Exodous Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Yu bunu oynayan var mı hala? Ne saçmasapan bir oyundur bu. 2. dünya savaşında uzay teknolojisi var. Artiler uydudan görüntü alıp milimetrik atış yapıyor. Aahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 british td diğer t10 td lerden çokda farklı değil aslında jagdPz de aynı hasarı veriyo turret sabit fark olarak ama 30 sn reload var çoğunda T110E4 halen favori TD bence (tu) arty lere sözüm yok ne derseniz katılırım rezil ettiler. ama uzay teknolojisi filan da yok yani. takım oyuncularının radyo frekansıyla mevzi bildirmesiyle işliyo sistem zaten 100mt de 4-5 mt dağılma payı var sorun bence haritaların yapılandırılmasında heryerde görüp vuruyolar belki reload süreside biraz daha uzun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 arty oynamadan "arty op" dememek lazım. gerçekten zor artilery oynamak ben sıkılıyorum oynayamıyorum mesela.3 atıştan 1 ini vuran usta sayılır onu geçtim vuruyosun 100 damage veriyor şaka gibi.tabi bu 5. seviye artilery. bence arty sorunu yüksek tierlerde 4-5 tane olmasından kaynaklanıyor 2şer tane olsa sorun çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 t10 artyler geliyo yazın koyarız 4000-5000 artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 tier 5'le altını verince armut gibi hedeflere içimin yağları eriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Osuran_boğa said: arty oynamadan "arty op" dememek lazım. gerçekten zor artilery oynamak ben sıkılıyorum oynayamıyorum mesela.3 atıştan 1 ini vuran usta sayılır onu geçtim vuruyosun 100 damage veriyor şaka gibi.tabi bu 5. seviye artilery. bence arty sorunu yüksek tierlerde 4-5 tane olmasından kaynaklanıyor 2şer tane olsa sorun çözülür 100lük gunner ile, 170mm'lik top ile (splash radius artıyor dramatik şekilde yüksek kalibre mühimmatta) bir tutmamak lazım geçici tier'deki zayıf topları. nokta atışı yapıyorlar tier 8-9'da. 3'te 1 filan değil. hedef tanklar hem büyüyor hem yavaşlıyor zaten son tier'lerde, 50km ile hız kaybetmeden zigzag yapamıyorlar düşük tierlerdeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Asgard said: t10 artyler geliyo yazın koyarız 4000-5000 artık öyle bişi yok işte. şimdiki 8'ler 10'a çekilecek, araya şimdikilerinden daha zayıf artyler konulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cıkar cıkar yakında cıkar 5000 vuran.5000 olmasada hadi 3000 ede razıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 tekrar başlayım dedim de baya yeni bişi gelmiş beni araştırmaya kastırmadan size göre en iyi scout heavy ve kmt hangisi bi söyleyiversenizde kassam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bence git warthunder oyna. tek clientten üç platform oynayacaksın, üstüne wg gibi saçma sapan performans, oyun ve daha bir çok şeyin rezaleti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bakayım bı wg ne onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 betaymıs daha hayatta ugrasıp hevesimi kaçırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 VK3601 ile T-34 varmış bunlarla devam edeyimmi yoksa yeni bişimi kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 adamlar wipe yapmayacak ki. merak ediyosan wotta betada şu an :) [hr] wg wargaming oluyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Promenader said: adamlar wipe yapmayacak ki. merak ediyosan wotta betada şu an :) [hr] wg wargaming oluyo bu arada. ciddi ciddi WT mi oynıyalım diyosun betadayken iyi bari bakalım bi tavsiye eden varsa bişey kaybetmeyiz .B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ciddi ciddi daha iyi. tek clientten üç platform birden olacak. kaçmayacak bi oyun bence bu. wgnin politikalarından sonra bu oyun ilaç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 lol demin star conflict oynuyordum da, bu gaijin entertainment utanmadan ui'sına kadar birebir herşeyi kopyalamış wargaming'den. insan biraz utanır sıkılır ya. birebir aynı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Star bilmemne zaten Gaijininmiş :P En altta yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 işte uzayda geçen world of warplanes yapmışlar ama herşeyi aynı neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 x5 Exp var bu aralar. Bir günlük bonus code; 2NDBDAYTANKS Ayrıca satarak 100k. kadar para yapacak ıvır zıvır da veriyor (çay, kahve vs.) 25 Nisan'a kadar kullanılmalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 change your password event yapmışlar,şifrenizi değiştirince 300gold geliyor. http://worldoftanks.eu/news/6960-change-your-password-event/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Sam said: lol demin star conflict oynuyordum da, bu gaijin entertainment utanmadan ui'sına kadar birebir herşeyi kopyalamış wargaming'den. insan biraz utanır sıkılır ya. birebir aynı resmen. Tam tersi olmasın? Özellikle WoWP konusunda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 lol adamlar hacklanmayı event diye duyurmuşlar sdfsd, gerçek şu: "some password hashes and email addresses may have been affected by the compromise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yutturulan birşey yok, kendileri sitelerinde duyuru yaptılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Asgard said: t10 artyler geliyo yazın koyarız 4000-5000 artık oynuyomusun hala ya. çok geyce bi tepki evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar