The_Dark_Defender Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Aslında ben sizden tavsiye istiyorum, son 2 senemi çeşitlikli sakatlıklara geçirdim ve o uzun süre zarfında bir kez dahi futbol oynayamadım. Şimdi kendimi iyi hissediyorum ve 3-4 haftadır halı sahaya gidiyorum. Peki çeşitlikli sakatlıklardan kurtulmak için neler yapmamız gerekir? Ben mesela maçtan önce düz koşular ve bir takım ısınma hareketleri yapıyorum, biraz da şut çalışıyorum, yaklaşık yarım saatte iyi bir duruma geliyorum. Bunun haricinde yapmam gereken bir şeyler var mıdır? Mesela tekmelik mevzuu iyi bir şey midir, deneyenler, kullananların fikrini almak isterim. Futbolu izlemeyi hiç sevmem ama oynaması müthiş bir şey, bu sebeple her türlü önlemi almak istiyorum. Size verebileceğim tavsiye benim oyun konusunda olabilir. Halısaha da bugüne kadar hep bek ve orta sahanın sağında oynadım. Bu mevkilerde oynayanların ilk yarının ilk 20 dakikası ve ikinci yarının ilk 7 8 dakikası ileri çıkmamalarını tavsiye ederim, eğer sağlam kondisyonunuz varsa belirttiğim dakikalardan sonra rakip takımlar için kabus olabiliyorsunuz, tabi bir gün o takımdan bir kişi de size kabus olabiliyor, dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 İlk yarı? Halı saha? 1 saatin ilk yarım saatlik bölümümü demek istedin? Herneyse, tekmelik mevzusunda istersen tak gerçi takan görmedim şu güne kadar ama şansına kötü bir darbe alıp sakatlık, kırık olasılığı olabilir. Takmanda fayda var o yüzden. Kondisyon konusunda ders verebilecek en son adamımdır sigara yüzünden ama ilk 5-10 dk koşup ondan sonra açma germe yap 1-2 dakika sonra da şut çekmeye başla. Isınıyorum demişsin de yinede söyleyeyim dedim. Ben her maçın ilk 10 dakikası deli gibi koşar sonra 20 dakika top gelene kadar sahada yürüyüp sonra yine 10 dklık bir gazla koşarım. Gerçi millet yoruldugu için daha bir gazla doluyor insan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 halı saha performansım maçtan önce maçın başlamasını beklerken nerdeyse ufak çapta maç performansı sergilerim.ve bu yuzden maç başlayınca max 10dk sonra dalak ciger agız burun yamulur.sonra defansa geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Aslında en iyi olay ilk 10 dakikadan sonra direk kaleye geçip, su ve dinlenme sonra oyuna dönüp yardırma sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mac içinde sol ayagı ile oynayanları tespit et kaleye gectiginde herkes pri. ayagıyla vuruyor topa sutun cekilecegini cok önceden anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi halısahada tekmelik takanlar genelde kendini şampiyonlar ligi finali oynuyo zanneden tipler oluyo. ilk intibam hep olumsuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Tekmeliğe gerek yok bence halı sahada. Fazladan koruma sağlar tabi, ama çivili falan giyilmediği için öyle tehlikeli bir darbe çok nadir olur halı sahada. Kaval kemiğinde veya oralardaki kaslarda bi hassaslık yoksa riskli bir durum değil. Alışmış değilsen rahatını bozduğuna değmez en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 valla naparsan yap faydasi olmuyo bazen, gecen gun sacma sapan bilegimi burktum ben mesela. birisi daha geri geri yururken bilegini burktu ayni macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Normal düz koşu yapın, açma germe yapın, hepsi toplam 10 dakka bile sürse yeter. Profesyonel değilsiniz abi yarım saat antreman nedir 1 saatlik maç için? Maç kondüsyonunu düşürür bence o kadar uzun ısınma periyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kollarımı bacaklarımı esneterim yeter. kaleci ne yapacak daha dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 defansta başlarım, karşı takım yorulunca ileri gider gollerimi sıralarım. Çok net son vuruşlarım vardır. Kafa toplarında zayıfım. Hava topu vermem ama topları istediğim yere yollayamıyorum kafamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Sizin gibi gençleri sahalarda görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 sakatlıkların neler ki acaba ? esne az toplaşın bir kalenin önüne sacma sapan şutlar çeksin herkes sonra maç başlıyınca kendine bi rakip seç o adama bir tekme savur sakatlansın rakibin gözü korksun sana yanaşamasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 En iyi fikir Noyan'dan gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ısınmadan şut çekmek sakatlığa davetiye çıkarmaktır. Ben 2 tur atıyorum maçtan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 en iyisi mactan 2 gun once kampa girip kendini zihnen ve motivasyon olarak hazırlamak. imkanın varsa rakibin mac kasetlerini izleyebilir yada faceten profillerine bakıp , tiplerine göre bir stratejide olusturabilirsin. yatmadan nutella kasıklamayıda unutmayınız cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 maçtan önce 1 bira maçtan sonra 1 bira içip evine dön duş al sonra dışarı çık arkadaşlarınla bira içmeye devam et benim maç öncesi ve sonrası hazırlıklarım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 2 tur atarkane niğde gazozu içiyorum. onu içmezsem olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tenekeadam said: defansta başlarım, karşı takım yorulunca ileri gider gollerimi sıralarım. Çok net son vuruşlarım vardır. Kafa toplarında zayıfım. Hava topu vermem ama topları istediğim yere yollayamıyorum kafamla. ahahah bırak abi ya ileriye gidiosun gelmiyosun hic :P abi yapılıcak seyler basit,mactan önce bi kac tur kosucan acma germe tamam,tekmelik ii bi önlem ama halı sahada hic kullanmadım,tartısılır yani. sigara olayı cok kötü malesef %50-70 arası performansı düsürüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar