BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Sony centerda http://www.hepsisony.com/?urun-2898-PS3-Motion-Controller-Sharp-Shooter--Keskin-Nisanci-.htmlvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ben bekliyorum çıksın Feza'ya gidicem. Move + Sharpshooter + 3D denemek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 çok da uçuk değilmiş fiyatı esasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Herşeyi alırsan işte pahalıya geliyor. Mesela bana PS3 aldıran olaylardan biri Move ve Sharpshooter'dı. Şimdi hepsini almak istesem 350'ye falan geliyor. Üstüne killzone veya socom alacaksın 450 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 o kadar para vermek gereksiz geliyor bana. cunku kendime 1 hafta veriyorum sıkılmak için.sonra suratına bakmam move un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 çççooook para çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 demosu çıktıla oynadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 demo mu :) 1 hafta falan betaya aktım hatta sonra sildim cunku oyundan keyfimi alcaktım nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 single player demo cıktı evet oynadım grafik multiplayer betadan kat kat iyi sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ekşını baya bollaştırmışlar güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Dublajın çok iyi olduğunu söyleyen oldu mu? Olmadıysa ilk ben söyleyeyim. Herşeyi orjinal diliyle dinleme taraftarı olan biri olmama rağmen İngilizceyi aramadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cıktımı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Şimdi kaba hesap yapabilir mi bilir bir kişi; en ucuzundan move'du kamerasıydı şu tüfekti ne kadara alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Maksimum 350 olur herhalde, Türkiye den alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Darty'de kamera 30 liraymış, Starter pack alacağınıza ayrı ayrı alın diyorlar, daha ucuza geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 lansman partisine davetiye geldi, gidecem bakalım nasıl olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Gözümü kararttım alacam ben bunun herşeyini sıkılırsam burdan birinize satarım das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 DarKRideR said: lansman partisine davetiye geldi, gidecem bakalım nasıl olacak :) nerde yapılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Point Hotel Barbaros, Gayretepe'deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 BulletRide said: Şimdi kaba hesap yapabilir mi bilir bir kişi; en ucuzundan move'du kamerasıydı şu tüfekti ne kadara alınır? Aynen ben de alıcam Sinan, bi yerde uygun bulursan bana da haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 140 küsür lisra starter pack navigation kontrol 90 bu silahla birlikte kz3 215 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 total 445 lira mı ediyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 küsüratı vardır tabi ben yuvarladım 450-460 arası tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 pöf çok pahalı ya. keşke önceden alsaydım move şimdi çok koymazdı killzone+sharpshooter hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ben Killzone 3'ü ve Move'a henüz para harcamam. Bana Move aldıracak oyunlar yok ortada henüz. Yani Move alırsam kesin Killzone 3 alır oynarım ama Killzone için Move almam. Portal 2 Move destekli olsaydı alırdım kesin ama onuda yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Bekleyeceğim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar