazım. Ya ben olayı toptan yanlış anlıyorum ya da bir sıkıntı var, kafada nal işareti çıkıyor ama hala normal vuruyor üniteler çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ama bazende cutsene girmiyor, 30-40 dies on hit diyor, vuruyorum 70 ölüyor. luck (destiny) ile crit aynı şey değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ya direk custom daldim, vaktimde yo kcok kurcalamayada seyi bilen varmi ortada haven fort vardi, AI geldi ele gecirdi birden necropolis oldu, geri aldim hala necropolis skill filanmi var necrolarda fort convert icin yoksa bi sekil geri degisiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Town menusünü açında alttaki sub menulerde convert var ordan halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bu necropolis 2. campaignde hardda sonlara dogru adam kalmadı yapamadım npormalde basladım ama bu seferde regen büyüsü saglayan artifact çıkmadı acaba normalde olmuyor mu bu item yoksa random mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Kalten said: Bu necropolis 2. campaignde hardda sonlara dogru adam kalmadı yapamadım npormalde basladım ama bu seferde regen büyüsü saglayan artifact çıkmadı acaba normalde olmuyor mu bu item yoksa random mu? Necropolis campaignin 2. map son savaş saçma sapan gerçektende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 3. görevi görün bi de, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 cok cabuk baydim oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 undead campaigni bitirip sildim ben oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 normalde asırı kolay oyun ama harddada bayıyor.Ayarını tutturamamıslar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 evet oyun iyi hosta random map generator, daha cok hero, townlarda daha cok bina, daha cok buyu skill, yaratıkların exp alması, farklı farklı wog wari bisi lazım oyuna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kısaca.. çeşit lazım azcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Necro campaign'de daha ilk haritadayım, hani şu yerin altına girip çıktığımız harita. Hatta bir görev alıyoruz mezarları dolan da ölülerin ruhlarını huzura kavuştur diye. Abi o haritada bir tane inquisitor peşime takıldı, hayvan gibi kalabalık. Bende de 35 kadar ghoul, 40'ar tane de skeleton ve ghost var. Darmaduman oluyorum. Yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 "Binayı kaba inşaatıyla satalım da gerisini sonra yaparız" demişler gibi geldi. Bir de bu nagalar adamı kanser eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 pekaziz said: Necro campaign'de daha ilk haritadayım, hani şu yerin altına girip çıktığımız harita. Hatta bir görev alıyoruz mezarları dolan da ölülerin ruhlarını huzura kavuştur diye. Abi o haritada bir tane inquisitor peşime takıldı, hayvan gibi kalabalık. Bende de 35 kadar ghoul, 40'ar tane de skeleton ve ghost var. Darmaduman oluyorum. Yardım? ondan daha kalabalık ordu biriktir. taktikle illa ki senden büyük orduları alabilirsin ama homm'nin olayı budur. unit bas, arada ordusunu yakala kes, rakibinin büyük ordu yapmasına izin verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi town işini nasıl yapmazlar,şok oldum görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yapıcaklar deniyo patchle gelicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar