Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 gamescom da aciklanmis. masallah amma yeni oyun yazdim bugun :) http://www.rockpapershotgun.com/2010/08/18/back-once-again-heroes-of-might-magic-vi/ bu linkte cgi videosu var, oyunu Black Hole yapiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Turn-based fantasy settings'de son Disciples 3 faciasıyla bir tek HoM&M serisi kaldı. İnşallah iyi birşey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 farkmaz biz yine homm 3 oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 indeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 homm batırma hakkını 4 te kullandı bidaha batırmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Heroes 5'tekinden çok daha gerçekçi bir grafik stiline dönmeleri hoş olmuş da, oyunun ekran görüntülerinde sadece 4 kaynak bulunması (para dahil) moralimi bozdu açıkçası. Kaynak sistemine dokunmaya çalışmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Sparkcaster said: farkmaz biz yine homm 3 oynicaz +1235487645373135435184623168513522154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://mightandmagic.uk.ubi.com/heroes6/ Heroes 3'un initiative sistemine donuceklermis, ayrica homm3'un sistemini kendilerini ornek amislar. bir iki guzel nokta : - Heroelari biz yaratiyoruz : cinsiyet, stats etc ... - Bir kaleyi alinca kendi irkimizin kale tipine cevirebiliyoruz. cikis tarihi 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bana sürekli mail geliyor, gel oyna diye, sonra sizin ülkenizde daha açmadık oyunu nanik diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hayırlı olsun, budapeşt merkezli black hole daha önce warhammer: mark of chaos'u filan yapmış. gene doğu blokuna havale etmelerine şaşmadım. aslında daha iyi, son kalan firaxis bile şanzımanı dağıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 iyi ya güzel olur umarım. yalnız şu mapte item bulunca eski homamlarda ne güzel hikayeler çıkardı umarım onlar olur. resmen ağır derinlik katıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Sam said: budapeşt merkezli black hole daha önce warhammer: mark of chaos'u filan yapamamış Fix'ed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 heroes of might and magic değil bu arada oyunun adı might and magic heroes neden değiştirdilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 In Soviet Russia its called Might and Magic of Heroes :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 said: Erwan Le Breton: There will be 2D animated town screen in the release version of the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mark of chaos çok sıkıcı gelmişti bana. ayrıca neden "heroes 3 gibi yapıyoruz" diyorlar da, "heroes 2 gibi yapıyoruz" demiyorlar. mis gibi oyundu yav o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Çünkü en iyisi homm 3 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 homam 2 daha iyiydi. konusu gameplay'i felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu clash of heroes mm oynayan birisi bana core elite birim muhabetlerini anlatabilir mi ünit sistemini ona çevirdik diyorda anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 2 baya iyiydi zamanına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 2 mucize gibi bişeydi. 3 çok iyiydi. 4'ün sistemi iyiydi ama dengesi sorunlu + campaign'i berbattı. lafı geçmişken bi ara 3ü kurup oynasam tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 5de güzeldi ama cok dengesizdi, eğri kırılmıyodu iki tarafta adam toplayıp duruyordu saldırmak her zaman dezavantajdı vs vs umarım adam edebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 3>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 homam 3 her yonden muhteşemdi,hele birde wog u kurunca bambaşka bir oyun oluyor. Ama Heroes 2 apayrı birşey,sadece oyun demek haksızlık olur.Sırf o midi müziklerini saatlarce dinledigimi hatırlıyorum.Stereo secenegide vardı galiba ama o midi seslerin bambaşka yeri var. Benim için uzun seneler daha en iyi sanat eseri olacak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 dördü ben baya oynamıştım ya. hiro sistemi çok keyifliydi. beşi hiç beğenmedim. çok oynadım olduramadım bir türlü. ama tabiki 3>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar