Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,

Bir yarışma vesilesiyle başladığım eğitim videoları serilerimi burada da paylaşmak istedim.

Başlangıç Rehberi olarak kullanılabilir ve faydalanılabilir diye ümit ediyorum.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/204801-ohzmanin-dershanesi/

http://www.youtube.com/playlist?feature=edit_ok&list=PLzbJHcCcCaCv-gt39hzUwmpjEpG0qbJzm
Mesaj tarihi:
2-3 gündür sardım şu oyuna. güç bela tier-5 tank aldım(PzfIV). aynı tierdeki tanklardan bile tek yiyorum bazen. kafayı yemek üzereyim. nasıl oluyor, niye oluyor biri anlatsın lütfen :)
Mesaj tarihi:
Ammo rack (top mermilerinin bulunduğu yer) isabet alırsan oradaki mühimmat patlıyor ve senin tabirinle tek yiyorsun. Bunu bir nebze engellemek için "wet ammo rack" adındaki modülü alırsan biraz yardımı olur.
Mesaj tarihi:
ya az önce t29 la şu şehir haritasında oynadım.her yer düz olduğu için hulldown yapılmıyor baktım 7. tierden de üstü yok angle yapa yapa dövüştüm. 12 hit aldım hiçbiri geçmedi :D sadece he gunlardan zarar gördüm 200 filan.karşıdan biri "nice programs noob" dedi niyeyse angle yaptıran mod mu var lol.1387 exp le ace tanker ımı da aldım ohhh.
Mesaj tarihi:
ya artık gold ammo normal creditle de alınıyor ya.örneğin pz4 ün he 10.5 gun avg penetration 150 /avg damage 350 gold ammo ile
çok parası olanlar devamlı gold ammo atıyor. bi de çok takılma onlara sen t10 tank bile tek yiyor rng sonuçta.
Mesaj tarihi:
e-100 gibi saçma sapan bir tanka gitmese ben de kasacaktım ama tiger ii de bıraktım. Şu aralar TDlere sardım, hem rus hem amerikan gidiyorum. Gerçi iyice cıvıttım ya zırt pırt sıkılıp ağaç değiştiriyorum eff. düştü :D.
Mesaj tarihi:
guild, klan mılan bişileri olan yok mu? invite atsalar fena olmaz :) tek tabanca takılmaktan sıkıldım azcık, hem real time olarak bilgi alabileceğim bi topluluk lazım bana, noobum çok fena. en yüksek tier tankım kv1-s bu arada.

nickim atkestanesi, yazmayı unutmuşum asdf
  • Yeni Oluştur...