Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 tiger aldığımdan beri zerre para kazanamadım, premium vardı biraz oradan yaptığım azıcık para da premium kapanınca ve 2-3 parça alınca gitti. top mermileri ve tamir aşırı pahalı, alman tanklarına bulaştığıma pişman olacağım königstiger alamazsam cidden. sırf onun için çekiyorum çünkü bu eziyeti yani. :/ of of o goldları çörçil'e harcayan aklımı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 herkese t-44 tavsiye ediyorum kasın mutlu olun:) yaw bu premium u sürekli kılmanın yolu yokmu?Gold bitti kaldık öle:)verin kardeşim 5000g tek sucumuz geç başlamakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 benim kodum gelmedi hala kaldim boyle ortada giremiyorum oyune allah allah yaa... madem gondermiyceksiniz almiyoruz beta tester artik bitti beta fln deyin kardesim heves ettik girdik tik yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi yanlız zencide harbiden 5k gold isteyen bi bakış sezdim yıhyıh(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 basvuru sey ettimb en, gelme ihtimali nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bana başvurduktan 3-4 gün sonra geldi, fake bilgi girdiyseniz yollamazlar kod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 interperez said: su-5 i bende bilmiyorum işin açığı.Benimde onu açmaya 1.5 k exp kaldı.Bugün çok latency vardı oynayamadım. Su-5 için bi official forumlara bak belki bişiler yazmışlardır. Belli de olmuyo birde almanların wespe tam hayakırıklığıydı mesela.Deneyip yamulmak lazım belkide. su-26'dan çok memnunum minimum 2 kill alıyorum oyun başı, su-5 nasıl acaba karşılaştırabilir mi biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 su-26 turret döndürebildiği için çok rahat bi alet onu biliyorum. su-5te var mı o bilmiyorum alman spglerinde öyle bir şey olmadığı için daha zor oluyor hedefi hızlıca tutturabilmek. hareket halindeki tankları vurmak için sırf kafası hareket edebilen bi alet lazım, ya da crew 100% eğitimli olmalı ki açığı kapatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 auto-aim olayını çözmem zaman aldı da ne şahane bir olaymış. uçanı kaçanı indiriyorum, 870 beygirlik MAYBACH'ı da taktım böyle döne döne patlatıyorum milleti haha biraz rahatladım para olarak da premium'u açınca, ilk goldların hepsini bitirmeseymişim çok güzel olacakmış. bu arada crew training'i boşlamayın, çok kritik bir olay. benim nick ultramarinus bu arada, fyi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Tigerımla yeni rekorum 1881 xp ve 50bin küsür kredi. Radyo upgradeini bitirdim şimdi bir tek tiger 2 kaldı. Günde 10k xp den 8 gün sonra alırım herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 su-5 de turret dönmüyo bildiğim kadarıyla.Turreti 360 derece dönebilen bir tek su-26 var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 su-5 aldım son turret'ı alamadım alınca yorum yazarım edit: yanlış, görüş açısı baya kısıtlı aim almak zor. hala son turret'i almadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 5-6 ay önce yayınlanan german ve ussr tank treeleri buldum ve pek değişmemiş aslında hemen hemen aynı, ayrıca yine USA tank tree yide buldum kendi offical sitesinde herhalde buda pek değişmez diğerleri gibi. http://game.worldoftanks.com/news/general_news/german_tank_tree 25 şubat 2010 tarihli http://game.worldoftanks.com/news/general_news/soviet_tank_tree 4 mart 2010 tarihli http://game.worldoftanks.com/news/general_news/american_tree 11 mart 2010 tarihli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ya stug3 aldım ama . wipe tan önce td oynuyodum unutmuşum oynamayı galiba sadece öne ateş eden tank devamlı sağa sola dönüyor hedef kesinleşmio bi türlü zaten td oynayan çok az kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 demin medium tankla kafa kafaya kaldım hp de azdıda bende herif önden çatır çatır vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 olmuyor olmuyor is3 ümle ölüm kusmak istiyorum dierleri aynı tadı vermiyor ya.heavylere hızlanıp hızlanıp arkadan çarpıp üstüne bide ap mermi koymak gibisi yok.binanın köşesini dönünce ufak tankların kaçışını izlemek..dier tanklarda herkes düşman mübarek .heavy de bi arty bi dier heavy lerden çekiniyorsun dierlerinde light tanktan korkuyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 su-5 mortar upgrade'ini de aldım, cimrilik yapmadan alabilirsiniz... yalnız gold'la alınan mermiler dışında sadece 14 mermi alıyor, KV-3 ve denkleri dışında fena vurmuyor. (tabi jagdtiger patlatmak hayal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hepimiz aynı savasa girebiliyomuyuz eğer girebiliyosak bi ara toplanalım bişiler yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 gold nerden geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hergün 150g otomatik olarak yolluyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 şu an oyuna gircem isteyen varsa platoon yapalım nick : yumzuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 gold'um yok platoon açabiliyorsanız açın =) nick : kertenkel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 düşüp düşüp duruyorum oyundan hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Hafif lag başladı.YEni başlayan arkadaşlar goldunuzu harcamayın biriktirin.1 aylık yada en azından 1 haftalık premium alın sonra rahat edersiniz. Bu arada oyunun matchmaking sistemi değişti.Şu anda biraz daha dengeli gibi. link Şurda forum konusu var oylamaya sunulmuş.Bence oyuncuların istatisliklerine göre savaşların ayarlanması çok mantıklı olur.Çünki gerçekten oyundan anlamayan adamlarda var.Beceriksizlerde var onlar kendi aralarında kapışsın. Win / loss olayı yada yok ettikleri tank sayısına veya artık kazandığı exp e göre bi ayarlama yapsınlar insanlar gerçekten kendi rankları ile mücadele etsin.Ya 100 maç kv-3 ile yapıp 10 kill i olan adam gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben günlük aldım premiumu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar