dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Deathblade said: Yıldız makine yada gemi yi kazananlara her türlü hoca seçim konusunda yardım yapılır ... Beşiktaş kampüsü ise itinayla anlatılır . onları davutpaşa'ya almadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 daha değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oha oha çok iyiymiş onlara yahu! ötekileri tekirdağ tarafında, köylük bir alana koyuverdiler işte.. davutpaşanın kendine has bir şivesi falan bile vardır bence. o kadar şehir dışında bir yer.. istanbulda nükleer bomba patlasa davutpaşa büyük ihtimalle etkilenmez. ben kadıköy'den geçiyordum işte, ilk davutpaşanın açıldığı zamanlar. ulaşım feci zor haliyle. o yokuş bile çamurdu full, yan tarafta da açılmış tank paleti, askeri levhalar falan duruyordu.. berbattı öle diyim.. "yunanistandan uçakla atatürk havalimanına insem de oradan gelsem daha çabuk gelirim, hem de ev adresim acaip saçma bişi olurdu" falan diye geyik yapıyordum.. iyiymiş yine sizi oralara atmamış olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 makina ile mimarlık orada kalacak hatta sanırım, elektroniği falan da 2. dönem yolluyorlar davutpaşa'ya, en azından eskisi kadar kötü değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 eskisi kadar kötü değil derken iple bağlayıp istanbulun içine doğru mu çektiler? yok şaka yapıyorum tabii. bu yaz gittim, kötü değildi hani. içi dolmuş falan.. haftaya sanırım yine gidicem. ulaşım da sıkıntı değil artıkın.. yaşlanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 davutpaşa 2 sene önce okula girdiğim halde değil kesinlikle, inşaatın da oraya taşınmasıyla baya güzelleştirmişler, geçen sene muafiyet sınavı için gittiğimde farkettim. ama işte kampüsü davutpaşadan taşımaları lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 konu içinde geçmiş bende sorayım.liseden sonra tecil etmiştim bende en son üniversiteye girdikten sonra okul hallediyor dediler bakmadık.şimdi okuduğum bölümden kayıt sildirdim(ziraat) yeni kazandığım yere girmek için(amerikan kültür&edebiyat) tabi doğal olarak gidip askerlik durum belgesi almak gerekiyor.Ben 84 doğumluyum 29 yaşına kadar tecil olayı var üni okuyanlar için onu biliyorumda yarıda bırakıp yenisine gidenlerin olayı nedir hiç bi yerde bulamadım bilgisi olan var mı? Sonra şubeden girince "tak sivas temeltepe" olayı olmasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Gidersin korkma, ben de aynı durumdayım. Daha şubeye uğramadım gerçi, seni zorla alırlarsa haber ver de 2imiz yanmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 İstanbul bilim psikolojideyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Hacettepe'de bana yurt çıkma şansı ne lan?Yok mu burada yardımcı olabilecek biri kampüs dışında bir yerde kalmak istemiyorum.Yardımcı olabilecek biri vardı sanki patide öyle gördüydüm.Yurt olsa iyi olur ama öğrenci evi çıkarsa ona da eyvallah edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 dasaaa said: eskisi kadar kötü değil derken iple bağlayıp istanbulun içine doğru mu çektiler? yok şaka yapıyorum tabii. bu yaz gittim, kötü değildi hani. içi dolmuş falan.. haftaya sanırım yine gidicem. ulaşım da sıkıntı değil artıkın.. yaşlanıyoruz Nası kötü değil , ölüm resmen. Öyle şey mi olur. Artık kampüs denen şey, hiç bir yerde istenmiyor ki. Ha yaparsın marketinden, barından, çayır çimenlik alandan bilmem nesine kadar, öğrenci çıkmaz çıkmaz istemez kampüsten tamam eyvallahta, ne o öyle derse gidiyon Davutpaşa'ya çıksan çıkamazsın, gitsen gidemezsin, ulaşım dediğin gene en az 45dk 1 saat harcarsın. Üniversiteler parçalı yerleşkelere kurulmalıdır. Neymiş efendim yok bilimsel proje çıkmıyormuş ayrı ayrı olunca bölümler. Ne oldu İnşaat Fakültesi gittide. Projelerde patlama mı yaşadılar? Yıkılmayan bina mı icat ettiler? En fazla yabancı diller fakültesi kampüsü kantininde hatun arayışlarında artış oldu. Yok istemem ben götürmesinler bizi ben istemiyorum rektöre sölücem zaten bu hafta sonu isteğimi gitmeyelim diye büyük ihtimal reddetmez hani. Bknz : Bizde abarttık ama kekini kabarttık. Bknz 2 : Aynı anda hem obua çalıp, hemde koşuda Usain Bolt'u geçiyorum. Ama o zaten geçilmişti di mi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Duyduğum kadarıyla Sanat tasarım, birleşik sanatları vs yi de davutpaşaya alıyorlar ama bir tane atölye yok. Atölye yapılacak binalarda tarihi eser sayıldığı için bir çivi çakmak bile yasak. Bu kadar muazzam bir geçiş davutpaşaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mak müh kazanan deli yok mu bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 makine bu sene çok bi out, çok rererö, kız yok diye kimse yazmak istemiyor artık. her giren kel kalıyormuş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Hepsi doğru valla. Makina olacak bu arada o, makine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bazen makine bazen makina ruh haline göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Pyro said: Hepsi doğru valla. Makina olacak bu arada o, makine değil. yanlışın var, makine doğrusu. odtüde falan ama makina yazıyo. yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kontenjan olayları acıklanmıs osymde.bölüm bölüm yazmıyor ama genel olarak boş kontenjanlar yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bölüm bölüm de yazıyor. tüm bölümlerin puanlarının yazdığı pdfde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aa evet gördüm iyi ya bölümüm full dolmus. full dolmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu seneki sonuçlardan memnun değilim, seneye giricekler daha çok çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Red said: aa evet gördüm iyi ya bölümüm full dolmus. full dolmak ben göremedim, nereden bakıyoruz ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 osymde sağda en kucuk ve en buyuk puanlar yazıyor orda yazıormuş- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ses said: konu içinde geçmiş bende sorayım.liseden sonra tecil etmiştim bende en son üniversiteye girdikten sonra okul hallediyor dediler bakmadık.şimdi okuduğum bölümden kayıt sildirdim(ziraat) yeni kazandığım yere girmek için(amerikan kültür&edebiyat) tabi doğal olarak gidip askerlik durum belgesi almak gerekiyor.Ben 84 doğumluyum 29 yaşına kadar tecil olayı var üni okuyanlar için onu biliyorumda yarıda bırakıp yenisine gidenlerin olayı nedir hiç bi yerde bulamadım bilgisi olan var mı? Sonra şubeden girince "tak sivas temeltepe" olayı olmasın:D Bu olay nasıl sonuçlandı? :P Okula gidip "kaydımı sildircem ama askerleriğimi de erteletmem gerek, bir güzellik yapıverin de belge verin elime" mi dediniz yoksa askerlik şubesinde "ben bu yıl şu okulu kazandım, oraya gidiyorum, beni tecil edin abiler" mi dediniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ses said: konu içinde geçmiş bende sorayım.liseden sonra tecil etmiştim bende en son üniversiteye girdikten sonra okul hallediyor dediler bakmadık.şimdi okuduğum bölümden kayıt sildirdim(ziraat) yeni kazandığım yere girmek için(amerikan kültür&edebiyat) tabi doğal olarak gidip askerlik durum belgesi almak gerekiyor.Ben 84 doğumluyum 29 yaşına kadar tecil olayı var üni okuyanlar için onu biliyorumda yarıda bırakıp yenisine gidenlerin olayı nedir hiç bi yerde bulamadım bilgisi olan var mı? Sonra şubeden girince "tak sivas temeltepe" olayı olmasın:D abi 84 doğumluysan 4 yıllık okulu nası bitiricen 29 bitmeden onu anlamadım ben? bi de doğrusu makine arkadaşım makina değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar