Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Toprak sahibi bir klana katılmak isteyen arkadaşlar bu linkten başvuru yapabilirler. Tieriniz çok düşükse ikinci klanımıza yönlendirileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ikinci klanın da toprağı var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 İkinci klan henüz seviyesi düşük tanklar için. Sizin klanın toprağı var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ohoo olmadı ki bak müşteri çalıyosunuz :) toprağı olan bir klana katılmış olmuyor arkadaş çünkü tier 6 tankım var demiş neyse klan adresimizi verdim ben, toprağı var mı yok mu bakmak çok kolay o zaman şöyle bağırayım ben; "gel vatandaş gel, kendi alın terinle sahip olduğun toprakların olsun istemez misin? hazıra konma, gel kendin emek ver, savaşıp kazanalım, yarın söz hakkın olsun!!!" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 fena oyun deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 vk3601 le oynuyorum suan para kalmadı:D 40 yıllık objectimi satacam vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kaan unnamed a girmişinizz guild dağılmış.bu uğursuzluk nolcak abi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 serdarda var bi sorun çözemedikki adamın her girdiği guild dağılıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Amerikan tankları nasıl ? Ruslar bariz iyiydi almanlara göre en son bıraktığımda, şimdi abd gitmek istiyorum peki nasıl tankları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ya oyunun içindeyken whisper atamıyomuyuz.Arkadaşla parti yapıyoruz illa genel konuşmadanmı yazacağız?Var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 blmiorm bnde oyundayım iyi olr o muabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Sam, batuhan nasıl durumlar tanklar ? gerçi sam rus gitmiş herhalde daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hangisi iyi bilmiyorumda alman heavy gitmenin resmen işkence olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dtboac ekleyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Taskiranus said: Ya oyunun içindeyken whisper atamıyomuyuz.Arkadaşla parti yapıyoruz illa genel konuşmadanmı yazacağız?Var mı bilgisi olan? arkadaş listene eklediğin herkesle özel kanal açıp konuşabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Selam Law valla bende uzun süredir oynamıyorum ama amerikan tanklarında pek iş yok sanırım.Duyduğum şeyler böyle yine eski tas eski hamam is-4 devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 BlackRose said: Taskiranus said: Ya oyunun içindeyken whisper atamıyomuyuz.Arkadaşla parti yapıyoruz illa genel konuşmadanmı yazacağız?Var mı bilgisi olan? arkadaş listene eklediğin herkesle özel kanal açıp konuşabiliyosun Tamam o konuda sıkıntı yok.Ben savaş esnasında diyorum.Mesela platoon kuruyoruz bende mikrofon yok genelden yazmak zorunda kalıyorum.Savaş devam ederken yazışamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yok savaş esnasında o yok, oyunun birkaç eksiğinden biri bence bu, bir de o chat içinde önceden yazılanları da görememek saçma, istendiğinde gizlenebilen, istendiğinde sürekli akan bir chat ekranı olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Aynen katılıyorum.Chat olayına biraz el atmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Birde kafama takılan birşey var.Mesela ben bir yerde sabit duruyorum 50 metreden daha uzak bir mesafeden adam beni fark edip patlatıyor.Ancak ben hareketsizim.Nasıl oluyor?Mantığı nedir?Bazen hareket halindeki tank gözümün önünde kayboluyor.Ben hareketsiz olduğum halde görülüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Law said: Amerikan tankları nasıl ? Ruslar bariz iyiydi almanlara göre en son bıraktığımda, şimdi abd gitmek istiyorum peki nasıl tankları. Law said: Sam, batuhan nasıl durumlar tanklar ? gerçi sam rus gitmiş herhalde daha iyidir. amerika hulldown soteye yatabilirsen çok iyi, ya da 152'lik kullanan (yüksek hp'li obj gibi oluyorsun) t10'a gelebilirsen. oyunun en sağlam turret'ları (152'likle bile delinmiyor çoğu zaman) ve en kırılgan şaselerine sahipler. rus heavy'leri hala çok sağlam ama eskiye nazaran daha zayıflar t10'da özellikle. herkes zayıf noktaları biliyor artık. is-4'teydim ben en son ama takır takır vuruyor herkes önden gövdeyi gösterirsem. çevirip bakıyorsun tankı, herkes aynı noktaya ateş etmiş. rusları tebrik etmek lazım kim yaptıysa o zayıf noktayı o kadar dev gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yorumları okumaya çok üşendim de en son geçen sene falan betasında oynuyorduk ,baya keyifli sayılırdı ,noldu release vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esasiunnn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 beyler sultans of the field clanımız var. tier 8 ve üstü türk oyuncuları alıyoruz.daha çok bilgi için sultans.freeforums.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esasiunnn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bilgi için almanlar aim hp açısından baya düzeltildi.ruslar sanki çaktırmadan biraz nerflendi.misal ls3 ün ön taret zırhını delmek eskiden zorken şimdi gelen geçen tarete damage vurabiliyor.amerikan -t23 iptal oldu pershing t8 oldu t9 amerikan med olarak m46 patton geldi.pershingden pek bi farkı yok. -amerikan td ler geldi.çok yavaşlar ama ön zırhları t9 td de 300 mm ye kadar çıkıyor.t5 t6 td lerinin ise taretleri var ve dönüyor :).amerikan üst tier tdlere önden damage vurmak isteyen toplarına yani gun mantletlerine sıksın. -t8 artyler geldi.terör estiriyorlar. -bu ayın sonunda (temmmuz) almanlara panter ll nin yerine e-50 gelcek.- ls-4 tier 10 olacak.almanlara mausun yanı sıra t10 olarak e100 adında daha seri bir heavy gelecek.vk ausfun yanı sıra e-75 adında kingtigerin biraz üstü bir t9 heavy eklenecek vs. ülkeler arasında betadaki gibi uçurumlar yok.ruslar eskisi kadar iyi değil.oyun kısmen dengelendi.ancak t-54 hala en iyi med. alman tiger ise düzeltilmesine rağmen tierine yakışmayacak bir durumda. benden bu kadar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 closed betada gold falan atıyolardı günlük ,kalktı mı o ,illa para mı vermek lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar