Apis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Oyunda Tier 5-6 hala baya eğlenceli, ama Tier 7'ye çıkmak için gereken para düşünülünce ve KV-1S ile ekside bitebilen maçlara bakınca evet, Tier 7 üstüne çıkmamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 mermi fiyatlari cok fazla gelmeye basliyor sorun orda. Su an KT de 105mm takili tanesi 1k yaklasik merminin. cok daha isabetli atislar yapmak gerekiyor. Premium olmayinca kaybettiginde her turlu icerdesin zaten para en guzel artyden geliyor bana. patlasan masrafi olmuyor pek. cok fazla mermide harcamiyorum en fazla 7-8 tane. Kaybetsek bile iyi atislar yaptiysan en kotu gelenle giden esit oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 t10 td ler saka ya. nuke atiyorlar sanirim. full hp t8 heavy ye tak atiyor nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 beta accountları sildiler mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 BioHazarD said: beta accountları sildiler mi bunlar? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hmm tamam teşekkürler. biraz bakıyım dedim eski accountla ama 0dan kasamıcam hiç. en son is-4 almıştım betadayken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 7.3 patchinden önce kassaydın is4'ün tier 10 olacak, üstünede bi tank daha alacaktın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bu KMT lerdeki personele hangi skilleri vermek lazım? Ben Kamuflajı dayayacağım 6 personelden 3'üne sanırım. Bir de kardeşler takımı ne işe yarıyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 %5 artış veriyo mürettebata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Brothers in Arms yani Kardeşler takımı tankın tüm özelliklerini belirli bir oranda yükseltir. Daha hızlı yükler, manevra yapar, aim alır yada daha uzağı görürsün ancak BIA yani Kardeşler takımının çalışması için mürettebatında %100 bu özellik olmalı ve öyle 2-3 mürettebat falan değil çalışması için tüm mürettebatta %100 olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 8.3 le çin tankları gelmiş aktif olan varmı nasıl tanklar ? wot 8.3 yaklaşık 1 aydır uzak kaldım bonus code varmı kullanabileceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Merhabalar, bu oyunla hic ilgilenmedim hic de bilgim yok. is yerinden bir arkadas zorluyor diye su an indiriyorum garaj falan dosemeyecegimi dusunursek oynaması en kolay/ucuz/guclu vb. tank nedir yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ve bugün Çin tankları da geldi (+1 park alanı ile tabii) Sleeper said: Merhabalar, bu oyunla hic ilgilenmedim hic de bilgim yok. is yerinden bir arkadas zorluyor diye su an indiriyorum garaj falan dosemeyecegimi dusunursek oynaması en kolay/ucuz/guclu vb. tank nedir yardımcı olursanız sevinirim Öyle bir tank yok, oyuna bir ülkenin en basit tankı ile başlayıp daha gelişmiş tanklara geçiyorsun tecrübe ve para biriktirdikçe. Başlangıçta Alman tanklarında PzKpfw IV'e git derim. O noktaya kadar oyunu ve dinamiklerini zaten kavrayacaksındır. 3 ana sınıftan bahsedebiliriz; a)Taretli bidiğimiz tanklar, b)Taretsiz, namlusu önünde tek parça Tank Destroyerler c)Topçu birimler. İlk seviyelerde hepsiyle oyna. Zaten ilk 3-4 seviye tankları kolaylıkla alabiliyorsun. Sadece Topçu birimlerle oynarken "shift" tuşuna basıyorsun tüm haritayı görüp ateş edebilmek için. O aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yanıta tesekkurler hareketli oynayıp herkesi vurabilen tank istiyorum hatta bir calıya pusup 10 dk milim oynamayan tiplere gıcık oldugumu soyleyebilirim zırhı dusuk olabilir ama hızlı ve guclu namlulu bir tank sanırım benim oyun stilim buna ne diceksin bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 oyuna yeni başlıyosan light tank oynama. 4. tier den idibaren light tanklar genişletilmiş mm e giriyor, 10 tier tanklarla kapışmak deli eder yeni oyuncuyu. sölediğinden anladığım medium tank oynayacaksın. alman 6. tier vk3601h güzel tank, ön zırhı tanka açı da verirsen hiç beklemediğin anlarda kurtarabiliyor seni. hızı biraz düşük diğer med lere göre ama yavaş da sayılmaz.aslında bu tank bence en dengeli tanklardan biri, "x özelliği süper ama gerisi berbat" tanklarından değil. bide çalıya yatmayı sevmiyorum demişsin ama saklanmadan oynarsan ölürsün devamlı.oyunu takım oyunu olarak düşünme, sanki 29 tane kötü yazılmış botla oynuyormuşsun gibi oyna.sen kafa kafaya çarpışırken 5 metre ilerde kaya arkasında %100 canla sen ölene kadar bekleyen takım arkadaşlarını görünce anlayacaksın zaten.oyun bitince istatistiklere bak 15 kişinin rahat 5 i 1 mermi bile isabet ettirememiştir.tabi bazen iyi takım da geliyor ama puan sistemi filan olmadığından 15>0 maçlar pek nadir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 tesekkurler simdi o agaca dondum hızı yuzunden amerikan gidiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 t-34'un zi5 topuyla hiçbişile olmadığı kadar para kastım ben sanırım. light tankalrda evet kosturup scoutlama aracı pub oyuda o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 xvm stat eklentisini kullanan varmı kuramadım yada çalıştıramadım nedense ? oyuncuların bilgisini nerden alıyor ana server bağlanıp ordanmı yoksa diğer eklentiyi kuran oyuncular arasında bilgi aktarımı filanmı oluyo ? ingiliz med serisi oynayan varmı güzel duruyo ne dersiniz? az kaldı t32 açmaya bayıdım t29 dan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 http://wot-news.com/stat/calc/en/ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Efficiency rating 960.89 900-1200 Average players (~ 32%) piiii noobmuşum la ben .hayır ne zaman erken ölsem kesin kaybediyoruz neredeyse hep tepelerdeyim ama aldığımız puana bak.gerçi clan war yapanlar yükseltiyor çıtayı ya normal tek başına random oyunlara girenler arasında olsaydı puanlama daha yüksek alırdım. bu arada boşver diğer insanların statlarını ya stres olursun oynarken. mod olarak "J1mB0s crosshair" modunu hala kullanmayan varsa kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sen gene iyimişin ben 680 bildiğin NOOB işte B)- yok abi ben öyle 13 dk kayanın arkasında 2 atışla oyunu bitiremiyorum cs tadında oynuyorum hep saldır genelde oyunun 5. dakikasını göremiyorum tabi o ayrı. >:D< kullandığım eklentiler : dead white tank, wot no chat mod, chat panel kapatıyo tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 eu serverlar dos saldırısı altındaymış hesaplar hacklenmese bari o kadar zaman harcadık kastık wargames GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ddosla nasil hacklesinler abi spamleyip duruyorlardır anca su an bir sikinti yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 cep telefonu ile güvenlik altına al hackleseler bile sms le geri alıyon hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 xvm stats moralimi bozdu cidden bakıp bakıp sinir oluyorum bu saat den sonra düzelmezde, bazı tankların top sesleri muazzam tonla cephane harcamışımdır sırf kulaklık la son seste orcasm yaşamak için..>:D< type59 ne zaman satışa çıkar? çok iyi tank serial killer resmen alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar