Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Churchill reyiz var. Zaten fps sorunundan oynayamıyorum spg. Leo1 yoluna gitmek için vk36 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Pff tier7 tank açtım ve oyunu bıraktım sanırım. Herşey çok masraflı, tankı tamir edip yaktığın mermilerin yerine yenisini alınca geriye para kalmıyor. Tankın ekipmanlarını geliştirene kadar da inanılmaz uyuz gidip etrafında dönüyor filan. Oyun tam para tuzağı haline geldi tier7de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 para makinesi istiyosanız m18 hellcat usa td öneririm. oyundaki sorun t7 tanka geçtiğiniz anda para yetmiyor fakat tier6 tankla oynarken t9 tanklarla kapışıyosunuz.m18 ile gerçekten zevk alabiliyorum oynarken diğer tanklarda kendimi beleş credit olarak görüyorum.ha usa td larının oynanış tarzı farklı alışana kadar ölebilirsiniz baya, yılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ha bu arada m18 den önceki t49 da çok iyidir . yeni farkettim t49 la "ace tanker" madalyası almışım bu da oyundaki t49 ların %99 undan daha fazla avarage exp yapmışım demek . m18 de de %95 inden fazla yapmışım. gerçi o kadar önemli değil oyuncuların çoğu o kadar kötü ki normal oynayan adamı usta ilan ediyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 T49'la baya eğleniyorum ama o zırh işkence resmen. Derp ve 105'li Shermanlar için bedava kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Yeni tier 10 medium ve td ler. http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/140770-all-new-tank-intel-in-one-place/page__fromsearch__1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Premium tank almayı düşünüyorum.Yakında gelecek patch ile kv5 satıştan kaldırılacakmış.Sizce en mantıklı premium tank hangisidir, neyi önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 löwe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 type59 satılırsa tekrar onuda alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kasmayan çabuk kassın 12tonluğu. beleş slot+tank geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hayırlı olsun oyun gg olmuş diyor top tier oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Zamanla alışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 resmi forumda bi ss paylaşmışlar, karşıda 6 tane tier9-10 td var. karşılık olarakta 2 tane amx90 (:P)sayılardan emin değilim ama buna yakın bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Account satıyorum 40 liraya, bugünden itibaren 11 gün premium var, 1800 gold var, 700k cred, Tanklar s-51, elite kv-2, elite elc amx, amx 12t, pzkpfw III, elite T-28 bikaçında %100 crew var falan. mesaj atın alın lan sevmedim oyunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Kokoreç ısmarlıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kokoreç yazın dokunur ya bisürü dürüm ısmarlasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 dürüms. dürüms everywhere. 32Db efendiyide açtık. sırf geçiş tankı için 600-700k zarara uğruyorum. üstüne leo 1 yoluna kasmak için tutucağımıda hesaplarsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Çok güldüm şuna :p http://www.youtube.com/watch?v=_Fj7khMwg6g&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 chemical'a dürüm ısmarlanmaz, maklube lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 aha başka bi arkadaş aldı acc'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 accountta s51 hariç bişi yok ki (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 gold allah verdi zaten öle indi önüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 şu daimler-benzin 3002'yi tasarlarken yaşadığı kafayı merak ediyorum hala.7.5cm topumla E-75'lerle yiyiştiriyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Bu Tank Avcılarında atış gücü olarak Ruslar Almanları ikiye katlıyor tank özelliklerinden anladığım? Tank Avcısı için Alman gitsem upgrade'ler vs. yetşebiliyor mu Rus araçlarına yoksa illa çaresizceRus Tank Avcılarına mu başlayıp gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 tier 10'a kadar ateş gücünde Ruslar eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar