Buzx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Softwipe olursa maçlar 15 is4 vs 15 is4 olur. Ama hipneler hala is4 ü buffluyolar patchte. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 evet is4 dışında kimse birşey kullanmayacak muhtemelen, maymunun gözü açıldı. fransız tankları da rezil olacak, wikipedia'dan gidin bakın modellere. tier 10'ları filan kağıt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 jagtiger i unutmuşsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 onu sağdan soldan rahat vuruyorsun, 2 saatte dönüyor. is4 yandan, arkadan hepsi rikoşe. yani gerçekte olan statları değiştirsinler demiyorum ama tankları koyarken artık soğuk savaş mbt'si haline gelmişleri dahil etmemeleri lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 platoon yapalım yav, nickleri versenize. ya da Aeropostale'ı ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 is-4 research bu akşam bitiyor ama 2.5 milyon eksiğim var xp bitsin hummel ile para kasmaya başlıcam. sağolsun hummel iyi bir çacta 40-50k bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 exchange gold yapan var mı ? bende 1.7k gold birikti, gerçi bazen gold ile alınan shellere para harcadığım oldu ama exchange gold yaparak sağlam coin alabiliyorsunuz. mesela 677.000 coin geliyor tüm goldu convert edersem ben, yani 3 tane falan tank alabiliyorum. gerçi bütün goldu ve coin'i tank almaya harcamak saçma olur ama merak ettim arada paraya çeviren var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ben 4502 yi alırken herşeyimi sattım yetmedi coinleri cevirdim sonra aç gezdim premiumsuz, repair parası dilendim ,goldlar kalsın, premium yararlı. Bu arada Sam 12.8mm para basıyo, 10.5 la arasında çok az bi fark var 10kredi falan ama çok kazandırıyo hiç yan tanka gerek kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 valla ben de 70k filan daha xp toplarsam goldu paraya çevirip, königstiger'i satıp öyle vk4502 alabileceğim herhalde. şu oyunu sırf tiger 2 için yüklemiştim ama soğuk savaş tanklarına karşı oynanmıyor yani. günümüzde geçen bir oyun yapsalar bu kadar dengesiz olmazdı. 1939 tankıyla 1947 tankı arasındaki fark 1960 tankıyla 2010 tankı arasındakinden çok daha fazla. soft wipe gelirse de is4'e giderim herhalde, başka birşey oynanmaz bu oyunda tank namına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 -Deno- said: exchange gold yapan var mı ? bende 1.7k gold birikti, gerçi bazen gold ile alınan shellere para harcadığım oldu ama exchange gold yaparak sağlam coin alabiliyorsunuz. mesela 677.000 coin geliyor tüm goldu convert edersem ben, yani 3 tane falan tank alabiliyorum. gerçi bütün goldu ve coin'i tank almaya harcamak saçma olur ama merak ettim arada paraya çeviren var mı diye. DENOOOO sakın gold u paraya çevirme. Premium al 1 aylık bak nasıl para akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 alayim da eger yakinda orjinal serverlara geciliyorsa yanmasin o gold ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 orjinal servere geçmiyor soft wipe sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Buzx said: Ben 4502 yi alırken herşeyimi sattım yetmedi coinleri cevirdim sonra aç gezdim premiumsuz, repair parası dilendim ,goldlar kalsın, premium yararlı. bende de böyle olacak herhalde, çünkü elimdeki tankı satıp coinleri çevirsem, ancak yetiyor yeni tankı almaya para. wipe'ta tankın bedelini vereceklerse öyle yapacağım herhalde, 4 milyonla başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yeni patch geliyor suan. Yeni tanklar, yeni oyun modu 15vs15, 2 yeni harita ve mevcut sistemdeki gelistirmeler. Beklemedeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 fps olarak hızlanmış oyun hemde iyi grafik seçimimde eskiden low ayarla 21 fps oynarken şimdi high ayarda 21 fps yim bu nasıl iş yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Evet tank değiştirirken kasıyordu bende de şu an seri şekilde değişiyor tanklar takılmadan arayüzüde değiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Selam arkadaşlar oyunu tekrar yükledim bugun biraz göz atim dedim.Neler değişti dengelerde değişiklik varmi direk göze çarpıcak eklentiler gibi.Amerikan tankları nasil sizce kasmaya değer mi is-4 op mu hala gibi sorularım sizi bekliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 17 ocakta server split geliyor. Eu serverı acılacak. Ayrıca her şey yolunda giderse 1 hafta içinde 24 ocak gibide open betaya geçmeyi düşünüyorlarmış. Bunlar resmi ağızlardan yapılan açıklama. Hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Evet serverlar ayrıldı ve türkler eu server gecti dolayısı ile. Soft wipe olmadıgı icin 19 ocağa kadar verilen expler artmıs ben 3 tane tank patlattım 5.5 k experince aldım ortalam expler 3000 - 10000 arası geliyor bence kacırmayın bu fırsatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 27 ocakta oyun piyasaya sürülecekmiş meh . bu oyunun gold'una para vermem beta iken zevkliydi amaaa para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 27 ocakta open betaya geçiyor. Open beta da oyun sıfırlanmayacak. Open bta süresince günlük 250 gold verilecek oyunculara. Çıkış tarihi Şubat ayı içinde görünüyor tam tarih henüz belli değil. Tam sürüm çıkınca hesaplar sıfırlanacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 open betada 1 ay tutmayacaklarmış.. ne farkettiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selefkos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 wottaki tanklart berbat battfield deki tanklar daha iyi bosa zaman harciyor WOT bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bir kaç gündür World Of Tank'a girmeyi deniyorum ama client penceresinde sadece wot logosu dönüp duruyor arkadaşlar. Daha önceki install'i kaldırdım en son clienti tekrar yükledim ama sonuç aynı. USA/EU serverları ile alakalı birşey olabilir mi EU serverına geçiş yapmıştım. Şu an World Of Tank'a benim gibi giremeyen başkaları var mı acaba Türkiye'den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 enem 45 sayfa olmuş, ben de her gün oynuyorum düzenli olarak, pekinduck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar