Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

onun dışında bir sıkıntım yok benim ama insan oyuna 100 lira üstü verince düzgün modellenmiş oyuncular istiyor arkadaş. fifa neden böyle yapıyor anlamıyorum pc'deki adamlar cillop gibi birebir konsoldaki adamlar neden alakasız? illa pes mi oynayalım anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bende de donmalar oluyor.hemen hemen 1 kez donuyor her mac. oyun gayet guzel olmus.cok begendım.ayrıca spıkerın sesı normalden baya az.gurultu cok.ben taraftarın sesını kısıyorum bıraz oyle dengelıyorum.ama bu donma problemı ıcın yama fılan yapsalar barı
Sosyal ağlarda paylaş

ernst ile guti gerçekten ayrılmıyor =)

Kaleci ile karşı karşıya kaldığında yaydan falan vurucaksın gol oluyor o zaman ama açı daralınca hep kurtarıyor. Uzaktan şutlarıda iyi çıkarıyor. Orta-kafa-gol klişesi yok bu oyunda 10 tane yapsam belki 1 tane oluyor.
Holosko ile ne zaman vursam hep direkten dönüyor =)

Ya oyun bi acaip geldi bana sürekli oyuncular dip dibe. İtiş kakış var top sürekli birilerine çarpıyor. Ayrıca ikili mücadelelerde çok omuz atıyorlar. Bu kadar olmamalı ya. Kasımpaşa ile oynuyorum q7 ile yardırıyım derken omuzla adamı yıkıyorlar yere =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız hakkaten PES'te yüzler çok daha özenliyken bi Gui bi q7 bi kewell, baros falan en azından adam gibi yapılır ya. Ayıp hakkaten, grafik açısından çok başarısız geliyor bana FIFA. O kadar lisans alıyorlar eyvallah da bari belli başlı oyuncuları modelle adam gibi, gidip Mehmet Batdal'ı yap demiyoruz sonuçta :D
Sosyal ağlarda paylaş

kewell ı neden yapsınlar ki zaten?

fifa' nın olayı budur yıllardır önemli takımların önemli oyuncularının yüzleri yapılır. son zamanlarda birçok ligin oyuncuları da yapılıyor ama kewell futbol hayatı bitmiş, ununu elemiş eleğini asmış bir adam. ne gereği var yani.

milli takım oyuncuları biraz benziyor işte yeterli. oyundaki en önemli oyuncular daha başarılı modellenmiş, vücut duruşları bile aynı yani ronaldo olsun messi olsun.

zaten gerisi gereksiz görende adamın yüzünü görerek futbol oynuyoruz zannedecek tele kameradan 5 santimlik adamlarla top oynuyosunuz sonuçta. bir de playstation xbox vs bunların olayı bu kadar, futbol oyunlarında falan daha gıdım gıdım ilerler grafikler fazlasını kaldıramaz. zaten ps3 kaldıramıyor fifayı kupa falan alın animasyonları izleyin kare kare herşey midem kalktı fps 10un altına düşüyor herhalde. dolayısıyla fazla bişey beklememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

kewell ı neden yapsınlar ki zaten?

fifa' nın olayı budur yıllardır önemli takımların önemli oyuncularının yüzleri yapılır. son zamanlarda birçok ligin oyuncuları da yapılıyor ama kewell futbol hayatı bitmiş, ununu elemiş eleğini asmış bir adam. ne gereği var yani.

milli takım oyuncuları biraz benziyor işte yeterli. oyundaki en önemli oyuncular daha başarılı modellenmiş, vücut duruşları bile aynı yani ronaldo olsun messi olsun.

zaten gerisi gereksiz görende adamın yüzünü görerek futbol oynuyoruz zannedecek tele kameradan 5 santimlik adamlarla top oynuyosunuz sonuçta. bir de playstation xbox vs bunların olayı bu kadar, futbol oyunlarında falan daha gıdım gıdım ilerler grafikler fazlasını kaldıramaz. zaten ps3 kaldıramıyor fifayı kupa falan alın animasyonları izleyin kare kare herşey midem kalktı fps 10un altına düşüyor herhalde. dolayısıyla fazla bişey beklememek lazım.

Kewell konusunda katılmyorum. Avusturalya'da idol. Leeds te efsane olmuştu. Liverpool macerası kötü bitti. Romantiklik yapmıyorum ama Kewell gibi bir oyuncunun yüzü iyi olmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...