Mathias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Merhaba arkadaşlar, Bir yarışma vesilesiyle başladığım eğitim videoları serilerimi burada da paylaşmak istedim. Başlangıç Rehberi olarak kullanılabilir ve faydalanılabilir diye ümit ediyorum. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/204801-ohzmanin-dershanesi/ http://www.youtube.com/playlist?feature=edit_ok&list=PLzbJHcCcCaCv-gt39hzUwmpjEpG0qbJzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 2-3 gündür sardım şu oyuna. güç bela tier-5 tank aldım(PzfIV). aynı tierdeki tanklardan bile tek yiyorum bazen. kafayı yemek üzereyim. nasıl oluyor, niye oluyor biri anlatsın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ammo rack (top mermilerinin bulunduğu yer) isabet alırsan oradaki mühimmat patlıyor ve senin tabirinle tek yiyorsun. Bunu bir nebze engellemek için "wet ammo rack" adındaki modülü alırsan biraz yardımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 büyük ihtimalle derp gunlarla sıkıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Aynı tier tanklarda o kadar vuran derp gun yok sanırım. Muhtemelen ammo rack e isabet alıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bendeki derp gun sayılır mı? Tier5 PzkfwIV nin son topundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 oyundaki tek derp gun kv2nin 152'si. diğerleri troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya az önce t29 la şu şehir haritasında oynadım.her yer düz olduğu için hulldown yapılmıyor baktım 7. tierden de üstü yok angle yapa yapa dövüştüm. 12 hit aldım hiçbiri geçmedi :D sadece he gunlardan zarar gördüm 200 filan.karşıdan biri "nice programs noob" dedi niyeyse angle yaptıran mod mu var lol.1387 exp le ace tanker ımı da aldım ohhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 pz3-4 ün 300-400 vuran topu var sanırım ona penetre mühimmat takıyolar tek atıyo çoğu tanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya artık gold ammo normal creditle de alınıyor ya.örneğin pz4 ün he 10.5 gun avg penetration 150 /avg damage 350 gold ammo ile çok parası olanlar devamlı gold ammo atıyor. bi de çok takılma onlara sen t10 tank bile tek yiyor rng sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tigerP'ye mi gitsem yoksa tiger mı alsam karar veremedim. gerçi alman tankı kastığım için pişmanım biraz. önden aldığı hasarın haddi hesabı yok bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Özellikle maus almak gibi bi fantezin yoksa tiger git. Maus yolu sıkıntılı tanklardan geçiyo,maus o sıkıntıya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 premium mermi bolluğu ile mausta çöp oldu sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ÖHÖM. Tiger P kasmanı tavsiye ederim. Niye ? Çünkü Tiger P'den Tiger'e geçiş var ve bu sayede hem Maus, hemde E-100 yoluna geçişin olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 TigerP kas dursun garaj da güzel tank (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kv-1 aldım, bitti dertlerim. alman tanklarına harcadığım zamana yazık hakkaten. huzur ruslardaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 tier10'a gelince değişiyor durum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 e-100 gibi saçma sapan bir tanka gitmese ben de kasacaktım ama tiger ii de bıraktım. Şu aralar TDlere sardım, hem rus hem amerikan gidiyorum. Gerçi iyice cıvıttım ya zırt pırt sıkılıp ağaç değiştiriyorum eff. düştü :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bu oyun ücretsizmi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 evet, ama premium hesap %50 daha fazla para ve exp alıyorsun ve de premium tank var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 normal ücretsizde hangi tankları alabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya pre tanklar sadece daha fazla para getiriyor o kadar, normal ağaca dahil değiller istediğin tankı alabiliyorsun öyle bir kısıtlama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 guild, klan mılan bişileri olan yok mu? invite atsalar fena olmaz :) tek tabanca takılmaktan sıkıldım azcık, hem real time olarak bilgi alabileceğim bi topluluk lazım bana, noobum çok fena. en yüksek tier tankım kv1-s bu arada. nickim atkestanesi, yazmayı unutmuşum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tier 9 öncesi klan görmedim pek ciddi. klan işine girince de zaten para akıtman lazım oyuna premium ammo vs olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 casual guild arıyorum, hardcore oynamak gibi bir derdim yok. asıl amacım oyun mekanikleri ve tanklar hakkında daha tecrübeli oyunculardan bilgi edinmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar