KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kotaku said: Killzone 3 played as a motion game is proof that motion games don't have to sacrifice. They can deliver the meaty, deep gameplay Playstation 3 owners have come to expect from their big-game releases, and do so with a new control scheme that isn't just adequate, it sometimes feels like an improvement. http://uk.kotaku.com/5750957/killzone-3-makes-me-a-believer-in-motion-control?skyline=true&s=i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oha o silah nedir. http://www.youtube.com/watch?v=U24viNAmjrs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 single playerda oyunun son 10dk si kullaniyosun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 heh lansman partisinden geldim şimdi, killzone 3'ü herşeyiyle test etme şansına eriştim. Öncelikle en merak edilen şeyden başlayayım ve kısa geçeyim, Sharpshooter beş para etmez birşey sdafsd, alışma süresi çok uzun ve karışık, üstüne üstlük ani hareket kesinlikle yapmamak gerekiyor. Yani silah tutup sadece 2-3 cm falan oynatabiliyorsunuz ki mal gibi dönmesin ekran, ha birde bunun devasa bir projeksiyonda böyle olduğunu söyleyeyim, evdeki TV'lerde oynaması çok çok çok daha zor olacaktır. Move'da ise bir o kadar eğlenceli, yani daha basit oynanıyor, daha rahat. Alışma süresi sharpshooter kadar olmasa da daha kısa sürüyor ve sharpshooter kadar sabit kalmak zorunda değilsin, Bunun dışında oyunun 3D'si gerçekten olağanüstü, hani Avatar'dan sinemada aldıığım hazdan daha iyisini yaşadım. Mesela patlama sahnelerinde kumlar, ateşler falan üstüne üstüne geliyor. Co-Op modu da hoş, single'da hoş lakin tek alışamadığım şey dublaj oldu. Kötü değiller lakin ne bilim, çok bilindik çok alışıldık sesler, birde o senkron hissini yaratmıyor. Lakin şu yandan takdir edilmeli ki sap gibi istanbl ağzı kullanılmamış, sokak ağzıyla, tam orada olsa sıradan bir Türk nasıl konuşursa öyle konuşturmuşlar. Hani afedersiniz, yasak ama bunu daha iyi anlatamam sdfsda "göt lalesi, SİİKKKTİRRRR, ORRROOOSSPUUU ÇOCUUUUUUU" tarzında zor durumda kullandığımız kelimeleri böylesine atmosferi olan bir oyunda, hele 3D'de oynarken duymak beni kendimden geçirdi. Ayrıca düz analog kontrolleri de ikinci oyuna göre aşırı derecede geliştirilmiş. Daha çok Bad Company 2'ye benzeyen kontroller ve bir COD oyunu oynuyormuşçasına dinamik oyun düzeni, gerçekten büyülüyor. Tek kötü grafikler olmuş diyebilirim. Hani Killzone2'nin neresinde hiçbir yerinde hata yokken Killzone 3'ün bazı yerlerinde gerçekten kötü grafik kaymaları, kaplamaların geç gelmesi gibi sorunlarla karşılaştım. Lakin atmosfer 2. oyundan kat kat daha iyi, Şimdilik oyun hakkında bu kadar, bunun dışında Özgür Kirazcı ve Burak Özboy ile tanıştım ve özellikle Burak Özboy ile 25 dakikadan fazla bu yıl Türkiye Playstation'ın planlarını konuştuk, yeni PSP, PSP2, oyunlar falan derken çok geyik bir adam olduğunu fark ettik. Özgür Kirazcı'da nitekim çok candan ve gerçekten geyik bir adamdı. Çok güzel geceydi. 105TL'ye Killzone 3 + Up In The Air Blu-Ray aldıktan sonra yarışmadan Promo Killzone 3 kazanınca biraz üzüldüm gibi oldu ama olsun, takasa falan veririm bir tanesini asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sat bana işte hazır alıcam bende :) göt lalesi diyor mu hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Diyor, hemde çok güzel bir yerde diyor :D Kopuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kz3 single ı hem türkçe hem ingilizce oynamayı planlıyorum. crysis in türkçesi çok eğlenceliydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Şu lansmanda olmak isterdim. Nerden çağrıldınız siz bu lansmana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 multi de türkçe mi konusmalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 LathspeLL said: Şu lansmanda olmak isterdim. Nerden çağrıldınız siz bu lansmana? facebook sayfasında başvuru application'ı vardı. Oradan başvurmuştum tutmuş arkadaşımla birlikte, Ama çok iyi oldu. Buraz Özboy'a sordum hani bu sene daha lansman partisi verir misiniz diye, uncharted 3 için kesin vereceğiz ama diğerleri şüpheli, büyük ihtimal infamous2 içinde veririz dedi. Yeni lansman partilerinde öncelikli olarak bu partiye katılan kişiler direk davet edilecekmiş. Bu yüzden bu partiye katılmak bir nevi Playstation Türkiye ailesine yakınlaşmak oldu. Ayrıca adam mailimi aldı, kartını falan verdi bize sohbetimizi sevince, yeni etkinliklerde bana ulaşın ayarlarız dedi asdfas birde psp2 ile ilgili yeni bilgiler gelirse eline mail atacağını söyledi bana sanmıyorum atacağını, unutur falan asdfas güzel geceydi cidden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Red said: multi de türkçe mi konusmalar falan multisinde hata vardı lakin patch çıkarmışlar, o da Türkçe oynanıyormuş sanırım artık lansman partisinde sesler çok kısıktı, menüler türkçeydi ama oyun içini multide tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bugün Killzone 3'ü hem DS3'le hemde Move'la 3D olarak oynadım. 3D olayı gayet iyi, hatta çoğu yerde harika ama çözünürlük falan düştüğü belli oluyor. Hissettirmiyor o kadar tabi, o derinlik hissi yetiyor. Gamepad ile zaten oynayamıyorum, o yüzden Move'u denemek istiyordum. İlk başta zorlandım ama yavaştan çözdüm olayı. Çözünce, öğrenince olayın sehri değişiyor. Resmen ateş ederken içine giriyorsunuz olayın. Sony başarmış. Killzone dünyasına çok uzak olsamda, hellgast'lar falan bana hitap etmesede oyun oynatıyor kendini. Seveni için nasıldır kimbilir. Yalnız birde Sharpshooter'la oynamak istedim. Yani elimde move ile zevkli, SS ile düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 move ile sharpshooter arasında çok fark var yalnız, Move bence çok daha rahat ve kolay Sharpshooter'i hiç sevemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Killzone 2 beğenmemiştim de bu sharpshooter için almayı planlıodum da böyle diyince bi duraksadım. Move'u demosunda denemiştik de gamepad çok daha rahat gelmişti. Cidden kötü mü çok sharpshooter? Gamepad ile de gayet mutluyum aslında ben fpslerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben ise Sharpshooter'sız zorlandım diyebilirim. Direk aklıma SS olsa çok rahat aim alabileceğim oldu. Elde düz tutarken aim almak bir derece. Ama mood'a girmek için şart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 progamer said: Killzone 2 beğenmemiştim de bu sharpshooter için almayı planlıodum da böyle diyince bi duraksadım. Move'u demosunda denemiştik de gamepad çok daha rahat gelmişti. Cidden kötü mü çok sharpshooter? Gamepad ile de gayet mutluyum aslında ben fpslerde :D ya ben beğenmedim, sizi çelmek istemem Yani azıcık oynatıyorum nişan almak için, bir anda 180 derece dönüyor silah, çok hafif oynatmalar vs. gerekiyor. Misal yakın dövüş için silahı yukarı doğru böyle dipçik atar gibi kaldırmak gerekiyor. İyi hoş ama hafif sağa yatık yaparsan hareketi onu şarjör değiştirme olarak vs. algılayabiliyor. Yani aleti kullanacaksan böyle Arcade makinelerdeki House of Dead oyunlarının performansını kesinlikle beklemeyin, yanından bile geçmiyor, alakası bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150191507122925&oid=14104316802&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 nintendo wii de vardı böyle şeyler bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oynayan yok mu beyler tüfekle beraber alıp izlenim paylaşıcak.ya da oyun hakkında genel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Arkadaş move'la oynuyor, süper düper diyor. Sharpshooter bulsa alacak ama yokmuş etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben movela 1 saat falan oynadım bidaha da oynamam heralde alışamadım bir türlü, gamepad daha rahat geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 LathspeLL said: Arkadaş move'la oynuyor, süper düper diyor. Sharpshooter bulsa alacak ama yokmuş etrafta. Türkiye'de 3 tane varmış, Özgür Kirazcı'nın dediğine göre asdfasd bir tanesi lansman gecesinde hediye edildi kura sonucunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 birde sharpshooter bence move'dan daha kötü, ağır ve kullanışsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 You don't get it do you? Olay ağır olmasında değil ki, biz FPS severlerin yapmak sitediği bir olay sharp shooter ile FPS oynamak. FPS'cilerin fantazisine yakın bir tasarım ondan isteniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar