Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90 orhan

Obscura

Öne çıkan mesajlar

dün atv de tv milleti die bi program vardı büyük ihtimalle böle yalan bi programdı ama çok etkisinde kaldım
adamın tkei 70 lerde bjk lı futbolcu orhan
nağm-ı diğer 90 orhan
77 yılında bjk yı yarı finale çıkarıcak penaltı vuruşunu roma olimpiyat stadında atamıyo
sora adam iste dönüyo ve kayboluyo
27 yıl gözükmüyo sora bu program admı bjk stadının altındaki kanalizasyonlarda buluyo gidiyolar çıkarmaya ikna edemiyolar..
aynı dönemde futbolculuk yapmış takım ve çocukluk arkadaşı ali var oda nağm-ı diğer küçük ali
onla gidiolar benim ali fln dio
sora siyaaah die baarıo cevap gelmiyo
bidaha siyaaaaaah dio kanalizasyon deliğindeki adam böle saçı askalı uzamış fln beyaaaaaz dio böle siyah beyaz siyah beyaz çekiolar kanalizasyonda sora kucaklaşıolar..
ama adamın bildiğimiz sokaktaki zavallı yaşlı adamlardan bi farkı yok..
27 yıl kalmış dıolar kanalizasyonalrda orda bjk nın maçlarını fln dinlemiş..
yayına getiriolar karısı fln bayılıo işte sonra adamın saçı sakalı kesilmemiş ama öle adam saçlarına ak düştü siyah beyaz oldu die kestirmemiş
neyse adam ağlıo sürekli
atamadım dio o penaltıyı atamadım dıo sürekli
hiç penaltı kaçırmamış resmi maçlarda
gazete küpürleri fln var gençliğiyle ilgili..
neyse sora adamın penaltıyı atamadığı romalı kaleciyi çıkarıolar burda program yavaş yavaş saçmalıyo
bi tercümanla gemiş işte yok efendım ben 3 adm kadar ileri attım dıo penaltıda adamı şaşırttım dıo
yayında küçücük bi kale var işte tekrar attırıolar penaltıyı atarsan dıolar skor deişicek
ama döt kadar kale adama uta atıo zaten sakat orda yıkılıyo adam yayını terkedio ağlayarak fln

sora adam programı
"siz yinede tv de her gördüğünüze inanmayın die kapıyo"

dehşet etkisinde kalmıştım başta izlerken
varmı böle biş
daha once bu programı izleyen oldumu aranızda
kolpamı bu program böle sallıyolarmı?[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bendede bi etki birakti uzuldum gercekten izlerken..

Dunki yayin gercekti zaten ses bandiyla gazetedeki resimlerle gercekti..O adamin o hale gelmesi icler acisi neydi ne oldu..
O penalti aninda gurbetteki kardeslerimizin durumu pek iyi degildi hepsi hor goruluyo maddi durumlari icler acisiydi o golu atip onlara destek olmak istedim ama basaramadim diyo..Ben onlarin isigini kararttim bundan sonra gun isi gormekte bana nasip olmasin deyip inonu etrafindaki mazgallara donuyor..

O kale olayi cok sacmaydi acikcasi atamicagini ben bastan anladim adamin psikolojisi zaten yok..Git ol dediler yani resmen cok yazik oldu..

Neyse program en azindan gorevini yapti cikartti adami bulup buda bisi 27 senedir kayipti adam..Ama cok yazik oldu boyle bitmesi...
Sosyal ağlarda paylaş

Televizyon milleti bir şov.
kolpa şeyler sunuyor, kendisi de söylüyor "bunların hepsi kolpadır, televizyonda her gördüğünüze inanmayın" diye..

bunun nesinin etkisinde kalıyorsunuz?

bir de hala "gerçekti" diyorsunuz, adamlar sizi iyi kandırmışlar demek ki..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah lol
süpersiniz

Arkadaşlar bu programın amacı "televizyonda izlediğiniz herşeye inanmayın" dır. İzlediğiniz herşey düzmeceydi zaten. Her hafta bunu yapıorlar.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

1-Beşiktaş yarı final oynamadı çeyrek final oynadı
2-Roma ile sanırım o maçta daha farklı bitti ama öyle penaltı hadisesi olmadı.
3-Double Kick ise süper bi olaydı =) Sadri nasıl olucağını sorunca adamın aklına bişey gelmedi ayaküstü salladı =)

tabiki yalan programdı.
Zaten Tv Milleti programı yalan üzerine kurulu bi program.Fragmanında dediği gibi

Tv de gördüğünüz herşeye inanmayın....[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 14 Haziran 2004 14:34 tarihinde demiş ki:
penaltı atma olayına kadar inanmıştım yanı ilk kezde izliyorum inanmamak imkansız

Evt ya çok gerçekçi yapmışlar. Ama programı bilmem ne skor düzeltme müdürü bozdu. Kale zaten küçücüktü göstermiceklerdi adam kaleyi gösterin die zorladı kale bi çıktı küçücük :)

he bide 90 Orhan penaltıda 1 hakkımmı var dedi koptumm :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...