Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

online oynadıkça farkettimki çok ta elzem değil special moves, ama yerinde kullanınca etkili oluyor, özellikle çaprazlara iki analogu getirerek yaptığımız hareket. birde üst-sağ analog combosu etkili bayağı.

bu arada lvl yüzündendir muhtemelendir de bi 10maçtır yenilmiyorum garip bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

special movesla çalım atarım diyen arkadaşın anelorada en son 4 attım o lafının üstüne :)

belki 1 tane çalım atmıstı o maç

senide bekleriz :)

special movesla çalım atarımla yenerim çok farklı iddalar yanlız :) maçı hatırlamıyorumda ping çok büyük bi etken bu konuda onuda belirteyim

fifadan elimi eteğimi çektim zaten bu kadar sinir olduğum başka oyun yok fifa11 de saçmalıkları kaldırırlar umarım nba2k10 a sardım bu aralar gerçi onunda net code u bok gibi internetten oynanmıyor

neyse umarım fifa 11 güzel olur iddalı güzel maçlar çeviririz
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

special movesla çalım atarım diyen arkadaşın anelorada en son 4 attım o lafının üstüne :)

belki 1 tane çalım atmıstı o maç

senide bekleriz :)

ulan hala mı be red

shapshal said:

Red said:

shapsal seni finale saklıyorum

Red said:

shapsal,beşiktaştan yediğim 6 golun faturasını sana kesiyorum :)

Red said:

shapsal bugunluk kurtardın.hadi bfc2 oynuodun falan ama kaçış yok :).fenerbahçeyi istiyorum yani

Fenerbahçe 2 - 1 Schalke
Fenerbahçe 1 - 0 Schalke

fazla söze gerek var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Fifa ilk review'ını almış, %94...
best football game ever demiş review yapan herifler.

GamesMaster Magazine has published the first ever review of FIFA 11 and has crowned it as the best football game ever. It received a hugely impressive 94% rating from the guys and they claim has the looks, the sounds and plays just like a dream. Not long to go now until we can test it all out for ourselves!

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=263290
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...