Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 signed for shippingle 54 pounda geldi pahalı oldu / ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ywa shoptodan alsanıza :) ne gerek ebay falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 shopto preorder için şu securipay mi ne TR bankalarının ek güvenlik önlemine yönlendiriyor beni, onu da açtırmak gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Red said: ki bence olay kaleciyi geçmek değilde.geçtikten sora illa bi durmak lzm yoksa top yan ağlarda fix abi bu da senin beceriksizliğinmiş hani. analogu geriye çekerek şut atarsan dar açıdan kaleyi tutturabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 analogu her yöne çekip vurdum yinede boş kaleye her zaman gol olmuyor yani.ben vururken asla emin olamıyorum şöyle bi donup garanti vuruş yapıyorum obur turlu ya direk yada yan ağlar.en azından etoo da öyle oluyor ben başka takmla oynamıyorum interden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 beyler sağ analog, l2, kare ve tüm sorularınız için maç yapabiliriz ben hepsine hakimim öğrenmiş olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 special movesla çalım atarım diyen arkadaşın anelorada en son 4 attım o lafının üstüne :) belki 1 tane çalım atmıstı o maç senide bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Karşılıklı iddialı açıklamalar geldi bakalım sonunda ne olacak? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 nilep senlede bi maç atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 oyunda Türkiye Ligi var lan. gerçi önceki oyunlarda varmıydı bilmliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 online oynadıkça farkettimki çok ta elzem değil special moves, ama yerinde kullanınca etkili oluyor, özellikle çaprazlara iki analogu getirerek yaptığımız hareket. birde üst-sağ analog combosu etkili bayağı. bu arada lvl yüzündendir muhtemelendir de bi 10maçtır yenilmiyorum garip bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Red said: special movesla çalım atarım diyen arkadaşın anelorada en son 4 attım o lafının üstüne :) belki 1 tane çalım atmıstı o maç senide bekleriz :) special movesla çalım atarımla yenerim çok farklı iddalar yanlız :) maçı hatırlamıyorumda ping çok büyük bi etken bu konuda onuda belirteyim fifadan elimi eteğimi çektim zaten bu kadar sinir olduğum başka oyun yok fifa11 de saçmalıkları kaldırırlar umarım nba2k10 a sardım bu aralar gerçi onunda net code u bok gibi internetten oynanmıyor neyse umarım fifa 11 güzel olur iddalı güzel maçlar çeviririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Red said: special movesla çalım atarım diyen arkadaşın anelorada en son 4 attım o lafının üstüne :) belki 1 tane çalım atmıstı o maç senide bekleriz :) ulan hala mı be red shapshal said: Red said: shapsal seni finale saklıyorum Red said: shapsal,beşiktaştan yediğim 6 golun faturasını sana kesiyorum :) Red said: shapsal bugunluk kurtardın.hadi bfc2 oynuodun falan ama kaçış yok :).fenerbahçeyi istiyorum yani Fenerbahçe 2 - 1 Schalke Fenerbahçe 1 - 0 Schalke fazla söze gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 abi ben fenerbahçeyi hala yenemiyorum inanır mısın :) herhalde bi 20 defa falan fenerbahçe ile oynadım h2hde daha hiç galibiyetim yok :) normal takımınla gelmeni tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bende fenerbahçeye hiç yenilmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 fenerbahçe'yle hiç kazanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 fifa 11 çıksın kardemir karabüksporla gelirim o zaman yenersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 o değilde sanırım FIFA 11'de Beşiktaş bayağı seçilen takım olacak :D Ben alırım en azından 30 gün kaldı, beklemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 cidden cıksın artık az kaldı kırıcam ben bu world cup oyununu cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Fifa ilk review'ını almış, %94... best football game ever demiş review yapan herifler. GamesMaster Magazine has published the first ever review of FIFA 11 and has crowned it as the best football game ever. It received a hugely impressive 94% rating from the guys and they claim has the looks, the sounds and plays just like a dream. Not long to go now until we can test it all out for ourselves! http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=263290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bu oyunda da ibo hala drogbadan daha iyiyse keserim öyle oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 pc versiyonu nasıl olacak ondan haber var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Yeto said: bu oyunda da ibo hala drogbadan daha iyiyse keserim öyle oyunu. fifa 11'in official cover'ında kazim kazim olduğunu bilmiyorsun galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kazım kazım bildiğin manav ulan!!! o-la-maz ya , bunu yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar