gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Aynen oyle hocam, bir de King Tiger alabilsem keyfime yok. Bu kadar guzel baska tank yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hakikaten öyle ama maalesef tier 8 max tier olmadığı için o performansı alamıyoruz. :/ betada almıştım, sonra bıraktım is-4'e gittim. sonra is-7'yi satıp tekrar königstiger aldım, şimdi gene is-4'e döndüm gerçi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Betada is3 vardi, ama alman tanklari icimde hep ukte kaldi. o yuzden alman agacina yoneldim. iyi ki de yonelmisim diyorum cunku tanklarin sekli falan cok guzel. Ucube fantazi rus tanklarina da uyuzum. Ayrica alman tanklari cok iyi sniper rolunu ustleniyor, brawling de pek basarili degil o uzuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 evet aynen dediğin gibi. :) ama zırhın dayanıklılığına çok önem verdiğim için maalesef tatmin etmemişti königstiger üzeri eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ww2 oyunlarında filan tanklı bölümlerden nefret ettim hep, o yüzden böyle bi oyun görünce çok şaşırdıydım abo kim oynar diye ama baya oynayanı var heralde yeni mi farkettin diyebilirsiniz, cevabım hem evet hem de hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 7.0 ile sloping degistiginden egimli tanklar baya iyi is yapmaya basladi. Sanirim bunlarin icinde kingtiger da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 shell normalizasyonu azalttılar, eskisi kadar etkisi azalmıyor bildiğim zırh bonusu. Saeros said: ww2 oyunlarında filan tanklı bölümlerden nefret ettim hep, o yüzden böyle bi oyun görünce çok şaşırdıydım abo kim oynar diye ama baya oynayanı var heralde yeni mi farkettin diyebilirsiniz, cevabım hem evet hem de hayır sen şeftaliyi de kabuğunu soyup yiyorsundur kesin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bu maçı da şimdi oynadım, kill rekorumu egale ettim nihayet. :) http://img580.imageshack.us/img580/4420/10kills.jpg replay (oyun kapalıyken open with -> wot.exe) bu replay olayı güzel olmuş, options'dan devreye sokabiliyorsunuz. dakika başına 100kb filan tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 interfacei nereden degistirdin? bir de oyunda tier 8 fransiz tanklari var, nasil becermis millet bir gunde tier 8 tank almayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 grepa'nın pogs contour ikonları (max fsr olan bendeki) o ne ki, tier 10 fransız tankları gördüm tonla. :) işte başka tanklardan free xp'ye çeviriyorlar gold'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Baya guzel olmus interface.. bu arada kv5 ne derp tank yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yukarıda dediğime link max fsr benimkiyle aynı, renklilerini kullanıyordum ama henüz çıkmadı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tesekkur ederim.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 lan fakir. bf3 aldın hala ne world of tanksi ya ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 haha olum turkiye de degilim notebook ile bunu oynayabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ayrica buradaki tanklar daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Yalnız sam o exp ve credit ne öyle ya. Cidden baya azmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 işte her attığım max dmg'yi vuramayınca öyle oluyor, 1-2 kill'le daha fazla para kazandığım oldu. o zaman da confederate medal filan alıyorum gerçi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Nedense t5 t6 şavaşlarını daha çok seviyorum. Stug 3 ve t34 85 tıger 1 filan daha eğlenceli geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Dusuk tier maclari daha zevkli cunku hizli gelisiyor. hos betada en fazla is3 vardi, simdi vk3601h var. KT icin kasiyorum malesef cok zaman aliyor, ozellikle tier 9 tanklarin oldugu maclara girince resmen eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Type 59 un satisini kaldiriyorlar 16 ocakta, ama sahip olanlarin garajinda hala bulunacakmis. http://worldoftanks.eu/news/947-type-59-game-store-removal/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 fakir ya hala oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 haha diyene bak! tisisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 millet stok yapıp e-bay'den satar lol. abrams mı koyacaklarmış yerine premium, anca o kotarır çünkü. http://memegenerator.net/cache/instances/400x/12/12851/13159509.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Aslinda cok iyi satis yontemi. Zaten isin ucunu da acik birakmislar onemli gun ve haftalarda tekrar satabiliriz demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar