GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şurdan seçebilirsin hangi top daha iyi wiki wot bu en iyisi gibi duruyo (122 mm D-2-5T) ama doldurma süresi baya uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Premium aldım ,bu aralar baya bir sardı oynuyorum da SU -152 vardı geçmişten tam bir eziyet exp kasması da TD oynaması da yada ben noobum bilmiyorum hele bazı maplerde direk leave atasım geliyor ,heavy hiç oynamamıştım ,sırf şekillerinden dolayı USA heavylerini deneyeyim dedim ama T29'a kadar T1HT ile M6 nasıl lamer tanklardır ,heavy desen değil med desen değil ,M6ya az kaldı ondada ,tek zevk alarak oynadığım hummel sanırım onuda yeni açtım ama o da tıkandı çünkü GW panther deli exp istiyor peh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Oynayan pek kalmadı sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 m6 iyi tankdır ya. en yüksek exp i onla kazanmışım statlarıma baınca farkettim nasıl yaptıysam 1765 exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 T1HT upglerini almadan atladım gibi 5k exp kaldı şimdi ,M6yı atlamayayım o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 t1 i ben de sevmemiştim ama m6 iyi gerçekten.oynadığım tanklar içinde en yüksek avarage exp i bunla yaptım.100 maç yapmadan t29 u açtım.motoru upgrade etmedim sadece yine de hızı iyiydi.premium varsa t29 a çok kolay geçersin (bende yoktu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yok abi hiçbir özelliği olmayan leş gibi bir tank neyini sevdin sen bunun :) 2. gun ı anca açabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ben eğlenerek kasmıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Güncelleme gelsin hemen benden o zaman ,90 mm gun'a kadar hiçbir özelliği olmayan sıradan bir tank cidden ama 90mm ile çok eğlenceli helede top tier sen isen god mode gibi geziyorsun öyle böyle değil ,90mm açar açmaz 40k yı nasıl kastım bende bilmiyorum valla ,1k ortalama exp ile kastım hatta ,1.6k gördüm max baya keyifli 90 mm ile ,şimdi T29'u yeni açtım ,önce suspension ,sonra gun ,sonra diğerleri şeklinde ilerlicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 paletsiz top olmuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aynen weightten dolayı.T29 iyi hoş güzel de T32de gun upg olmaması üzdü beni ya ,baya ilerleyesim gelmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi TD ile sürekli patates oluyorum, maplerde pusulacak yerleri falan ogrenmek lazım, var mı böyle güzel heryere bakan yerleri gösteren bi kaynak falan yoksa öle öle mi ogrenecez illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben öle öle öğrendim de şu an biliyoken bile TD hala bayık bence ,heavy T5te bırakmıştım ,şimdi dünya varmış diyorum close combat gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben de baydım ya heralde su-100'den t-34'e geçiş yapacam da şuan stock su-85 ile bildigin işkence çekiyorum edit: su-85'den geçiş yapılıyomuş t-34 e la sevindim bildigin 10k kassam yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bende SU -152 var ama daha ötesine gitmem sanırım ,formaliteden oynuyorum arada.T29unda geleceğini bilmiyorum ,dediğim gibi T32nin gun upgrade'i bile yokmuş aldıktan sonra farkettim,bu da demektir ki baya çöp tankla 200k exp kasıcam T8den sonrası için o da bayacak muhtemelen. Panthere credits kaldı ,o da oyunda tutmazsa wot 3524. şansını yitirecek benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ondan sonra m103 e5'in topunu kullanıyo. ayrıca pekte çöp değil ki tareti sakladıktan sonra ilah oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ondan sonrasına varım ya m103 güzel tank gunlarıda çok iyi de t32ye katılmıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 topu o kadar sorun değil bence. yine 198 iyi bi rakam. hasar konusuda pek sıkıntılı değil. arkadaki adamlardan birine dayadım gövdeyi bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 T29'dan örnek vermişsin de ona lafım yok benim ,bir üst tierda aynı gunla devam etmesine lafım diğer tanklar uber gunlar alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 belli bir tier'de sağlam top zırh varsa üst tier de kesin sıradan özellikler geliyo sonraki tier tekrar sağlam tank açılıyo böyle dengelemişler oyunu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 gövdeyi sakladığın zaman zaten otomatikman o top açığıda dengeleniyo bence. tier 10'lara karşı işin über zorda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 haxlanmış, two million account details put online. That’s usernames, email addresses, and encrypted passwords. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kredi kartı bilgileri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Abov.. Bi güzellik yapar umarım wg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bişi yok yav.aha açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar