di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Selamlar, Estimated Delivery Date olarak ayin 14'u gorunuyor ama hala yok ortalikta kitap. Bu tip seylerin hepsini mi PTT teslim ediyor ? Oyleyse nereyi arayip soruyoruz acep ? Abebooks'dan kitap almistim bu arada. Total'i 10 dolar kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ben o ücretsiz kargo ilanının konusunu açtığım gün vermiştim şiparişi, bu sabah apartmanın paspasında buldum kitabı. Biraz daha bekle ama PTT posta kaybetme işini de çok iyi yapıyor. Gerizekalı postacılar biraz. Benim AbeBooks'dan iki kitabım kayboldu şimdiye kadar ama bir yirmi küsür de geldi. Her zaman en bir hafta kadar gecikme oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bosuna ugrasma, sigortali degilse ve kayit numarasi yoksa aramaya zahmet bile etme sigortali kayiplarla biel odgru durust ilgilenmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 benim de bu şekilde postam gelmedi. sordum eve bırakmayıp ilçe posta dağıtım merkezine koymuşlardır dedi. bugün gidip bakacağım sen de yap öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 PTT falan teslim edecekse zaten cumartesi günü mal teslimi var mı ki? Bir de çok acele etme, bugün de gelmeyebilir. En adi posta ile 3 haftada falan geliyor bana yurtdışından mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Simdiye kadar yaptigim 2 ebay siparisim de araya bayram tatili girdiginde bile 10 gunde gelmisti. 30 Haziran'da vermisim siparisi. 15 gun gec geldi o yuzden biraz =P Neyse kaybolmasinda varsin gec gelsin dert degil. Hayir aldigim kitap da Dragons of the Hourglass Mage. Hani paspasa falan birakirlarsa komsulardan biri ayikip yurutebilir diye korkuyorum =) Fena sekilde selamsiz ve suratsiz alayi zaten. Herseyi bekliyorum tiplerden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Sadece PTT degil İngiltere'de Royal Mail de aynı. Geçenlerde sıçtılar ağzıma resmen çok önemli bir belge elime ulaşmadı normalde 1 hafta merkezlerinde tutup gönderen kişiye geri postalamaları gerekiyorken kaybetmişler 45 gün sonra gönderdiler. Hali ile fena patladım.. Şikayet mektubu yazdım verdikleri cevap da tam politik. Özür dileriz bıdı bıdı. Gene yazıcam bakalım.. Yani sözüm ona TR de olan burda Londra'da da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 takip numarası varsa türkiyeye ulaştıktan 15 gün sonra eline ulaşması lazım. takip numarası yoksa ama türkiyeye geliş tarihini biliyorsan, geliş tarihi + 15 gündür gene. Welcome to Ptt Kargo and Gümrük Hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 evvel zamanında wow kutusunu oldugu gibi posta kutusunun tepesine bırakıp gitmişlerdi benimde.hani görmesem falan alıp gidicek yabancı birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ptt postası elemana göre değişiyor sanırım, ben mesela dealextremeden vermiştim. bi gün kapı çaldı, açtım postacı, -abi nerdesin sen 3.gelişim oldu bu kaç gündür yoksun +e bıraksaydın kapı önüne, ya da not bıraksaydın şubeden alın diye -yok olmaz elden teslim etmemiz lazım +uu peki kargo bu kadar titiz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ahah postacıların hepsinin abv, almanya'daki okulumdan davet mektubu gelecekti, apartman girişine bırakmışlar öylecene. Posta servisi de TNT Post. Kaybolsa resmen patates oluyo benim erasmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sigortali posta ile alin ne alicaksaniz kaybolma ihtimali cook az. Kaybolsa bile icin rahat olur sonucta urun eline ulasmadigini ispatlarsin ben UK'de siparislerimde royal mail sigortali takipli postasiyla alirim. PTT postacisi kapima kadar gelip imza karsiligi teslim eder. oteki turlu sigortasiz posta ile gelse ptt gorevlisi kargoyu kapiya birakip bile gidebilir ki genelde oyle yaparlar apartmanda bir koseye birakip giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Az once kapiyi actim bi baktim duruyor kapinin esiginde. Kapiyi calan bile olmadi isin garibi. Bizim kapicinin gerzekligi sanirsam. Iki gun once de siparis ettigim router'i teslim alip bizim acik pencerelerden birinin demirinin ic tarafina birakmis salak. Biri gelip elini uzatsa alir gider pencereden (giris kattayiz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bir Postahane anım: Yurt dışından bir posta bekliyordum. Normalde 1 haftada ulaşması lazım ama gelmedi. Gönderim tarihinden 2,5 hafta sonra İstanbul'da oturduğum ilçenin merkez postanesine gittim. (Kimlik götürmek şart) Yurt dışından gelen postaların olduğu yere gidip beklediğim postayı söyledim orda çalışan memur kız baktı. Oturduğu yerin arkasında bir raf 35-40 tane posta dizilmiş duruyor. Benim mektup en altta çıktı. Kimliği gösterince verdi. Meğer rafta bekletiyorlarmış. Ellerine ulaştığı tarih İngiltere'den postalandığından 3 gün sonrası. O günden beri bekliyor mektup rafta.. Sen 4000km yolu 3 günde gel, 1km mesafeyi 2 haftada alama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ben bu işleri hiç bilmiyorken kocaman lego almıştım amerikadan. Adam da sağolsun kargo masrafı uçsun diye legonun 5-6 katı büyüklüğünde koliye koymuştu ürünü. PTT görevlisi kapıyı çaldı, doğru ev mi diye bakmış. Ondan sonra arabaya gidip getirdi. apartmana falan bıraksa kesin birisi açar, alır götürürdü. Üç haftada gelmişti ama postacısına göre değişiyor kısmına katılıyorum. Taahhütlü - sigortalı falan değilse adamın sorumluluğu değil, bisiklet de alsanız kapıya bırakıp gidebilir. Eşya da bu, çalınsa ağlardım dünyada açılmamış halde altı tane var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 oha yaptinmi bunu cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yaptım yapınca da kıymeti düştü işte. açmadan saklasam on sene sonra bin dolar ederdi. dediğim gibi postacının sorumluluğunda değil, mektup gibi muamele görüyor paket. kızma hakkınız yok. ama kimi postacı insaniyet namına takip ediyor, zile basıyor, evde yoksanız geri dönüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Oha aynısı yapılmış olarak duruyor bende kaç senedir! Efsane modeldir. Bunu bozup F1 modelinde yapmıştım sonra tekrar eski haline getirmiştim. Flashback manyağı oldum şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dünyada 6 tane var, ikisi paticikte. Nasıl nerd bi forum burası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 goldbären said: Abi bunun hastasıydım lan, lego kitapçıklarında tek bir sayfa buna ayrılırdı.. ama hiçbir zaman alamadım, sene 89-90 falan heralde.roberto baggio nun penaltıyı kaçırdığı zamanlar.. ne dramlar yaşamışım peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yok penaltı 94te kaçtıydı ama olsun, dram işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ebayden 100lerce sipariş verdim 6 günde gelen oldu 15 günde gelen oldu 35 günde gelen oldu avrupadan ingiltere hariç 10 günü geçmedi amerikadan 7 günde gelen oldu avustralyadan 25 günde gelen oldu gelmeyen oldu mu bilmiyorum kontrol etmedim ama %98 gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 "roket adam" said: Dünyada 6 tane var, ikisi paticikte. Nasıl nerd bi forum burası ya auhfhusafuhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 En son ingiltereden royal maille warhammer model istedim yola cikti mailinden 3 gun sonra geldi ki mersinin ilcesinde oturuyorum.Diger istedigim modelde 6 gun sonra geldi bi problem olmadi tamamen sans olayi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 postane ve gumruk anilarimi yazsam roman olurda deginmiyorum PTT nin son yaptigi terbiyesizligi yazicam ama, adi posta ve kayitli postayi ayirmislar, adi postaya postaci bakiyor, asagiya, diger bloga veya mahalledeki alakasiz bir apartmana atip gidiyor (bizim postaci sisko tembel, yoruldugu zamanrandom binalara atiyor mektuplari gidiyor misal, toefl sonucum gelmis yan blokta merdivenin altindan cikardim) kayitli postaya bakmasi icin kizlar ayarlamislar, simdi shopto nun soyle super bir rekoru var, pazar gunu siparis verdim ingilterden, sali sabahi elimdeydi paket ki ben biel inanamadim bu ayrim yapildiktan sonra ise soyle oldu, 2 gunde paket gelmis ingiltereden ancak 9 gun gecmis piyasada yok, kayit nuamrasi elimde aciyorum soruyorum "dagiticinizda paket, bugun gelir evden ayrilmayin" diyor, gelen giden yok tabi bekle babam bekle, bekle babam bekle postanede eskiden maltepe merkezdeydi, gidip eksiyordum baslarina simdi teeeeeee e5 tarafinda bir bayira tasimislar, cekilmiyorda yol neyse arabayla gittim, kodu verdim iantla efendim dagiticinizda diyor, diyorum dunde boyle dediniz gelen giden olmadi "ama dagiticinizda" diye cevap veriyor, tanidik memur vardi rica ettim bakti benim paket aynen rafta duruyor, dedim hani dagiticidaydi iste burdaymis "benim sistemde dagiticade gozukuyor, ben nerden biliyim!!" diye bi atar yapti mal 2003 den beri yurtdisindan alisveris yapiyorum, PTT nin yokus asagi yuvarlandigini soyliyebilirim 2003 deki tasima surelerini soyliyim japonyadan sigortasiz posta sabit 8 gunde, sigortali 4 gunde geliyordu, sifir kayip sifir gecikme ebayden hong kongdan alinan urun sabit 14 gunde geliyordu ebayden ingitlereden alinan urun sabit 5 gunde geliyordu amerikadan sigortasiz 18 gunde sigortali 9 gunde sene 2010 su anda japonyadan kayitsiz gelmiyor, sayisiz paket kayboldu, kayitli 21 gunde anca geliyor, 3 kere kayitli kaybim oldu "afrikadan muza binen bocek" limitlerinde yorum yaptilar ebayden hong-kong mayista aldigim 5 urunden 4 u gelmedi, biri haziranda geldi ebayden ingiltereden aldigim urun tam bir ay sonra geldi amerikadan 1.5 ay alti gelmiyor, kayitsiz ve koli ise ayakkabi vardir diye yurutuyorlar garanti shoptodan bikac ay once 2-3 gudne gelen oyun 9 gunden once gelmiyor postaci tanidik, elden teslim ettiginde para veriyorum, postanede tanidik var gene didik didik ettirebiliyorum iceriyi TLDR riske atmak istemediginiz seyleri kesinlikle ama kesinlikle sigortali alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar