cambazct Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kod geldi ama hala oyuna giremiyorum ne kaprisli bisiymis bu yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Ekleyin benide heavyler olarak yanyana gidip yardırabiliriz, arkadanda spg desteği güzel olur. Nick uzayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 uzayli sen miydin önceden bi oyunda sana bişiler yazmıştım cevap vermedin küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj mı attın oyun içinde yoksa lobbyden mi ? Birkere biri mesaj atmışdı bende geç cevap verdim ama sanki batuhandı diye hatırlıyorum. Bazende bir arkadaş giriyor benim hesabımla oda olabilir o yüzden cevap vermemiştir belki ? Yoksa neden cevap vermemeyim taş attımda kolum mu yoruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Turkish diye kanal açtım, language kanalımız olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bende başladım, nick: bahaaa keyifliymiş bayaa, sevdim. artillery üzerine odaklanmak istiyorum, alliesdaki artilleryler almanlardan daha üstün sanırım? tier olarak daha yüksek bazıları, fakat almanlarla da bayaa oynadım, allies'a dönsem mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 rus spg leri daha iyi diye biliyorum ben turkish kanalına gelin muhabbet ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 almanların ilk iki artysi uzun range ve daha etkili damage.Ruslarında ilk iki artysindeyse biraz kısa range fakat daha mobil.Manevra kabiliyeti olarak.su-26 özellikle. Yanlız Su-26 dan itibaren su-5 le birlikte rus artyleri alman artyleri gibi uzun range ve+ damage özelliklerine kayıyo. End tierde Rus artysi daha iyi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ruslar td hariç herşeyde daha iyi, milletin rus dışında birşey oynamadığını farkedince şu son iki tier'i atacaklar inşallah. aynı maçta 4-5 tane is-7 geliyor, tek maus yok. kimse de almaz zaten hedef tahtası gibi şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 benim nick dgfrt IS-3 almak istiyordum ama daha KV,KV-3 almak oynamak çok uzun sürer SPG'ye devam ediyorum.Hummel almak daha kolay olacak benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bence amerikan tanklarıyla dengeleyecekler ama almanlar yine boşta kalıcak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Amerikalıların hangi tanklarını eklerler ki?2. Dünya savaşında önemli bir Sherman,M10 tank destroyer var benim bildiğim.Daha sonrası için M26 Pershing,M46-47-48 Patton diye gidecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 shermanda kücücük tank he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 penetrationı bu kadar düşükken explosive shell kullanmanın bi esprisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 lucretia85 said: Amerikalıların hangi tanklarını eklerler ki?2. Dünya savaşında önemli bir Sherman,M10 tank destroyer var benim bildiğim.Daha sonrası için M26 Pershing,M46-47-48 Patton diye gidecek herhalde. Aha amerikan ağacı 3 sayfa önce yazmışdım. http://game.worldoftanks.com/news/general_news/american_tree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Cuce said: penetrationı bu kadar düşükken explosive shell kullanmanın bi esprisi varmı? he nin saçmalığı orda zaten zırhı delmeden hem gövdeye ,hem ekipmana hem sürücülere hasar veriyor. küçük bi tankın varsa he kullan is3 ve benzeri yüksek hasarlı silah takılmış tankın varsa ap kullan misal ben is3 le ap kullanıyorum alışığım bi atışta %40 civarlarında hasar vermeye he shell leri çekemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bide bu var ne olaki.Oyunun son halinde eklenicek tanklar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 tamamen random olmamalı spg/light/medium/heavy sınırlaması da olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 zaten sadece random match ile olmaz, tier sınırlaması da getirilebilen, çeşitli seçenekler olmalı kurulan oyunlarda. son iki tier'in giremediği oda açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 "unable to connec to the network" diyo surekli giremedim bi turlu, portlardanmidir acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 server yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya su aout aimgibi bişi varya yakındayken hedef. aout target tan bahsetmıyorum. bi türlü kopartamıyorum crosshairı adamın üstünden. önüne nısan alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sağ tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 IS'yi aldım.Süper bi tankmış valla işte şimdi zevk almaya başladım hele KV-3 gibi hantal bi tankın ardından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Cuce said: ya su aout aimgibi bişi varya yakındayken hedef. aout target tan bahsetmıyorum. bi türlü kopartamıyorum crosshairı adamın üstünden. önüne nısan alamıyorum adama auto target için sağ tıklıyosun serbest bırakmak için başka bi yere sağ tıklıyosun .aslında adama da sağ tıklasan bıraksa daha iyi olur çünkü vakit kaybı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar