raw power Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Daha ne kadar kötü olabilir...En azından şans vermeli,Aykut'un performansı hakkaten diplerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aquila said: devrede onuru nincalıyalım. devrede değil de sezon sonu nincalayabiliriz anca, sözleşmesi haziranda bitiyomuş. liverpoolu çekmeleri sakat oldu işte bayağı bi scout listesine girmiştir. Gerçi ing. bilmeyen kaleciyi asla almıyo büyük takımlar. Akinfeev gibi müthiş adam bile sırf ingilizcesi yok diye yıllardır harcanıyo rusyada, o yüzden alabiliriz sanki belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ya franco sonrası ilk fırsat eline geçtiğinde bi iki maç iyi işler yaptı da, niye hemen yamuluyor bu herif hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yine iyi yırtıyoruz, güzel. geretsstyle şampiyonluk geliyor bu sene de mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gecenin tesellisi oldu bu maç. ukrayna yolcusu kalmasın, ekran başında yeterince desteklediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Rewendor said: Gerçi ing. bilmeyen kaleciyi asla almıyo büyük takımlar. Akinfeev gibi müthiş adam bile sırf ingilizcesi yok diye yıllardır harcanıyo rusyada, o yüzden alabiliriz sanki belki. Benim bildiğim akinfeev halinden memnun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 akinfeev nereye geliyor yahu fddhgfkglhjkjngbjgkhlşjk. robinho bjk ya gelir ama akinfeev gelmez tr ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 akinfeev'in Türkiye'ye gelmesiyle ne alakası var ki konunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tam ben sorcaktim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gfjhgf epic fail said: Gerçi ing. bilmeyen kaleciyi asla almıyo büyük takımlar. Akinfeev gibi müthiş adam bile sırf ingilizcesi yok diye yıllardır harcanıyo rusyada, o yüzden alabiliriz sanki belki. yukarda onur varmıs ben muhabbetin başını okumayınca sanki akinfeev alınabilir diye anladım. bir de kolpa basında ciddi ciddi akinfeev haberleri geçiyordu. ayrıca onur'u da alamayız. şenol güneş varken kalkıp gelmez zaten onur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 akinfeev geliyo dendi mi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 geliyomus fdgfj http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100818/akinfeev_aski_alevlendi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 O degil de tribunler mehmet batdal oynarken hep adama sovup saydilar ben anlamadim. Bence yeterince iyi oynuyor adam ayagina gelen toplari hic kotu degerlendirmedi , calim atti pas atti bisey yapti yani. Adam gibi top gelse gol de atardi.Kaleciye kosup pres yapmadi diye galiba kizdilar o da bana sacma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 GS tribünleri inanılmaz bilinçsiz, normaldir laf edilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Harcayacaklar Batdal'ımı biliyorum işte =( Keşke Rijkaard'ın eline düşmeseydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Rijkaard'ın ne hatası var ki? Adam oynatıyo işte, adam da oynuyo. İzlediğim kadarıyla da gayet iyiydi. Top indirdi, top sakladı, takım arkadaşlarını pozisyona soktu, tek top oynadı, şaşırtıcı paslar verdi. Pivot forvet için her şeyi yaptı yani. Ha, pozisyonlarda genel olarak biraz yavaş ağır kaldı ki o da tecrübeyle toparlar zaten. Rijkaard'la hiç alakası yok bu durumun, taraftarın yediği halt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ekşi'de Mehmet Batdal sakatlandığı için oyundan çıktığını söylemiş diye duydum,ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Evet sakatlandığı için çıktı. Kendi de söyledi zaten maçtan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yine sakatlar kervanına döndük bu ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 topallıyodu zaten çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bu arada sözde misimovic imzalamışmış. roma kalecisi doni ile ilgileniyomuşuz. ayrıca ledesma tekrar gündeme alınmış. inter mascheranoyu alırsa ledesma gs yi tercih edebilirmişmişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 nerden bu haberler? Ahaha o değil de şeye çok güldüm, maç sonu açıklamalarında: Mustafa Sarp: Galibiyeti kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 trabzonun kalecisini alsak aslında. hem türk hemde iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 batdal hiç de iyi değildi. harcadılar =(((( tripleri yapmayın hiç. baros girdikten sonra o 10 dakkalık periyodda bile savunmayı zorladı etti. Batdal varken tek başına en ortada durup yanına iki kişiyi alıp takılıyordu. baros girdi o iki kişi bi bakıyorsun köşe göndere kadar gitmiş bi bakıyorsun orta sahaya kadar gelmiş baros'un peşinde. Ayrıca batdal çıkmadan önce yaklaşık 4 dakka kenarda oturdu kapalının önünde sağ ayakkabısını eline aldı bileğini tutuyordu sağlıkçılar geldi falan. sonra oyuna girdi bir dakka sonra çıktı oyundan, Batdal'ı bitirme planı değil maç sonu kendinin de dediği gibi sakatlıktı durum bence. Maça gelince sabri iyileşmezse ukrayna'da 4 yeriz biz bu takımdan sırf sağ kanat ataklarıyla. Ufuk maç öncesi antreman şutlarında sadece bir kurtarış yaptı aykut'sa coştu bildiğin. O an dedim kendime demek ufuk bundan oynamıyor diye. Tribün davasına gelince kimse ilk yarı 3 3 diye bağırmadı, sallamayın.2-2 olduktan sonra bağırdılar 3 diye. Sadece alkışlı bir protesto oldu. Bir de futbolcu bazında yuhlamalar vardı. Bu protesto da Ali turan Ayhan ve Aykut'a yapıldı takımın tamamına değil. Bi de devre sonunda hep bir ağızdan yuhlama+alkış vardı o kadar. Son olarak samiyen'deki yenilmezlik serimi sürdürmeme sevindim başka da sevinilecek yanı yok olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ya benim anlamadigim bisi var merak ediyoum uzun suredir. Galatasarayin bi hastane sponsoru fean mi var? Niye butun sakat oyunculari satin aliyoruz. Takimda tutuyoruzda deil rehabilitasyon mrkezi gibi gidip satin aliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar