Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yav said: Bu arada şu ailesinin işini devam ettirecek şekilde bölüm seçenlere özenmiyor değilim valla8-) En iyisi bu abi. Geç farkettim biraz ama şu anda gelecek kaygısından tamamen kurtulmuş gibiyim. Lise sondayken hayatta aile mesleğini devam ettirmeyi kabul etmezdim ama insan ergenlikten kurtulup biraz olgunlaşınca, özellikle İstanbul gibi bir yerde üç yıl tek başına yaşamaya çalışınca hayatın gerçekten ne olduğunu anlıyor. İktisatı üçüncü sınıfta bırakmış olsam da rahatım, hem derslerimi saydırıp kolayca bir yandal bitiririm boşa gitmemiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 benim baba mesleği serbest meslek, devam ettirsem nası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 babam işsiz, okul bitince ben de işsiz olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bizikinin mesleğinin okullarda bölümü yok.bende kafama göre bişiler okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Makine mühendisliği çok yakın baba mesleğine allahtan sdfg Ama yazın dükkanda yandal yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sabancıya gelen yokmu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 boğaziçi işletmeyi kazandım yarım senede okuyup gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben bu yaz bi bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 _ClymoR_ said: :)Babam abim harita mühendisi... düşün artık tutarmı tutmazmı Uoda da Cartographer mıydın dayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yav said: oha abi yazmasaydın keşke bilkent'e girdikten sonra ortalamayla burs yükseltme işini araştır mesela bir de banka kredisi alırsınız ilk seneyi aradan çıkarıp arada çok çalışarak %100 bursu hak edip öyle devam etmek.. rüya gibi ama stres stres stres, zor iş yani keşke yazmasaymışsın. Bu arada şu ailesinin işini devam ettirecek şekilde bölüm seçenlere özenmiyor değilim valla8-) Ben 2 puanla kaçırıp %50 bursluya yerleştim. "Bilkentte ortalamaysa burs alabilmek" öbeğinin kendisi rüya öyle söyleyeyim :P 75le C+ alabildiğiniz not kataloğunu geçtim, 3,5 ortalamayı yapsanız bile örgün öğrenciler arasında belli bir dilime girmiş olmanız gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yeni topic açmıyim burda sorayım dedim askerlik durum belgesi nerden alınır? nasıl alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bu gün aldım ben. Kimliğin ve kimliğinin iki fotokopisi ile en yakın askerlik şubesine git, yarın saatte alırsın. Bir form doldurup bir kaç imza topluyorsun sadece. Erken git ama, ben 8:20 gibi vardım, 18. sıradaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 euh ulan öyle bi yerdeyim ki önümüzde askeriye var ama fotokopici yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Askerlik durum belgesini bilmiyorum da İstanbul'da tecil için 4 nc fotokopisi 4 resim istiyorlar, eğer tecilliyse de sadece dilekçe yazmanız yetiyor tecilli olduğunu gösterir belge için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi bu kyk şeysiyle ilgili bi soru sorcam, babamın sağ olup olmadığını bilmiyorum lan ne yazayım? gerçi ölse duyardım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ölü yaz, e yaşıyo derlerse de "o benim gözümde ölü" dersin, emrah kontenjanından başbakanlık bursu falan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Aa ben de yazabiliyorum bu başlığa Hanze University of Groningen, Prince Claus Conservatory, Jazz Piano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ya ölü yazıcam da yalan çıkarlarsa kendimi aklama şansı verirler mi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kontenjan durumları acıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Okuldan kaydınızı sildirdikten sonra mı aldınız askerlik durum belgesini? Yarın kaydımı sildiricem sonra gidince sorun çıkarmasınlar şubede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 lamamama said: ya ölü yazıcam da yalan çıkarlarsa kendimi aklama şansı verirler mi diye düşünüyorum. 5 yıldır haber alamıyorsan "gaip" sıfatı kazanıyordu bir nevi kayıp olma durumu. hatta şöyl bir tanımı var "Hukuk dilindeki gaip yapılan araştırmalar sonucunda ikametgahında veya mallarının idaresinde bulunmayan ve nerede olduğu bilinemeyen kişidir " gaiplik alındıktan 5 yl sonrasında yine herhangi bir emare yoksa kişi ölü sayılır ve hukuki süreç başlar, veraste, ölü kaydı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bu arada özel okulların durumu baya kötü hem tercihlerde oluşan sasistem saçmanmlıüğı hem sırf istanbulda 29 tane özel üniversite olması özel üniversiteleri kötü etkiledi.. hani bir özel üniversitenin 20 küsur kişi aldığı ktisat bölümüne 6 kişinin yerleştirildiğini öğrendim "öeh" çektim ikinci tercihlerde kontenjanlar havada uçuşacak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 @babacum ya istesem haber alabilirim sanıyorum da konuşmuyoruz etmiyoruz biz. benim için ölü yani bi manada. ne aylık gelirini biliyorum ne çalışıyor mu onu biliyorum. ben de onlara son olanı yazdım koca bi 0 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Yıldız makine yada gemi yi kazananlara her türlü hoca seçim konusunda yardım yapılır ... Beşiktaş kampüsü ise itinayla anlatılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kadir has yokmuş demek. neyse herkese hayırlı olması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar