Madcat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 fifa da zaten futbol oyunu değil (tabi ki PC versiyonundan bahsediyorum.) o yüzden ona koyma ihtimalleri %90mış direk robinhoyla konuştum o söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Pc versiyonu da nextgen olacak yamulmuyorsam bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 öyle olacak ama aynı olur mu oynanabilirliği bilmiyorum. Misal ps3'te sağ analog oyuna yön veriyordu bariz bir biçimde, ya da arka tuşlar vs. Bilgisayar klavyesinde hepsini uygulayabilsek bile kontrolleri çok zor olur gibime geliyor. PC'ye kol takılır oynanır gerçi de takma imkanı vs. olmayanlar için kötü olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ilk incelemeyi gamemaster yapmış 94/100 FIFA10'un çok üstüne koymuşlar, herşeyiyle harika demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 demosu çıksın artık çok merak ediyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 DarKRideR said: öyle olacak ama aynı olur mu oynanabilirliği bilmiyorum. Misal ps3'te sağ analog oyuna yön veriyordu bariz bir biçimde, ya da arka tuşlar vs. Bilgisayar klavyesinde hepsini uygulayabilsek bile kontrolleri çok zor olur gibime geliyor. PC'ye kol takılır oynanır gerçi de takma imkanı vs. olmayanlar için kötü olur .klavyeyle futbol oyunu mu oynanır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 senelerce klavyelerde oynamadık mı bu oyunu :D hatta hangisindeydi fifaların bilmiyorum ama mouse ile de oynayabiliyorduk galiba, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ya tamam da o zamanlar psone falan vardı japon4 oynuyoduk fifa99 actua soccer oynuyoduk :) şimdi rumblepad II var şahane, xbox ve ps3 controllerlarından daha başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 98'de olması lazım mouse oynananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 97 de oynuyorduk mousela.kapalı spor salonu vardı hatta orda maç yapardık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 98'de de vardı ya şimdi hatırlıyorum, hatta babam orjinal olarak almıştı bana da hayvan gibi değer veriyordum. Şimdi daha bi değerli gerçi oyun, aradan neredeyse 12 sene geçti ondan başka oyun almadı bana sonrasında asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 fifa 11 gameplay gametrailer o pinball engeledik diyorlardı ama pek engellenmiş gibi deil sanki.oynayan elemanlar denemedi fazla tek pas ama. oynamadan farkedilmez degişiklikler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Hala dandik tele kamerası. Azıcık feyz alsınlar PES'ten de wide kamera koysunlar. Broadcast işimi görüyor ama arkadaşlar "abi açı yamuk" diye ağlıyorlar. Tele'de sahanın yarısı yok be. En az zoomla falan oynasan yine yok tek kanadı görmeden oynuyorsun. Sonra zırt pırt radara bak peeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 first person olsun kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yahu şu gameplayin 10 dan tek farkı 1e1lerin %1 miktarında iyileştirilmiş olması. fark bulan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 farklı bir top kontrolu gelmiş onu gördüm.ayagında durduruyor. onun harici oynamadan farketmek zor ama şu pas olayını yavaşlatmadılarsa üzülürüm. pesten fifaya geçen bebeler daha öteki adamı görmeden x x x x kare kare kare kare koşkoşkoş karekarekare şeklinde oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 oynamadan bilemezsinizki gamplay degişmiş değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 pesten fifaya geçenler pes stiliyle oynamaya çalışıyorlar çünkü. sonra sonuç hüsran olunca YEAA BU OYUN BOK diye ağlıyorlar. paslara getirilen yeni sistem bence fifanın en büyük eksiğini kapatacak. gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu tahtını kaptırmıyor net bir şekilde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 said: EA’nin başarılı futbol serisi FIFA’nın bu sezon için çıkacak oyunu FIFA 11 için bazı düzenlemelere gittiğini açıkladı. Pek iyi bir haber olmayabilir. Zira oyunu ikinci el alacaksanız oyunu oynamak için EA’ye 10 dolar gibi bir ücret ödemeniz lazım. EA ve bazı önde gelen firmalar takas ve ikinci el oyun piyasasının korsandan daha tehlikeli olduğu görüşünde. Bu nedenle EA takas ve ikinci el için böyle bir önlem aldı; önlemden çok EA’ye para kazandırmayan bu tarz oyuncuların parasını almak. Ayrıca yine bu sistem Tiger Woods 11 için de geçerli olacak. Ve de bundan sonraki EA oyunları içinde. Ayrıca bundan sonraki zamanda bazı firmaların bu yolu seçeceği aşikar gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ps0YtyQ8EHQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Yıllardır PES e alışmış biri olarak , 2004 ten beri ilk defa Fifa oynıycam heralde. Pre-order ı verdim , inşallah pişman olmayız . Bakalım farkı neymiş PES ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 öncelikle oyun çok güzel olmuş.pas sistemi degişmiş.pinball kesinlikle olmuyor.2 pastan sora top yavaşlayıp sekmeye başlıyor.hani kontrollu pas gerkli olmuş fiziksel degişimler olmuş.adamlar kopek gibi koşunca 90dk dayanamyanlar oluyor.higuain mesela dakka 70 lerde minicik kalmıştı barı ikili mucadeleler daha agresif olmuş.kaleciler çok iyi olmus.öyle salak salak kornere top yollamıyorlar.ve üçgenle açınca daha mantıklı davranıyorlar. tabi haylayts olayı tam oturmuş.sonunda maç sonu golleri izleyip kaydedebiliyoruz hoşuma gitmeyen şey korner kullanırken çok yakın goruntu oluyor.birde adamlarda fazla bi hızlılık var.yani çok hızlıymış gibi.ama koşunca falan o kadarda hızlı değiller.fakat durdugun yerde sag sol flan yapınca sanki adam turboluymiş gibi oluyor şut tekniği degişmiş.plase vuruslar daha güzel olmus ve daha az gol oluyor ceza sahası dışından çaprazdan fln ama tabi yine topa vurunca bi yukselip alcalma olayı devam ediyor hani dengesiz gibimsi. ama genel olarak fifa 10 un ustune koymuşlar.yeni sevinçler gelmiş.adamlar villanın golden sora koşuşunu bile anyı yapmıslar :) bide gol attıktan sora takım arkadaşlarından kaçamazsan sevinemiyosun :) be a goal keeper favorim.teke tekte arenada karşımızda kaka zevk vermiyor ama oyunu alınca kaleci olarak maç yapması çok zevkli olacak yapay zeka gelişmiş.gerçi demo 3 dakkalık oldugu için organize bi atak yapana kadar maç bitiyor.ama legendaryde falan oynadım gayet zorluyor.artık special movesda yapıyor computer :).hani karşındaki online player mış gibi bir his veriyor yani iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 mokoko said: ben oynadım butun gun. oyun baya guzel olmus. fifa 10'da eksik olan ne varsa duzeltilmiş gibi. artık paslar ole her attığınız yere gitmiyo artık. pasları atıcağınız kişinin yakınlığına uzaklığına gore ayarlamak gerekio. ztn pas metrede gozukuyo ideal pas şiddeti. şutlar falan baya değişmiş. aşırtma olayı tamamen değişmiş. penaltı atmada çok değişik. wc2010'da sanırım vardı bole. baya zor ama alışınca rahat rahat atılıyo. bide elle oynama olayını koymuşlar. şutlar falan ele kola çarpabilio. şole bi sorun varki maçlarda çok fazla penaltı oluyo. bilgisayar bolumune yazmısım yanlışlıkla. burayada cp ediyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 penaltıya arenada calısınca hemen alısıyor insan.normal maçta cıkmıyo ama arenada target cıkıyor az çok biliosun sonra nasıl ayarlıcagını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 6 maç yaptım 1 gol attım. hiç gol yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar