Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Girdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ee diğer takımlara bakamamak iyi olmamış ya. birde 20 takımlık mı oluyor ligler? Ben neden ilk tabloya giremedim, 2. tabloya attı. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 oyuncu değişikliği nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bu haftaki takımım http://img638.imageshack.us/img638/6246/takm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bende girdim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fede gücenme ama, harbi bu işten anlamıyorsun zxczxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 benim de şöyle bişi ilk 11 senecky vederson, luis henrique, ivan de souza, rajnoch quaresma, batalla, stoch, colman baros, jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ivesa neill - ilhan eker - lugano - vederson arda - stoch - musa aydın baros-teofilo-ismael sosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bayağı bi ortak adamımız var mokoko :) o değil de kaptanı baros unuttuk oynar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 baros yok 2-0 geride 70. dakikaya falan gelmezsek de oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Abi tam takım kuruyodum göçtü sistem ya. Hatta kaydet dedikten sonra hata vermişti, ben de fırsat bu fırsat diyip bikaç değişiklik yaptım, göçtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 göçme değil de maçların başlamasına kısa süre kaldı diye kapattılar değişikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Yok ASP.NET hatası alıyorum ben. Mesela şu an karşıma gelen hata şu: Server Error in '/' Application. Cannot open database "HFF" requested by the login. The login failed. Login failed for user 'fanteziff_sa'. 2. defa başarısız oldum kadroyu kurmada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yok yahu bildiğin göçtü. 2 kere gitti sıfırdan kurduğum takım. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 haa onu bilmiyorum ama bende normal çalışıyor. Sadece işte kaptanlığı baroştan ardaya aktarmaya çalışırken süre doldu başka bahara diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Ivankov Vederson - Glowacki - Orhan Şam - Ömer E. Moritz - Q7 - Dica - Alazinho Teofilo - Julio Cesar yaptım bende, Guti ile Bobo'yu almıştım sonradan değiştirdim, hay salak kafam eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ----------ıvesa--------- tandoğan-- tuna üzümcü---deli.ibo arda---guti (c) ----necip----quaresma ( baros---i.akın------vittek quaresma gol atsa deli yardırırdım ya bu hafta. dip not: kaptanı guti yapmışım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bundan sonra guti her maç banko takımda ya, assisti geçtim, defansa yakın yerden q7ye attığı pas obaaaa dedirtti, ki fenerbahçeliyim yani bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 her hafta yeni adam alamıyorsunuz, çılgınlık yapıp gutiyi yedek bıraktıysan bilemicem tabi : ) transfer yapınca puan düşüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nası yani her hafta takım kurmuyor muyuz ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ya uefanın şampiyonlar liginde her hafta kurulmuyordu, yamulmuyorsam burada transfer serbest fakat puan siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ----Ivankov---- -Stepanov---Vederson--Toraman--Vucko- -Guti(c)--Quaresma--Leko- -Nihat--Vittek--Iglesias- -Volkan Babacan -Uğur Albayrak -Taner Gulleri Necip'i daha önce kurduğum kadroda almıştım ama şu aynı takımdan 4 adam muhabbetine alamıyorum. Toramanı çıkarıp Necipi alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bobo yerine baroşu aldım almaz olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 du bakalım hele bi , ben oynamayacaklarını bile bile baroşu da sabriyi de aldım lig uzun maraton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar