Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Çok ilginç oyunu windowed oynayınca deli performans artışı alıyorum. Medium tank pzIII ume 7.5cm lık gun taktırdım artık heavylere az da olsa damage veriyorum.

PZIV e gidiyorum şimdilik akabinde tiger artık. Rus tankları daha daha iyi gibi ama. Ama bir Tiger kullanmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mantık olarak heavytanklar göbekden gidip, kanatlarda ise light ve mediumlar tanklar hız ve radyo abanıp scout yapıp, arkada artilerye iş yaptırmaları lazım, yada adamların artileryini bulup kamikaze ben direk buldum mu artileryei bir gidip çarpıyorum son sürat, bu aradada ateş ediyorum ve alıyorum oyundaki misyonum bu çünkü, medium tanka 75mm gun aldım ama yinede heavy tanklara işlemiyor. işlese bile armorum kalın değil duramıyorum karşılarında.

Adamda tiger var gidip savunma yapıyor, halbuki ana saldırı gücü o, savunmayı ve artileryi korumasını oyunda varsa antitank araçları yapmalı, jagdpanzer gibi.

Strateji güzel uygulanır aslında haritalar biraz daha büyük olsa keşke.

Oyun keyifli fikir güzel, dahada geliştirilir ilerde. Kısa sürmeside cabası. Herkes bamagüme gittiği için :).
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda henüz organize olup team falan kuramadığımız için şuan kaotik olması normal ki oyun yeni olduğundan çoğu oyuncu da yeni oyunu bilmiyolar tam olarak vs. ben kv ile defans yapmak zorunda kalıyorum genelde çünkü tank gitmiyo arkadaş kağnı olsa daha çok iş yapar yani. en son yatmadan önce 14k explik silahını açtım bakalım onu denicem bide. alınca tekte alıyodu önceki ama bounce yada miss olursa bekleki namluya shell versin şimdiki en azından dakikada 6-7 shell yükleyebiliyo.

edit: bu yeni silah baya iyi oldu ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim adam akıllı para kasmamı sağlayan alet o arti :D alışınca çok güzel patır patır indiriliyo 8 falan yapmışlığım var :D crew'in skillerine de bakıyo tabi ve bi hedefe odaklandıktan sonra çemberin sonuna kadar küçülmesini beklemen lazım bide fpslerde sniper oynadıysan mesela koşan adamın biraz önüne nişan alınır ya onun gibi yapmak gerekiyo :D bide sen dün vurdun beni bi kere ahah :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...