hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Cuce said: champion mode geldi oyuna, bildiğin age of işte. bütün üniteler techler hersey acık, itemlar etkilemiyo hiç bişeyi. düz multi canavar gibi. şu nedir tam olarak?
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 e aynen dediğim gibi işte. bu age of online'ı bildiğin mmo kafasıyla yaptılar. bölüm oynuosun item cıkıyo üntielere giydiriyosun falan filan. tech tree'in var skill tree gibi ordan tech seciyosun onları kullanrak oynuyosun falan. işte 2 ay oldu herhalde yeni mode getirdiler oyuna. tech tree item falan yok direk düz age of empires. gameplay'i falanda baya keyifli. temposu age of 2 den cok daha düzgün. oynanacak oyun oldu bildiğin. steam'ede getirmişler. paket halinde falanmıs indirimmi ne varmıs. orasını bilmiyorum.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 o champion mode paket almadan oynanabiliyo mu
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 oynayan var mi? http://www.pcgamer.com/2012/07/04/did-age-of-empires-onlines-revamp-solve-its-biggest-problems/ sunu gorunce bi heveslendim, duzeltmisler sanki pek cok seyi.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben oynuyorum, oynıycak olursan, kapısırız, legandary q falan yaparız. hascuce diye eklersin benı. bide marathon'a gel diğer servelrara luzum yok.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bu ürün şuan bulunduğunuz alanda erişime kapalıdır diyo. :(((
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 benimde oynayasım var da saçma sapan questler yapmak istemiyorum şu champion mod'a bakmak lazım onun için ne almak gerekiyor? normal age of kafası istiyorum
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yukluyorum bakalim. bi girim de cuce'ye haddini bildireyim.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 steamdende alabiliyosdunuz ya ordan adaha ucuz bile oluyo olabilir steamden alıverin işte bi ırk. hatta almayın bi deneyin işte önce. champion mode için champion modeda oynamak istediğin ırkın premium'u gerekiyo. premiumsuz pvp yalan. champion mode dediğimizde direk düz age of. item lvl falan yok. hersez esit.
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Yeni F2P sistemi gelmişmiş nedir bu işin aslı ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 düz age of geldi mi? sadece single var diye bırakmıştım ben. hemen alırım öyleyse.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 region lock var mı ama? vpn ile alsam oyuna girince oynayamazsın der mi?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 premium geyiği acaip baydıydı beni bırakmıstım bi noktada
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 premium diye bişi yok, free olanı demo diye bakıcaksın. yenı free 2 play sistemide fıs. böle 2 haftada bır anca yenı ırk alıcak akdar puan bırikir gibi ki o gorevler free accla yapılırmı bilmiyorum. ki zaten lvl 40'a kasılmaz bayar free acc
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Cuce said: premium diye bişi yok, free olanı demo diye bakıcaksın. yenı free 2 play sistemide fıs. böle 2 haftada bır anca yenı ırk alıcak akdar puan bırikir gibi ki o gorevler free accla yapılırmı bilmiyorum. ki zaten lvl 40'a kasılmaz bayar free acc Zahmet olmazsa yeni f2p sistemini biraz açarmısın yıllardır aoe2 ve age of mythology oynuyoruz buna başlayacağız şimdide yani bizim için çok önemli.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 lvl 40 olucna questler var onları yaptıkca empire ppoints geliyo, empire pointsle premium acabilyiosun. veya veriyosun 10 dolarmı ne acıtyosun bı ırkı premium. premium olmadan bilgisayara karsı gorevler oynanmazç, oynanırda oynanmaz.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 şu oyunu gerçekten severek oynardım, fakat grafikleri gördüğüm andan itibaren tekrar açıp bakmadım bile.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 "unavailable in your region" diyor, nasıl indiriyorsunuz oyunu?
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Hiç Free olarak 40lv olup Empire Points kasıp beleşden Premium alan oldumu ona göre bizde başlayalım 8-)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 grafikler sahane animasyonlarda. sanmıyorum olduğunu, 10 dolar verip alıcaksınız bı ırk işte, cok para değil abartmayın bu kadar.
Öne çıkan mesajlar