Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sizde de lagdan böyle donmalar oluyor mu ? 5-6 saniyelik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bugün oldu bikaç kere serverdan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2-3 gündür oynuyorum acayip sardı oyun. Fakat light tanktan medium, heavy kısımlarına geçmek işkence oldu saçma sapan tigerlarla karşı karşıya geliyorsun. Bu arada benim ping 180 civarı oluyor ve ufak ufak lag spikelar da cabası, sizde durum nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 90-150 arası değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sonunda aldım medium tankımı bide 500 gold birikti yarın premium alcam goldla xp & credit boost için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hayırlı olsun yalnız yine de feci üzüyorlar t-28'i çoğu mermi zırhtan sekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bence premium zımbırtısı alma, oyundan millet konuşurken gördüm eylül başında wipe geliyormuş, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 evet öyleymiş ya neyse 500 goldu bozdurup KV alcam birazda kendim kasıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 wipe olayı soft olcak yani skill pointler kalcak ve baştan verebilceksin benim öğrendiğime göre. premium aldım bu arada deli para geliyo tavsiye ederim kesinlikle 250 goldun parası çıkar yani bu sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ve kv gelir :D premium olayını tavsiye ediyorum herkese zaten gold beleş geliyo biriktirin 2 gün direk premium alın o goldu paraya çevirceğimden çok çok daha fazla para kazandım ayrıca xp de fazla geliyo :D KV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Abi çok getirirde sürekli oynamak gerekir.Günde bi kaç saat anca oynuyorum premium a girmiyim ben. Bu arada nickleri friend list gibi bişey varsa ekleyelim "Batukhan" benim ekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Çok ilginç oyunu windowed oynayınca deli performans artışı alıyorum. Medium tank pzIII ume 7.5cm lık gun taktırdım artık heavylere az da olsa damage veriyorum. PZIV e gidiyorum şimdilik akabinde tiger artık. Rus tankları daha daha iyi gibi ama. Ama bir Tiger kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Abi tigerlar ateş ettiğinde çıkardığı ses'e bitiyorum öyle vıcık vıcık değilde kendinden emin tok bi ses çıkıyo kodummu oturturum tarzı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya bu bounce olayı deli etti zaten bi silah aldım salak gibi dakikada 2 mermi atıyo bi ıskaladınmı gg of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi oynadım baydım ben camp yapmazsan kazanamıyorsun tam tıkırına geliyor dedim tank aldım, heavylerin yanına attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam one shot alıyor, nooblarla oynamak daha keyifli resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 light tankla heavylerin arasına girince çok sinir bozucu, hatta ilk seviye medium tankla bile bayıyor, çünkü mermiler sürekli sekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mantık olarak heavytanklar göbekden gidip, kanatlarda ise light ve mediumlar tanklar hız ve radyo abanıp scout yapıp, arkada artilerye iş yaptırmaları lazım, yada adamların artileryini bulup kamikaze ben direk buldum mu artileryei bir gidip çarpıyorum son sürat, bu aradada ateş ediyorum ve alıyorum oyundaki misyonum bu çünkü, medium tanka 75mm gun aldım ama yinede heavy tanklara işlemiyor. işlese bile armorum kalın değil duramıyorum karşılarında. Adamda tiger var gidip savunma yapıyor, halbuki ana saldırı gücü o, savunmayı ve artileryi korumasını oyunda varsa antitank araçları yapmalı, jagdpanzer gibi. Strateji güzel uygulanır aslında haritalar biraz daha büyük olsa keşke. Oyun keyifli fikir güzel, dahada geliştirilir ilerde. Kısa sürmeside cabası. Herkes bamagüme gittiği için :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Key isteyenler: Key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oyunda henüz organize olup team falan kuramadığımız için şuan kaotik olması normal ki oyun yeni olduğundan çoğu oyuncu da yeni oyunu bilmiyolar tam olarak vs. ben kv ile defans yapmak zorunda kalıyorum genelde çünkü tank gitmiyo arkadaş kağnı olsa daha çok iş yapar yani. en son yatmadan önce 14k explik silahını açtım bakalım onu denicem bide. alınca tekte alıyodu önceki ama bounce yada miss olursa bekleki namluya shell versin şimdiki en azından dakikada 6-7 shell yükleyebiliyo. edit: bu yeni silah baya iyi oldu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Biri Mouse almış, şu prototip devasa alman tankı. Adam 6 kill aldı hiç hareket etmedi ama :). Bende geçtim arkasına izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya paso bu vk30xxH'lere ölüyorum uyuz oldum onun treesini de kasmaya başladım ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Tanklarda ruslar daha iyi bence medium tankları felan bayağı iyi ama handikapları şu medium ağacından heavy e devam edemiyorsun, medium ağacı ayrı heavy ağacı ayrı daha çok zaman kaybı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bi hevesle para biriktirip ilk alman artilleryisini aldım ama çok fena fail oldum rush yapip arkada dansöz yapıyolar artyleri. Hedef düz dursa bile tutturamıyorum çoğu zaman, skilldenmi kaynaklanıyo yoksa ilk arty olduğu içinmi böyle acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 benim adam akıllı para kasmamı sağlayan alet o arti :D alışınca çok güzel patır patır indiriliyo 8 falan yapmışlığım var :D crew'in skillerine de bakıyo tabi ve bi hedefe odaklandıktan sonra çemberin sonuna kadar küçülmesini beklemen lazım bide fpslerde sniper oynadıysan mesela koşan adamın biraz önüne nişan alınır ya onun gibi yapmak gerekiyo :D bide sen dün vurdun beni bi kere ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar