Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakikaten öyle ama maalesef tier 8 max tier olmadığı için o performansı alamıyoruz. :/ betada almıştım, sonra bıraktım is-4'e gittim. sonra is-7'yi satıp tekrar königstiger aldım, şimdi gene is-4'e döndüm gerçi. :)
Mesaj tarihi:
Betada is3 vardi, ama alman tanklari icimde hep ukte kaldi. o yuzden alman agacina yoneldim. iyi ki de yonelmisim diyorum cunku tanklarin sekli falan cok guzel. Ucube fantazi rus tanklarina da uyuzum. Ayrica alman tanklari cok iyi sniper rolunu ustleniyor, brawling de pek basarili degil o uzuyor..
Mesaj tarihi:
evet aynen dediğin gibi. :) ama zırhın dayanıklılığına çok önem verdiğim için maalesef tatmin etmemişti königstiger üzeri eskiden.
Mesaj tarihi:
ww2 oyunlarında filan tanklı bölümlerden nefret ettim hep, o yüzden böyle bi oyun görünce çok şaşırdıydım abo kim oynar diye ama baya oynayanı var heralde

yeni mi farkettin diyebilirsiniz, cevabım hem evet hem de hayır
Mesaj tarihi:
shell normalizasyonu azalttılar, eskisi kadar etkisi azalmıyor bildiğim zırh bonusu.
Saeros said:

ww2 oyunlarında filan tanklı bölümlerden nefret ettim hep, o yüzden böyle bi oyun görünce çok şaşırdıydım abo kim oynar diye ama baya oynayanı var heralde

yeni mi farkettin diyebilirsiniz, cevabım hem evet hem de hayır

sen şeftaliyi de kabuğunu soyup yiyorsundur kesin. :/
Mesaj tarihi:
bu maçı da şimdi oynadım, kill rekorumu egale ettim nihayet. :)
http://img580.imageshack.us/img580/4420/10kills.jpg
replay (oyun kapalıyken open with -> wot.exe)

bu replay olayı güzel olmuş, options'dan devreye sokabiliyorsunuz. dakika başına 100kb filan tutuyor.
Mesaj tarihi:
grepa'nın pogs contour ikonları (max fsr olan bendeki)

o ne ki, tier 10 fransız tankları gördüm tonla. :) işte başka tanklardan free xp'ye çeviriyorlar gold'la.
Mesaj tarihi:
işte her attığım max dmg'yi vuramayınca öyle oluyor, 1-2 kill'le daha fazla para kazandığım oldu. o zaman da confederate medal filan alıyorum gerçi heh
Mesaj tarihi:
Dusuk tier maclari daha zevkli cunku hizli gelisiyor. hos betada en fazla is3 vardi, simdi vk3601h var. KT icin kasiyorum malesef cok zaman aliyor, ozellikle tier 9 tanklarin oldugu maclara girince resmen eziyet.
Mesaj tarihi:
millet stok yapıp e-bay'den satar lol. abrams mı koyacaklarmış yerine premium, anca o kotarır çünkü.
http://memegenerator.net/cache/instances/400x/12/12851/13159509.jpg
  • Yeni Oluştur...