Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes Of Might & Magic VI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gamescom da aciklanmis. masallah amma yeni oyun yazdim bugun :)

http://www.rockpapershotgun.com/2010/08/18/back-once-again-heroes-of-might-magic-vi/

bu linkte cgi videosu var, oyunu Black Hole yapiyormus.
Mesaj tarihi:
Heroes 5'tekinden çok daha gerçekçi bir grafik stiline dönmeleri hoş olmuş da, oyunun ekran görüntülerinde sadece 4 kaynak bulunması (para dahil) moralimi bozdu açıkçası. Kaynak sistemine dokunmaya çalışmazlar umarım.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun, budapeşt merkezli black hole daha önce warhammer: mark of chaos'u filan yapmış. gene doğu blokuna havale etmelerine şaşmadım. aslında daha iyi, son kalan firaxis bile şanzımanı dağıttı.
Mesaj tarihi:
mark of chaos çok sıkıcı gelmişti bana.

ayrıca neden "heroes 3 gibi yapıyoruz" diyorlar da, "heroes 2 gibi yapıyoruz" demiyorlar. mis gibi oyundu yav o.
Mesaj tarihi:
2 mucize gibi bişeydi. 3 çok iyiydi. 4'ün sistemi iyiydi ama dengesi sorunlu + campaign'i berbattı.

lafı geçmişken bi ara 3ü kurup oynasam tekrar...
Mesaj tarihi:
5de güzeldi ama cok dengesizdi, eğri kırılmıyodu iki tarafta adam toplayıp duruyordu saldırmak her zaman dezavantajdı vs vs

umarım adam edebilirler
Mesaj tarihi:
homam 3 her yonden muhteşemdi,hele birde wog u kurunca bambaşka bir oyun oluyor.

Ama Heroes 2 apayrı birşey,sadece oyun demek haksızlık olur.Sırf o midi müziklerini saatlarce dinledigimi hatırlıyorum.Stereo secenegide vardı galiba ama o midi seslerin bambaşka yeri var.
Benim için uzun seneler daha en iyi sanat eseri olacak kalacak.
  • Yeni Oluştur...