Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

british td diğer t10 td lerden çokda farklı değil aslında jagdPz de aynı hasarı veriyo turret sabit fark olarak ama 30 sn reload var çoğunda
T110E4 halen favori TD bence (tu)

arty lere sözüm yok ne derseniz katılırım rezil ettiler. ama uzay teknolojisi filan da yok yani. takım oyuncularının radyo frekansıyla mevzi bildirmesiyle işliyo sistem zaten 100mt de 4-5 mt dağılma payı var sorun bence haritaların yapılandırılmasında heryerde görüp vuruyolar belki reload süreside biraz daha uzun olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

arty oynamadan "arty op" dememek lazım. gerçekten zor artilery oynamak ben sıkılıyorum oynayamıyorum mesela.3 atıştan 1 ini vuran usta sayılır onu geçtim vuruyosun 100 damage veriyor şaka gibi.tabi bu 5. seviye artilery. bence arty sorunu yüksek tierlerde 4-5 tane olmasından kaynaklanıyor 2şer tane olsa sorun çözülür
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

arty oynamadan "arty op" dememek lazım. gerçekten zor artilery oynamak ben sıkılıyorum oynayamıyorum mesela.3 atıştan 1 ini vuran usta sayılır onu geçtim vuruyosun 100 damage veriyor şaka gibi.tabi bu 5. seviye artilery. bence arty sorunu yüksek tierlerde 4-5 tane olmasından kaynaklanıyor 2şer tane olsa sorun çözülür

100lük gunner ile, 170mm'lik top ile (splash radius artıyor dramatik şekilde yüksek kalibre mühimmatta) bir tutmamak lazım geçici tier'deki zayıf topları. nokta atışı yapıyorlar tier 8-9'da. 3'te 1 filan değil. hedef tanklar hem büyüyor hem yavaşlıyor zaten son tier'lerde, 50km ile hız kaybetmeden zigzag yapamıyorlar düşük tierlerdeki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...