Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dün atv de tv milleti die bi program vardı büyük ihtimalle böle yalan bi programdı ama çok etkisinde kaldım adamın tkei 70 lerde bjk lı futbolcu orhan nağm-ı diğer 90 orhan 77 yılında bjk yı yarı finale çıkarıcak penaltı vuruşunu roma olimpiyat stadında atamıyo sora adam iste dönüyo ve kayboluyo 27 yıl gözükmüyo sora bu program admı bjk stadının altındaki kanalizasyonlarda buluyo gidiyolar çıkarmaya ikna edemiyolar.. aynı dönemde futbolculuk yapmış takım ve çocukluk arkadaşı ali var oda nağm-ı diğer küçük ali onla gidiolar benim ali fln dio sora siyaaah die baarıo cevap gelmiyo bidaha siyaaaaaah dio kanalizasyon deliğindeki adam böle saçı askalı uzamış fln beyaaaaaz dio böle siyah beyaz siyah beyaz çekiolar kanalizasyonda sora kucaklaşıolar.. ama adamın bildiğimiz sokaktaki zavallı yaşlı adamlardan bi farkı yok.. 27 yıl kalmış dıolar kanalizasyonalrda orda bjk nın maçlarını fln dinlemiş.. yayına getiriolar karısı fln bayılıo işte sonra adamın saçı sakalı kesilmemiş ama öle adam saçlarına ak düştü siyah beyaz oldu die kestirmemiş neyse adam ağlıo sürekli atamadım dio o penaltıyı atamadım dıo sürekli hiç penaltı kaçırmamış resmi maçlarda gazete küpürleri fln var gençliğiyle ilgili.. neyse sora adamın penaltıyı atamadığı romalı kaleciyi çıkarıolar burda program yavaş yavaş saçmalıyo bi tercümanla gemiş işte yok efendım ben 3 adm kadar ileri attım dıo penaltıda adamı şaşırttım dıo yayında küçücük bi kale var işte tekrar attırıolar penaltıyı atarsan dıolar skor deişicek ama döt kadar kale adama uta atıo zaten sakat orda yıkılıyo adam yayını terkedio ağlayarak fln sora adam programı "siz yinede tv de her gördüğünüze inanmayın die kapıyo" dehşet etkisinde kalmıştım başta izlerken varmı böle biş daha once bu programı izleyen oldumu aranızda kolpamı bu program böle sallıyolarmı?[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Valla bendede bi etki birakti uzuldum gercekten izlerken.. Dunki yayin gercekti zaten ses bandiyla gazetedeki resimlerle gercekti..O adamin o hale gelmesi icler acisi neydi ne oldu.. O penalti aninda gurbetteki kardeslerimizin durumu pek iyi degildi hepsi hor goruluyo maddi durumlari icler acisiydi o golu atip onlara destek olmak istedim ama basaramadim diyo..Ben onlarin isigini kararttim bundan sonra gun isi gormekte bana nasip olmasin deyip inonu etrafindaki mazgallara donuyor.. O kale olayi cok sacmaydi acikcasi atamicagini ben bastan anladim adamin psikolojisi zaten yok..Git ol dediler yani resmen cok yazik oldu.. Neyse program en azindan gorevini yapti cikartti adami bulup buda bisi 27 senedir kayipti adam..Ama cok yazik oldu boyle bitmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Televizyon milleti bir şov. kolpa şeyler sunuyor, kendisi de söylüyor "bunların hepsi kolpadır, televizyonda her gördüğünüze inanmayın" diye.. bunun nesinin etkisinde kalıyorsunuz? bir de hala "gerçekti" diyorsunuz, adamlar sizi iyi kandırmışlar demek ki..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ahahah lol süpersiniz Arkadaşlar bu programın amacı "televizyonda izlediğiniz herşeye inanmayın" dır. İzlediğiniz herşey düzmeceydi zaten. Her hafta bunu yapıorlar.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Obscura, 14 Haziran 2004 13:06 tarihinde demiş ki: ...daha once bu programı izleyen oldumu aranızda kolpamı bu program böle sallıyolarmı? varmış[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yalan olduunu sonunda anlıosun ama o kaleye şut çekme olayına kadar gerçekten çok fena oluyo ınsan[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yuh ya harbi mahvetmişler tüm milletin psikolojiyi bide dram müzikleri vardır arada![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 of of of amerikan güreşinde de nası gerçekten vuruyolar birbirlerine böyle kırıyolar kollarını bacaklarını...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 asiri gercekci davranan kolpa hikayeli bi program am bir 1984 kurgusu hehe size medyanin verdigi her sey yalan olabilir i cok guzel gosteriyo :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 O programda gulmekten oluyorum valla gecen hafta sahtekar doktor bu hafta olmus eskı bjk'li futbolcu eheh ilginç :P ama 90 orhan da ki tipte kariza ha eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 penaltı atma olayına kadar inanmıştım yanı ilk kezde izliyorum inanmamak imkansız[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ahahha yalan olm o cıkarıolar milleti yalan yalan konusturuolar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yok deve.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çok acayipti ama ya çok güzel bi program ozman lan süfer[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 1-Beşiktaş yarı final oynamadı çeyrek final oynadı 2-Roma ile sanırım o maçta daha farklı bitti ama öyle penaltı hadisesi olmadı. 3-Double Kick ise süper bi olaydı =) Sadri nasıl olucağını sorunca adamın aklına bişey gelmedi ayaküstü salladı =) tabiki yalan programdı. Zaten Tv Milleti programı yalan üzerine kurulu bi program.Fragmanında dediği gibi Tv de gördüğünüz herşeye inanmayın....[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 eheh İbrahim Sadri'ye şaşıyorum en son millet tapıyodu adama şiirleriyle şimdi adam degısmıs baska bı sekıl almıs :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Milleti cikarmiyolar iste, programdaki herkes ellerindeki senaryoya bagli oynuyo.[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 başarılı program ozaman dün has. .dedim başta sonradan düştü etkisinde kaldım baya[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dün cok komikti valla izledm bende koptum zaten neco diyo deniz tarafına felan kacırdı ibrahim sadri de roma olimpiyat stadı felan dio cok komiktii bi de kale getirdiler felan mahauh super prog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 O ilk başladıgında cuma gunlerı yayınlnalıyodu sımdı pazara almıslar.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bide biri var futbol bilimci die dio biz ingilterede futbolda orhanı örnek gösteriyoruz dio[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Obscura, 14 Haziran 2004 14:34 tarihinde demiş ki: penaltı atma olayına kadar inanmıştım yanı ilk kezde izliyorum inanmamak imkansız Evt ya çok gerçekçi yapmışlar. Ama programı bilmem ne skor düzeltme müdürü bozdu. Kale zaten küçücüktü göstermiceklerdi adam kaleyi gösterin die zorladı kale bi çıktı küçücük :) he bide 90 Orhan penaltıda 1 hakkımmı var dedi koptumm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ehue uefa maç skorları düzeltme kurulu başkanı bu kadar olur ya koptum .[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bu sahab okulda anlattı bi kaç ark, hayatımda birşeye bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.. => Uefa Skorları Düzeltme Kurulu.. aşmış ya ve anlatan çocuk inanmıştı bunların hepsine, ya çok üzüldüm adama fln diyodu, bunun tekrarı falan var mı ?[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yok galba ya[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar